Bandicam Bandicam

Ngundhuh Ngundhuh Bandicam

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.




Operasi sistem: Windows
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

Bandicam – lunak kanggo nyekel layar komputer. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo ngrekam video dhuwur-kualitas streaming, video game, sawetara wilayah layar, komunikasi ing video ngobrol etc Ing Bandicam ana kamungkinan saka kontrol lan nampilake fps, setelan hotkeys lan imposing logo. Piranti lunak ndhukung akeh format media populer lan macem-macem codecs. Bandicam mbisakake kanggo ngrekam video kanthi otomatis saka ukuran gedhe utawa tartamtu wektu lan kanthi otomatis nutup mudhun komputer ing mburi proses.

Fitur utama ing:

  • Jupuk layar komputer
  • Dhukungan kanggo format media populer
  • Kontrol lan tampilan fps
  • Kemampuan kanggo ngrekam otomatis
  • A pesawat gedhe pribadi

Komentar tumrap Bandicam:


Bandicam Lunak related:


Jupuk Layar   Streaming video  

Instrument kanggo dijupuk video saka layar komputer. Piranti lunak mbisakake kanggo siaran tumindak saka layar menyang layanan populer video.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Streaming video   Jupuk Layar  

Piranti lunak nyiaraken bahan video kanggo internet. Piranti lunak ndhukung Broadcast video streaming saka layar komputer lan kamera ing layanan populer video.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Jupuk Layar  

Alat kompak kanggo dijupuk video lan gambar saka layar. Piranti lunak ngidini kanggo nyimpen file video ing format AVI lan dijupuk gambar saka layar wutuh.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Jupuk Layar  

Piranti lunak nelukaké video saka layar lan counts fps ing. Uga piranti lunak iki uga digunakake déning tukang game profesional.

Ngundhuh
Ora mbayar
English

Streaming video   Jupuk Layar  

Popular instrument kanggo siaran stream media kanggo internet. Piranti lunak ndhukung setelan Broadcast kanggo nggedhekake kualitas video.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Jupuk Layar   Graphics lan desain  

Piranti lunak kanggo nggawe tutorial lan presentations. Piranti lunak wis akeh fitur migunani lan ngijini nggunakake file gambar format sing beda.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Jupuk Layar  

Alat fungsi kanggo ngrekam tumindak ing layar. Software ngijini sampeyan ngowahi file direkam lan cepet nggawe presentations video.

Ngundhuh
Gratis
English, Español, Deutsch, Português...

Jupuk Layar  

Alat kanggo ngrekam Skype telpon swara lan video ing kualitas tinggi. Software ngijini sampeyan kanggo nyetel rekaman otomatis telpon lan ngrekam nomer dipilih interlocutors.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Video dinggo ngowahi   Jupuk Layar  

Video editor kuat. Piranti lunak ndhukung macem-macem pribadi kanggo dijupuk video saka layar komputer lan ngowahi mau.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Jupuk Layar  

Alat kanggo nggawe gambar lan ngrekam bagéan kapisah saka layar komputer. Uga lunak ngandhut dibangun ing editor bisa karo gambar lan efek.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Deutsch, 日本語

Downloaders  

Alat kanggo ngundhuh lan golèk file media. Software ngijini sampeyan kanggo ngundhuh file saka layanan populer lan extract trek audio saka video.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français, Español...

Foto  

Alat kanggo bisa karo gambar lan ngatur foto. Software ngijini sampeyan ngowahi gambar, aplikasi macem-macem efek lan nerbitaké mau ing layanan populer.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Downloaders   Chat  

Klien free ijolan lan ngundhuh file. Piranti lunak mbisakake kanggo nelusuri lan download data saka macem-macem jaringan berkas-fungsi enggo bareng.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Ekstensi  

Teknologi kanggo operasi lengkap saka macem-macem komponen lan aplikasi ditulis ing basa Jawa program. Piranti lunak nemen ngembang kemungkinan saka browser lan aplikasi sing gratis-mlaku ing jaringan.

Ngundhuh
Gratis
English

Ekstensi  

lingkungan kanggo nglakokaké web-layanan tanpa nggunakake browser. Software ndhukung karya aplikasi, game lan pribadi kanggo nambah kinerja.

Ngundhuh
Gratis
English

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: