AdwCleaner AdwCleaner

Ngundhuh Ngundhuh AdwCleaner

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.




Operasi sistem: Windows
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

AdwCleaner – lunak dirancang kanggo nggoleki lan instal macem-macem jinis Adware. lunak mindai komputer kanggo golek objek mbebayani lan nampilake asil sing mbisakake kanggo ngenali lan instal file perlu. AdwCleaner èfèktif uninstalls Komersial, toolbar kanggo web-browser, ekstensi rasah utawa tambahan lan obyek malware liyane. Piranti lunak iku bisa kanggo mbusak dhisik browser sing ngowahi kaca ngarep saiki utawa search engine saka browser tanpa melu-melu pangguna. AdwCleaner wis antarmuka intuisi lan gampang kanggo nggunakake.

Fitur utama ing:

  • Uninstallation Adware
  • Aman saka malware karo asil karya sing
  • Karusakan saka dhisik browser

Komentar tumrap AdwCleaner:


AdwCleaner Lunak related:


Antiviruses  

Alat kanggo ngreksa marang virus, spyware lan rootkit. Piranti lunak menehi aman Tetep ing internet lan ngecek lalu lintas kanggo ancaman bisa.

Ngundhuh
Gratis, ora mbayar
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Français...

Optimization sistem   Antiviruses  

Alat kanggo nglindhungi lan ngoptimalake komputer. Software ngijini sampeyan kanggo mbusak file unneeded utawa lungse lan ndhukung scaner maya antivirus.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Español, Português...

Antiviruses  

The antivirus misuwur kanggo pangayoman saka sistem marang werna-werna jinis ancaman. Piranti lunak iku bisa kanggo nyimpen sandhi pangguna ing safety lan nglindhungi jaringan asal marang spyware.

Ngundhuh
Gratis, ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Antiviruses  

Cara trep kanggo golek lan mbusak data mbebayani. Antivirus ndeteksi ancaman paling lazim sistem lan nuduhake ing laporan rinci.

Ngundhuh
Gratis
English

Antiviruses   Optimization sistem  

Alat kuat kanggo ndeteksi ancaman didhelikake lan mbusak spyware angkoro. Sarana migunakake teknologi maya kanggo nglindhungi ing wektu nyata.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français, Español...

Antiviruses  

Alat efektif kanggo ndeteksi lan mbusak obyek angkoro kanthi nggunakake analisis tindak tanduk lan teknologi maya.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Bahasa Indonesia, Français, Español...

Optimization sistem  

Alat trep kanggo ngoptimalake, resik lan mbenerake kasalahan ing sistem operasi. Piranti lunak ngidini kanggo nggawe Bukak cepet game lan aplikasi.

Ngundhuh
Gratis
English

Optimization sistem  

Alat trep kanggo ngresiki lan ngoptimalake sistem. Software ngijini sampeyan kanggo nyopot macem-macem file saka pendaptaran lan ngandhut modul serep.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Optimization sistem  

Piranti lunak kanggo nambah kinerja komputer. Piranti lunak ngandhut sawetara kolom kanggo nyepetake lan ngoptimalake sistem.

Ngundhuh
Gratis
English

Optimization sistem  

Sarana prasaja kanggo ngresiki sistem saka file rasah lan ndandani kasalahan pendaptaran. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo ndeleng kabeh masalah ditemokake ing rinci tampilan jendhela.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Web browser  

Cepet lan populer browser trep Tetep online. Piranti lunak ndhukung teknologi modern lan nduweni fungsi migunani.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Foto  

Alat kanggo bisa karo gambar lan ngatur foto. Software ngijini sampeyan ngowahi gambar, aplikasi macem-macem efek lan nerbitaké mau ing layanan populer.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Internet   Enkripsi  

Piranti lunak kanggo sambungan dilindhungi lan mau web aman ing internet. Rahasia samubarang operasi online ngrambah dening owah-owahan saka IP-alamat pangguna.

Ngundhuh
Adware, ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Optimization sistem  

Piranti lunak kanggo mbusak rasah file, tambahan lan lebu ing sistem. Piranti lunak mbisakake kanggo mbusak informasi saka pendaptaran lan mulihake sistem ing cilik saka kacilakan.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Downloaders  

Alat kanggo ngundhuh lan golèk file media. Software ngijini sampeyan kanggo ngundhuh file saka layanan populer lan extract trek audio saka video.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français, Español...

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: