Advanced SystemCare Advanced SystemCare

Ngundhuh Ngundhuh Advanced SystemCare

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.




Operasi sistem: Windows
Review rating:

Gambaran:

SystemCare Advanced – lunak kanggo nambah kinerja komputer lan ndandani kewan omo ing sistem operasi. Piranti lunak analisis sistem lan ngresiki komputer saka spyware lan Adware, ndandani kasalahan ing sistem registry, mbusak file sak wentoro lan rasah, mbusak riwayat browser, etc. Advanced SystemCare bisa kanggo ngoptimalake setelan sambungan internet, ngatur startups aplikasi lan nindakake defragmention saka sistem file. Uga SystemCare Advanced ngandhut modul scan jero, kang ngaktifake kanggo golek lan ngilangke paling saka masalah sing digandhengake karo kinerja komputer.

Fitur utama ing:

  • Analysis lan Optimization saka sistem
  • Pangreksan komputer marang spyware lan malware
  • Reresik lan optimalisasi ing sistem registry
  • Mbenakake saka kasalahan sistem

Komentar tumrap Advanced SystemCare:


Advanced SystemCare Lunak related:


Optimization sistem  

Alat universal kanggo nemokake versi anyar saka piranti lunak diinstal. sarana èfèktif mindai sistem lan nampilake dhaptar lunak dianjurake kanggo nganyari maneh.

Ngundhuh
Tur
English, Українська, Français, Español...

Optimization sistem  

Alat kuat kanggo ngresiki lan ngoptimalake sistem. Software ngijini sampeyan kanggo ngresiki sistem mati file rasah lan tumindak aman lengkap lunak.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Optimization sistem  

Alat kanggo ngawula lan nambah kinerja sistem. Piranti lunak iku bisa kanggo ndandani kasalahan ing sistem lan ngresiki pendaptaran saking uwuh.

Ngundhuh
Tur
English, Français, Español, Deutsch...

Optimization sistem  

Piranti lunak kanggo ngresiki sistem saka ampas file lan sak wentoro. Uga lunak ngijini kanggo mbusak Plugins beda lan aplikasi.

Ngundhuh
Gratis
English

Optimization sistem  

A lunak populer kanggo ngresiki lan ngoptimalake sistem. Software ngijini sampeyan kanggo mbusak data pendaptaran lan ngresiki sajarah kegiatan internet.

Ngundhuh
Gratis, ora mbayar
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Desktop   Optimization sistem  

Piranti lunak kanggo ngoptimalake lan tuning kinerja sistem. Piranti lunak ngandhut sawetara saka sudhut pribadi kanggo ngatur sistem lan ngganti setelan keamanan.

Ngundhuh
Gratis
English

Optimization sistem  

Piranti lunak kanggo nambah kinerja komputer. Piranti lunak ngandhut sawetara kolom kanggo nyepetake lan ngoptimalake sistem.

Ngundhuh
Gratis
English

Optimization sistem   Antiviruses  

Alat kanggo nglindhungi lan ngoptimalake komputer. Software ngijini sampeyan kanggo mbusak file unneeded utawa lungse lan ndhukung scaner maya antivirus.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Español, Português...

Optimization sistem  

Alat trep kanggo ngoptimalake, resik lan mbenerake kasalahan ing sistem operasi. Piranti lunak ngidini kanggo nggawe Bukak cepet game lan aplikasi.

Ngundhuh
Gratis
English

Optimization sistem  

Alat lengkap kanggo nambah kinerja sistem. Piranti lunak iku bisa kanggo mbusak sistem uwuh, nyedhiyani pangayoman lan mblokir iklan.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Jaringan  

Alat kuat kanggo kaamanan informasi perusahaan. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo ngawasi kegiatan lan generate laporan kanggo wektu pesti.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Українська, Español, Português...

Web browser  

A pesawat saka piranti lunak kanggo nindakake tugas saben dinten ing internet. Antarane software ana browser, klien email, media player, transfer data klien etc.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Español

Cd  

Alat kuat kanggo bisa karo disk. Software ngijini sampeyan kanggo nggawe disk bootable lan flash drive kanggo nginstal sistem operasi.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Streaming video  

piranti lunak kanggo ndeleng ing televisi streaming saka sak donya. Piranti lunak kalebu akeh saluran TV internasional lan stasiun radio benten aliran.

Ngundhuh
Gratis
English, Español, Português

File komprèsi  

piranti lunak kanggo compress, ngowahi lan unpack arsip saka macem-macem jinis lan ukuran. Piranti lunak nduwe pesawat pribadi kanggo operasi efektif saka arsip.

Ngundhuh
Gratis
English

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: