Calibre Calibre

Ngundhuh Ngundhuh Calibre

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.




Operasi sistem: Windows
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

Calibre – gampang kanggo nggunakake piranti lunak kanggo maca buku. Piranti lunak ngandhut pesawat pribadi kanggo linuwih lan kontrol nglumpukke buku. Calibre bisa kanggo ukuran ukuran font lan Ngonversi e-buku menyang format perlu. Software interaksi karo piranti kanggo e-buku wacan lan kanthi otomatis ndeteksi format optimal sak downloading buku kanggo piranti. Calibre uga ngandhut modul khusus kanggo golek lan mbenerake kesalahane umum ing struktur saka buku.

Fitur utama ing:

  • Ndhukung format e-buku dhasar
  • Konversi buku menyang format liyane
  • Manajemen e-buku
  • sistem golèk trep
  • Interaksi karo piranti kanggo e-buku wacan

Komentar tumrap Calibre:


Calibre Lunak related:


Nonton E-book  

Piranti lunak kanggo maca e-buku saka layanan Amazon. Uga piranti lunak disinkronake kanthi otomatis kabeh setelan antarane e-buku lan komputer.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Nonton E-book  

Alat kanggo maca samubarang teks utawa teks file banter. Piranti lunak njamin vocalization kualitas teks kanthi voices beda lan macem-macem kecepatan.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Nonton E-book  

Alat trep kanggo maca buku elektronik. Piranti lunak ndhukung format populer, dianggo karo arsip kalebu fitur kanggo ngrungokake buku.

Ngundhuh
Gratis
English, Русский

Nonton E-book  

Piranti lunak kanggo maca eBooks ing format sing beda. Bayangan langit tabel, gambar, gambar lan cathetan wis didhukung ing teks.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Pendidikan   Game  

Piranti lunak kanggo mbentuk lan ngatasi cryptographs. Lunak klebu kolom kanggo nggawe macem-macem jinis cryptographs.

Ngundhuh
Ora mbayar
English

Game   Chat  

Piranti lunak universal wis fokus ing pemain game jaringan. Software ngijini sampeyan kanggo ngobrol langsung ing game, dijupuk video lan pirembagan ing chatting swara.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Optimization sistem  

Alat universal kanggo nemokake versi anyar saka piranti lunak diinstal. sarana èfèktif mindai sistem lan nampilake dhaptar lunak dianjurake kanggo nganyari maneh.

Ngundhuh
Tur
English, Українська, Français, Español...

File  

Lunak recovers file ilang utawa sengaja dibusak saka macem-macem jinis. Uga lunak ngijini waras data saka e-mail lan hotspot pelaku usaha data.

Ngundhuh
Gratis
English

Video dinggo ngowahi  

Alat kanggo ngowahi lan proses file video. Software ngijini sampeyan kanggo Ngonversi video ing format populer lan nyedhiyakake kualitas gambar dhuwur.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Cd  

Alat kuat kanggo bisa karo disk. Software ngijini sampeyan kanggo nggawe disk bootable lan flash drive kanggo nginstal sistem operasi.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Audio editor  

Piranti lunak kanggo nggawe music studio saka aliran beda. Piranti lunak ndhukung pesawat gedhe instruments Musical sing nomer akeh efek swara beda.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Web browser  

Browser cepet karo dhukungan saka teknologi modern kanggo ngunjungi situs ing internet. Piranti lunak ndhukung sistem bookmarking linuwih lan omnibox karo diwenehi.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Pembangunan  

Alat kanggo bisa karo browser Internet Explorer. Software ngijini sampeyan kanggo mriksa kompatibilitas tumindak kode, tata letak lan rancangan ing macem-macem versi browser.

Ngundhuh
Gratis
English, Español, Deutsch, Italiano...

Telpon  

Piranti lunak kanggo nyedhiyani hak administratif kanggo samubarang fungsi piranti Android tanpa watesan saka produser. Piranti lunak ndhukung piranti saka manufaktur beda.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Português...

Internet   Pembangunan  

Alat kuat kanggo nompo data saka internet. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo ngundhuh bagéan utawa situs web kabeh lan ndeleng wong karo tambah kacepetan.

Ngundhuh
Gratis
English

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: