Auslogics Disk Defrag Auslogics Disk Defrag

Ngundhuh Ngundhuh Auslogics Disk Defrag

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.




Operasi sistem: Windows
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

Auslogics Disk Defrag – lunak trep kanggo ngoptimalake lan nambah stabilitas sistem. Auslogics Disk Defrag ngidini kanggo defragment hard disk, ngatur file lan kanggo gabungke ruang bebas ing disk. Piranti lunak ngandhut fungsi kanggo miwiti karya ing jadwal sing ngijini sampeyan kanggo tumindak defragmentation disk ing wektu sing ditemtokake. Auslogics Disk Defrag mbisakake kanggo nggawe laporan karo rincian informasi saka karya kaleksanan.

Fitur utama ing:

  • Defragmentation hard drive
  • Optimization saka sistem file
  • Tugas panjadwal
  • Konsumsi Minimal sumber daya sistem

Komentar tumrap Auslogics Disk Defrag:


Auslogics Disk Defrag Lunak related:


Cd  

Piranti lunak multifungsi kanggo ngrekam lan ngowahi cd. Piranti lunak wis akeh tambahan fitur bisa karo data cd.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Cd  

Alat kanggo ngatur sekat hard disk. Piranti lunak kalebu pribadi digarap njaba lan ngijini sampeyan kanggo nggawe cakram bootable.

Ngundhuh
Gratis, tur
English, Français, Español, Deutsch...

Cd  

Alat kanggo bisa karo cd format sing beda. Piranti lunak ndhukung serep lan Recovery saka data ilang.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Cd  

Pangatur kuat kanggo karya full-ukuran karo hard drive. Piranti lunak kalebu pesawat pribadi kanggo karya gampang karo jinis drive.

Ngundhuh
Gratis
English

File  

sarana kanggo waras file dibusak ing komputer lan macem-macem pelaku usaha data. Uga ana fungsi saka Recovery data ing drive rusak utawa format.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Cd  

Piranti lunak kanggo ndeleng informasi lengkap babagan struktur file saka hard disk lan ngoptimalake disk papan. Piranti lunak menehi sawetara Varian kanggo nampilake struktur isi ing disk.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Cd  

Alat kanggo nggawe gambar disk lan drive virtual Emulation. Piranti lunak ndhukung format gambar populer lan liya kanggo macem-macem circumvention saka pangayoman salinan.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Cd  

Alat kanggo bisa karo hard drive lan pelaku usaha data liyane. Piranti lunak ngandhut fungsi kanggo ndhelikake lan nampilake informasi disk.

Ngundhuh
Gratis
English

Cd  

Alat kuat kanggo bisa karo disk. Software ngijini sampeyan kanggo nggawe disk bootable lan flash drive kanggo nginstal sistem operasi.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Cd  

Lan lunak kanggo nggunakake gampang waras data saka macem-macem ing komputer lan macem-macem pelaku usaha data. Piranti lunak ndhukung hard drive lan sistem file saka macem-macem.

Ngundhuh
Gratis
English

Enkripsi  

Manager free sandi lan data rahasia. Piranti lunak nggunakake algoritma enkripsi khusus kanggo rahasia saka informasi sing disimpen.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Web browser  

The browser populer saka Apple Inc. lunak wis anjog teknologi lan fitur kanggo operasi gampang ing internet.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Antiviruses  

Alat kanggo ndeteksi lan mbusak virus utawa ancaman beda. Software ngijini sampeyan kanggo mbusak beda jinis virus lan ndandani masalah pendaptaran ing sistem kasebut.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia

Optimization sistem  

Alat kanggo nambah kinerja komputer lan ndandani kewan omo ing sistem. Software ngijini sampeyan kanggo tumindak scan jero lan ndandani macem-macem masalah.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Pamuter media  

The audio pamuter sing ndhukung format audio populer, wis pesawat saka efek swara, dibangun ing audio converter lan tags editor.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: