Avidemux Avidemux

Ngundhuh Ngundhuh Avidemux

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.




Operasi sistem: Windows
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

Avidemux – lunak kanggo ngowahi lan proses file video. Piranti lunak ndhukung format video populer lan migunakake codecs beda-beda. Fitur utama Avidemux kalebu konversi, Nyalin, nglereni, pisah saka file menyang bagean, extraction saka trek audio, karya karo subtitle lan sapiturute lunak ngandhut saringan beda lan pribadi sing nyedhiyani kualitas gambar dhuwur nalika nggarap file. Avidemux uga ngijini sampeyan kanggo automate karya karo file kanthi nggunakake tugas panjadwal dibangun ing.

Fitur utama ing:

  • Suntingan lan pangolahan file video
  • Dhukungan kanggo format video populer
  • Ing ngarsane saringan beda
  • Dhukungan kanggo Tulisan
  • Proses Batch file

Komentar tumrap Avidemux:


Avidemux Lunak related:


Video dinggo ngowahi  

A alat kuat Ngonversi file Dugi format sing beda. Nanging ndhukung kemampuan kanggo ngatur setelan sak konversi file.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Video dinggo ngowahi  

Alat fungsi kanggo cepet lan kwalitase konversi file. Piranti lunak ndhukung populer format lan ngandhut profil kasedhiya kanggo ngowahi file.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Video dinggo ngowahi  

Konverter fungsi saka file multimedia. Software ngijini sampeyan kanggo ngowahi warna file menyang populer format kanggo komputer lan piranti hotspot.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Video dinggo ngowahi  

Piranti lunak fungsi kanggo bisa karo file media. Isine pribadi kanggo ngowahi foto, file audio lan nambah macem-macem efek video.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Jupuk Layar   Streaming video  

Instrument kanggo dijupuk video saka layar komputer. Piranti lunak mbisakake kanggo siaran tumindak saka layar menyang layanan populer video.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Video dinggo ngowahi  

Gampang kanggo nggunakake rate kang ngowahi file ing format sing beda. Piranti lunak ndhukung nomer akeh pribadi kanggo ngatur sak konversi.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Français...

Video dinggo ngowahi   Audio dinggo ngowahi  

Gampang kanggo nggunakake rate file media saka macem-macem jinis. Piranti lunak ndhukung konfigurasi saka macem-macem opsi lan nambah efek tartamtu sak konversi.

Ngundhuh
Gratis
English

Video dinggo ngowahi  

Piranti lunak wis dirancang kanggo Ngonversi file video ing format sing beda. Piranti lunak mbisakake kanggo ngatur kualitas lan ukuran file sak konversi.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Français...

Video dinggo ngowahi   Jupuk Layar  

Video editor kuat. Piranti lunak ndhukung macem-macem pribadi kanggo dijupuk video saka layar komputer lan ngowahi mau.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Pamuter media   Audio editor   Video dinggo ngowahi  

Pamuter media fungsi karo dhukungan saka kolom kanggo proses file audio lan video. Piranti lunak ngandhut ekualiser multiband kanggo ngatur kualitas puter maneh file media.

Ngundhuh
Ora mbayar
English

Telpon  

Piranti lunak kanggo transfer file loro-cara antarane iPhone, iPod, iPad lan komputer. Piranti lunak nduwe pesawat pribadi kanggo ngatur data.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Deutsch, 日本語

Emulators  

Alat kanggo mbukak aplikasi Android lan game. Uga ndhukung download saka macem-macem isi saka layanan free.

Ngundhuh
Ora mbayar
English

Torrent  

Alat kuat kanggo ngundhuh file torrent. Piranti lunak ndhukung fungsi-fungsi dhasar saka klien torrent lan ngijini sampeyan kanggo pratinjau file multimedia.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Optimization sistem  

Alat kanggo nambah stabilitas lan kacepetan saka sistem. Program performs amandemen lan mbusak kasalahan, entri kosong utawa ora ana guna ing pendaptaran.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Chat  

Trep lan multifunctional chatting kanggo komunikasi ing jaringan lokal utawa internet. Piranti lunak menehi tingkat dhuwur saka pangayoman supaya nyegah bocor data.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Русский

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: