Amigo Amigo

Ngundhuh Ngundhuh Amigo

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.




Operasi sistem: Windows
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

Amigo – browser generasi anyar gampang lan cepet Tetep ing internet. Piranti lunak wis dirancang kanggo Tetep nyaman lan komunikasi ing jaringan sosial kalebu Facebook, Twitter, VK, Odnoklassniki sapiturute Amigo dianggo rapet karo layanan saka Mail.Ru Group sing mbisakake kanggo ndeleng pesen anyar saka email kang ing website sembarang. Ing Amigo ana panel kanggo karya karo macem-macem jaringan sosial kang digunakake kanggo mau chatting, ndelok feed lan ijol-ijolan kabar. Uga Amigo ngandhut dibangun ing pamuter kanggo nelusuri lan puter maneh isi media saka jaringan sosial.

Fitur utama ing:

  • Integrasi karo macem-macem jaringan sosial
  • Ndhukung fungsi layanan saka Mail.Ru Group
  • Kabar pesen anyar saka email
  • Dibangun ing pamuter media

Komentar tumrap Amigo:


Amigo Lunak related:


Web browser  

The browser populer saka Apple Inc. lunak wis anjog teknologi lan fitur kanggo operasi gampang ing internet.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Web browser  

Cepet lan populer browser trep Tetep online. Piranti lunak ndhukung teknologi modern lan nduweni fungsi migunani.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Web browser  

Salah browser anjog sing ndhukung teknologi web Newest. Piranti lunak ngandhut akeh fitur kanggo paling nyaman Tetep ing internet.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Web browser  

The browser free lan cepet kanggo njamin Tetep nyaman ing internet. Software interaksi karo kabeh layanan web saka perusahaan Google.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Web browser  

The browser dhasar kanggo sistem operasi saka Microsoft. Piranti lunak kalebu pesawat pribadi kanggo nyaman Tetep online.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Web browser  

A pesawat saka piranti lunak kanggo nindakake tugas saben dinten ing internet. Antarane software ana browser, klien email, media player, transfer data klien etc.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Español

Web browser  

browser Web kang ndhukung majeng CSS lan HTML standar. Piranti lunak wis akèh pribadi èfèktif tetep ing jaringan.

Ngundhuh
Gratis
English

Web browser  

Browser fungsi karo pesawat saka modul beda kanggo trep Tetep ing internet. Lunak nyedhiyakake Blok jendhela pop lan disables downloads gambar.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Web browser  

Browser cepet karo dhukungan saka teknologi modern kanggo ngunjungi situs ing internet. Piranti lunak ndhukung sistem bookmarking linuwih lan omnibox karo diwenehi.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Web browser  

Cepet lan aman browser karo dhukungan saka teknologi modern. Piranti lunak ngandhut pesawat saka fungsi migunani lan ndhukung layanan Yandex search engine.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Русский, Türkçe

Webcams  

piranti lunak kanggo nemtokke efek visual beda kanggo Broadcast video. piranti bisa nganggo webcam kanggo siaran ing macem-macem aplikasi.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Remote akses  

Piranti lunak kanggo akses menyang data saka komputer remot utawa piranti. Piranti lunak nggunakake ngukur keamanan lan enkripsi kenceng kanggo nglindhungi data.

Ngundhuh
Ora mbayar
English

Cd  

Alat kanggo serep lan waras data sistem. Piranti lunak mbisakake kanggo nggawe salinan hard drive lan kanggo mindhah data ing operator data liyane.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Codecs  

A pesawat saka codecs lan decoders kanggo puter maneh mayoritas format audio lan file video ing sembarang pemain media.

Ngundhuh
Gratis
English

Graphics lan desain  

Alat trep kanggo bisa karo grafis 3D. Lunak klebu sawetara saka sudhut pribadi kanggo modeling lan nggawe video game.

Ngundhuh
Gratis
English

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: