BartVPN BartVPN

Ngundhuh Ngundhuh BartVPN

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.




Operasi sistem: Windows
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

BartVPN – lunak kanggo mesthekake sambungan internet dilindhungi lan ndhelik. Piranti lunak mbisakake kanggo milih server kanggo owah-owahan sak wentoro IP-alamat utawa otomatis pilihan saka server kanggo entuk mundhut paling tithik kacepetan sak browsing internet. BartVPN otomatis menehi pangayoman lunak milih saka dhaftar umum sing duwe akses kanggo internet. Uga BartVPN menehi informasi babagan pangolahan karya ing wangun saka werna, saben kang nuduhaké negara tartamtu sambungan internet.

Fitur utama ing:

  • Sambungan internet dilindhungi
  • Pilihan otomatis utawa manual server
  • Kontrol dhaftar panjarwa aplikasi dilindhungi déning piranti alus
  • Gampang kanggo nggunakake antarmuka

Komentar tumrap BartVPN:


BartVPN Lunak related:


Internet   Enkripsi  

Piranti lunak kanggo kunjungan anonim situs web ing internet. Piranti lunak ndhukung teknologi khusus sing encrypts transfer data lan informasi saka pihak katelu.

Ngundhuh
Gratis
English

Internet   Enkripsi  

Piranti lunak kanggo bisa karo teknologi VPN. Lunak nduweni kolom kanggo nggawe saluran ndhelik minangka titik-kanggo-titik utawa server-kanggo-klien.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Internet   Enkripsi  

Piranti lunak kanggo ngakses menyang situs diblokir lan mateni censorship internet. Uga lunak ngijini kanggo nglindhungi akun pengguna lan sandhi marang hacking ing.

Ngundhuh
Gratis
English

Internet   Enkripsi  

Piranti lunak kanggo sambungan dilindhungi lan mau web aman ing internet. Rahasia samubarang operasi online ngrambah dening owah-owahan saka IP-alamat pangguna.

Ngundhuh
Adware, ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Internet   Enkripsi  

Iku njamin lan anonim lan aman Tetep ing internet. Software migunakake maya panyimpenan dhewe kanggo encrypt pitakonan internet.

Ngundhuh
Gratis
English

Enkripsi   Cd  

Piranti lunak karo pesawat gedhe pribadi encrypt data. Ana kamungkinan kanggo encrypt isi hard disk lan pelaku usaha data liyane.

Ngundhuh
Gratis
English

Internet  

Piranti lunak kanggo nggawe router virtual ing komputer. Piranti lunak nampilake informasi rinci babagan nggunakake kiriman saka jalur akses kanggo internet.

Ngundhuh
Gratis
English

Testing   Internet  

Manager lalu lintas internet. Uga lunak ngijini kanggo nyetel kacepetan transfer data lan alat sambungan internet.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Enkripsi   Internet  

Piranti lunak kanggo karya aman lan prasaja karo VPN-server. Uga lunak ngijini akses Camping ditutup.

Ngundhuh
Gratis
English

E-mail  

Klien kuat kanggo karya aman karo email. Lunak njamin pangayoman dipercaya marang spam lan file mbebayani.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Українська, Français, Español...

Pamuter media  

The audio pamuter sing ndhukung format audio populer, wis pesawat saka efek swara, dibangun ing audio converter lan tags editor.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Web browser  

The browser cepet wis fokus ing keamanan lan privasi pangguna. Software pamblokiran situs angkoro, spyware lan ngijini sampeyan kanggo nyambung ekstensi.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Foto  

Alat kanggo nggawe kolase foto. Piranti lunak ngandhut pesawat dhasar pribadi editing, akèh cithakan kasedhiya lan efek tambahan.

Ngundhuh
Ora mbayar
English

Antiviruses  

Alat kanggo ndeteksi lan mbusak virus lan Malware. Software ngidini kanggo ngobati file kasebut utawa sijine wong ing quarantine.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Українська, Français, Español...

Antiviruses  

Paket lunak antivirus kanggo nglindhungi komputer. Piranti lunak menehi aman Tetep ing jaringan lan alat lalu lintas kanggo bisa ancaman.

Ngundhuh
Gratis, ora mbayar
English, Українська, Français, Español...

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: