BriskBard BriskBard

Ngundhuh Ngundhuh BriskBard

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.




Operasi sistem: Windows
Lisènsi: Ora mbayar
Review rating:

Gambaran:

BriskBard – a set saka piranti lunak kanggo kinerja prasaja saka tugas saben dinten ing internet. Piranti lunak klebu browser karo dhukungan saka teknologi modern kanggo tampilan isi cepet lan aman. BriskBard ngandhut klien e-mail karo dhukungan saka macem-macem protokol lan kamungkinan kanggo ngatur akun. media player dibangun ing mbisakake kanggo muter file audio lan video saka macem-macem format. Uga BriskBard wis berita, transfer data klien, manager kontak, klien saka olahpesen lan gawe web pribadi cepet.

Fitur utama ing:

  • Dibangun ing browser
  • Email klien lan berita
  • media player dibangun ing
  • sistem trep saka tetenger
  • Piranti developer

Komentar tumrap BriskBard:


BriskBard Lunak related:


Web browser  

Cepet lan populer browser trep Tetep online. Piranti lunak ndhukung teknologi modern lan nduweni fungsi migunani.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Web browser  

Salah browser anjog sing ndhukung teknologi web Newest. Piranti lunak ngandhut akeh fitur kanggo paling nyaman Tetep ing internet.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Web browser  

The browser dhasar kanggo sistem operasi saka Microsoft. Piranti lunak kalebu pesawat pribadi kanggo nyaman Tetep online.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Web browser  

The browser free lan cepet kanggo njamin Tetep nyaman ing internet. Software interaksi karo kabeh layanan web saka perusahaan Google.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Web browser  

The browser populer saka Apple Inc. lunak wis anjog teknologi lan fitur kanggo operasi gampang ing internet.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Web browser  

Gampang kanggo nggunakake browser sing ndhukung nomer akeh pribadi kanggo nyaman Tetep ing internet.

Ngundhuh
Gratis
English, Русский

Web browser  

The browser cepet wis fokus ing keamanan lan privasi pangguna. Software pamblokiran situs angkoro, spyware lan ngijini sampeyan kanggo nyambung ekstensi.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Web browser  

Cepet lan aman browser karo dhukungan saka teknologi modern. Piranti lunak ngandhut pesawat saka fungsi migunani lan ndhukung layanan Yandex search engine.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Русский, Türkçe

Web browser  

Piranti lunak karo akèh layanan web dibangun ing kanggo akses gampang menyang kaca web lan jaringan sosial liwat browser.

Ngundhuh
Gratis
English, Deutsch

Web browser  

Browser wis fokus ing download trep isi media. Piranti lunak ngandhut pesawat pribadi kanggo ngundhuh file torrent lan data liyane saka beda.

Ngundhuh
Gratis
English

Remote akses  

Instrument kanggo remot akses menyang komputer utawa server liwat internet. Piranti lunak mbisakake kanggo ngontrol mouse utawa keyboard lan ngatur data saka komputer remot.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Emulators  

Alat kanggo muter game ing GameCube lan Wii nyenengake game. Piranti lunak mbenakake kualitas gambar lan ngijini nggunakake joysticks game.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Testing   Jaringan  

Alat tes sambungan jaringan lan aplikasi. Piranti lunak nampilake informasi rinci bab protokol tingkat beda.

Ngundhuh
Gratis
English, Deutsch

Pamuter media  

Pamuter trep kanggo muter video ing format MKV. Piranti lunak ndhukung fitur standar lan ngijini sampeyan kanggo nggawé utawa nyunting daftar lagu.

Ngundhuh
Gratis
English

Pembangunan  

Pribadi download lan upload file saka FTP-server. Piranti lunak ndhukung macem-macem fungsi migunani lan protokol kanggo transfer file aman kanggo server.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: