AIDA64 Extreme AIDA64 Extreme

Ngundhuh Ngundhuh AIDA64 Extreme

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.




Operasi sistem: Windows
Lisènsi: Ora mbayar
Review rating:

Gambaran:

AIDA64 Extreme – lunak kanggo diagnosa lan nyoba kinerja sistem. AIDA64 Extreme kalebu akeh modul dibangun ing kanggo njelasno kasalahan hardware, ngontrol sensor suhu, nemtokake kacepetan penggemar lan verifikasi komponen komputer. Software ngijini sampeyan kanggo tumindak testing saka hard drive, prosesor lan memori operasional. AIDA64 Extreme mbisakake kanggo ndeleng informasi rinci sawise analisis komponen komputer, software lan macem-macem komponen sistem operasi. AIDA64 Extreme uga ndhukung panyimpenan data karo asil mrekso sistem ing file format sing beda.

Fitur utama ing:

  • Pengamatan lan tes saka komponèn hardware komputer
  • Analisis sistem operasi lan piranti lunak
  • Views informasi rinci sawise uji
  • Nyimpen asil testing

Komentar tumrap AIDA64 Extreme:


AIDA64 Extreme Lunak related:


Testing  

Piranti lunak nemtokake data teknis saka unsur constituent komputer. Sarana ndhukung karya karo akeh jinis komponen gabungan.

Ngundhuh
Gratis
English, 中文

Testing   Jaringan  

Alat kanggo mindhai komputer ing jaringan. Piranti lunak mbisakake kanthi otomatis mindai jaringan lan nampa data ing komputer interconnected.

Ngundhuh
Gratis
English

Testing  

Alat Handy kanggo ngatur lan ngawasi kartu grafis saka macem-macem gawe. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo nyetel sawetara setelan lan nggawe nyepetake grafis komputer.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Testing   Jaringan  

Alat tes sambungan jaringan lan aplikasi. Piranti lunak nampilake informasi rinci bab protokol tingkat beda.

Ngundhuh
Gratis
English, Deutsch

Testing  

Alat kanggo Recovery drive hard. Lunak dianggo karo sistem file beda lan ngijini sampeyan kanggo mindhai hard drive kanggo kerusakan kasalahan utawa.

Ngundhuh
Gratis
English

Testing  

Piranti lunak kanggo ngumpulake informasi rinci babagan kertu video, prosesor, kertu grafis lan komponen. Piranti lunak mbisakake kanggo ndeleng lan nyoba mbukak ing prosesor grafis.

Ngundhuh
Gratis
English

Testing   Optimization sistem  

Alat kanggo ndeteksi lan ndandani kasalahan ing sistem. Piranti lunak mbisakake kanggo ngirim pitakonan karo gambaran rinci error ing sisteme lan gambar forum gawe.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Pembangunan   Testing  

Alat kanggo desain lan ngatur piranti elektronik. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo nggawe Circuit ing editor Graphic lan tumindak uji.

Ngundhuh
Tur
English

Testing  

Piranti lunak kanggo ngawasi status komputer. Uga lunak ngandhut pribadi kanggo ngontrol lan nyetel paramèter saka komponen komputer.

Ngundhuh
Gratis
English

Internet   Jaringan   Testing  

Pesawat free keperluan jaringan sing digabungake menyang lunak single. Kesempatan sudhut saka kontrol jaringan sing kasedhiya kanggo pangguna.

Ngundhuh
Ora mbayar
English

File  

piranti lunak kanggo nyalin lan mindhah file cepet. Struktur software termasuk akeh beda sing nyedhiyani penak maksimum Nyalin ing.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Bahasa Indonesia, Français, Español...

Game  

Alat kanggo bisa karo game saka console game Xbox 360. Modio ngijini sampeyan kanggo ngowahi file lan akses kanggo basis game disimpen saka sak donya.

Ngundhuh
Gratis
English

Pembalap  

Piranti lunak kanggo nganyarke outdated utawa rusak versi driver saka sistem lan macem-macem aplikasi. Uga lunak ngijini serep pembalap individu.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Foto  

Editor gambar grafis karo pesawat sakabehane pribadi kanggo proses gambar. Piranti lunak wis efek beda lan saringan.

Ngundhuh
Gratis
English, Deutsch

Video dinggo ngowahi  

Alat fungsi Ngonversi file audio lan video kanggo format populer. Piranti lunak bisa ngowahi file menyang format khusus kanggo piranti beda.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: