Avira AntiVir Avira AntiVir

Ngundhuh Ngundhuh Avira AntiVir

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.




Operasi sistem: Windows, Android
Review rating:

Gambaran:

Avira Antivir – lunak antivirus populer dirancang kanggo nglindhungi sistem marang virus. Software mbisakake kanggo nemokake lan mbusak virus, Trojan, Cacing, spyware, iklan pemblokiran, etc. Avira Antivir ngandhut modul khusus kanggo mblokir robot jaringan lan matesi akses menyang situs diwasa. Piranti lunak iku bisa kanggo mulihake komputer menyang negara apa ing cilik saka Gagal sistem kanthi nggunakake fungsi pèngetan. Avira Antivir ngijini sampeyan kanggo nyetel wektu perlu kanggo mindhai sistem dening jadwal ing panjadwal dibangun ing.

Fitur utama ing:

  • Efektif pangayoman marang virus beda
  • robot Network Watesan
  • Mulihaken sistem ing cilik saka Gagal
  • Dibangun ing firewall

Komentar tumrap Avira AntiVir:


Avira AntiVir Lunak related:


Antiviruses  

Cara trep kanggo golek lan mbusak data mbebayani. Antivirus ndeteksi ancaman paling lazim sistem lan nuduhake ing laporan rinci.

Ngundhuh
Gratis
English

Antiviruses  

piranti lunak kanggo nglindhungi data pribadi marang ancaman jaringan. Antivirus menehi pangayoman marang malware lan spyware.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Українська, Français, Español...

Antiviruses  

The antivirus misuwur kanggo pangayoman saka sistem marang werna-werna jinis ancaman. Piranti lunak iku bisa kanggo nyimpen sandhi pangguna ing safety lan nglindhungi jaringan asal marang spyware.

Ngundhuh
Gratis, ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Antiviruses  

Alat kanggo ngreksa marang virus, spyware lan rootkit. Piranti lunak menehi aman Tetep ing internet lan ngecek lalu lintas kanggo ancaman bisa.

Ngundhuh
Gratis, ora mbayar
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Français...

Antiviruses  

piranti lunak kanggo ndeteksi lan mbusak virus. Software ngijini sampeyan kanggo mindhai sistem kanggo macem-macem jinis virus, spyware lan ancaman.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français, Español...

Antiviruses  

Salah manufaktur anjog saka piranti lunak antivirus. Piranti lunak nggunakake solusi inovatif paling anyar ing lapangan pangayoman marang virus beda lan ancaman jaringan.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Antiviruses   Optimization sistem  

Alat kanggo nelusuri lan mbusak modul Adware. lunak mindai sistem lan èfèktif mbusak toolbar, Unit iklan lan ekspansi rasah.

Ngundhuh
Gratis
English

Antiviruses  

Alat kanggo ngreksa komputer saka malware lan virus saka macem-macem jinis. Software ngijini sampeyan kanggo mindhai sistem lan nyeleh file kasebut ing quarantine.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Antiviruses  

Paket lunak antivirus kanggo pangayoman multilevel komputer. Lunak nglindhungi marang werna-werna virus utawa ancaman lan ngandhut firewall kalih negari.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Antiviruses  

Paket lunak antivirus kanggo nglindhungi komputer. Piranti lunak menehi aman Tetep ing jaringan lan alat lalu lintas kanggo bisa ancaman.

Ngundhuh
Gratis, ora mbayar
English, Українська, Français, Español...

Downloaders  

Manager kuat kanggo ngundhuh file saka internet. Piranti lunak ndhukung macem-macem protokol lan nyedhiyakake scan antivirus saka file sing didownload.

Ngundhuh
Gratis
English, 中文

Internet   Enkripsi  

Iku njamin lan anonim lan aman Tetep ing internet. Software migunakake maya panyimpenan dhewe kanggo encrypt pitakonan internet.

Ngundhuh
Gratis
English

Audio editor  

Piranti lunak kanggo bisa karo instruments keyboard, angin lan senar. Piranti lunak nggunakake teknologi swara paling nyata instruments.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Emulators  

Salah siji saka emulators anjog saka PlayStation game Laptop console. Piranti lunak ndhukung akeh game lan Manajemen layanan PlayStation Network.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Enkripsi   Cd  

Piranti lunak karo pesawat gedhe pribadi encrypt data. Ana kamungkinan kanggo encrypt isi hard disk lan pelaku usaha data liyane.

Ngundhuh
Gratis
English

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: