CCleaner CCleaner

Ngundhuh Ngundhuh CCleaner

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.




Operasi sistem: Windows, Android
Lisènsi: Gratis, ora mbayar
Review rating:

Gambaran:

CCleaner – lunak populer kanggo ngresiki lan ngoptimalake sistem. Software mbusak piranti lunak diinstal, ketemu file perlu, mbangun sistem iki, configures lan Autorun, etc. CCleaner performs analisis rinci sistem kanggo ngarsane saka uwuh file lan ngresiki papan saka data rasah. Software nggoleki masalah ing pendaptaran, mbecike ing kasalahan sistem lan nampilake laporan bab karya dileksanakake. CCleaner ngresiki sajarah kegiatan online ing browser beda lan aplikasi.

Fitur utama ing:

  • Free papan metu saka uwuh file
  • cleaning pepek lan mbenakake kasalahan ing pendaptaran
  • aman lunak cepet
  • Ngresiki sajarah kegiatan online
  • setelan Autorun

Komentar tumrap CCleaner:


CCleaner Lunak related:


Optimization sistem  

Piranti lunak kanggo ngresiki sistem saka ampas file lan sak wentoro. Uga lunak ngijini kanggo mbusak Plugins beda lan aplikasi.

Ngundhuh
Gratis
English

Optimization sistem  

Alat universal kanggo nemokake versi anyar saka piranti lunak diinstal. sarana èfèktif mindai sistem lan nampilake dhaptar lunak dianjurake kanggo nganyari maneh.

Ngundhuh
Tur
English, Українська, Français, Español...

Optimization sistem   Game  

Alat kanggo nambah kinerja sistem lan ngoptimalake urutane critane game. Piranti lunak ngidini kanggo nindakake Optimization ing mode otomatis utawa manual.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Optimization sistem  

Alat kanggo ngawula lan nambah kinerja sistem. Piranti lunak iku bisa kanggo ndandani kasalahan ing sistem lan ngresiki pendaptaran saking uwuh.

Ngundhuh
Tur
English, Français, Español, Deutsch...

Optimization sistem  

Alat kuat kanggo ngresiki lan ngoptimalake sistem. Software ngijini sampeyan kanggo ngresiki sistem mati file rasah lan tumindak aman lengkap lunak.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Optimization sistem  

Alat trep kanggo ngresiki lan ngoptimalake sistem. Software ngijini sampeyan kanggo nyopot macem-macem file saka pendaptaran lan ngandhut modul serep.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Cd  

Alat trep kanggo ngoptimalake lan nambah stabilitas sistem. Piranti lunak ngidini kanggo defragment hard disk lan ngatur file.

Ngundhuh
Gratis
English

Optimization sistem  

Alat kanggo mrekso lan mbenerake kasalahan ing sistem. Uga lunak ngijini kanggo defragment hard drive.

Ngundhuh
Gratis
English

Optimization sistem  

Alat kanggo nambah stabilitas lan kacepetan saka sistem. Program performs amandemen lan mbusak kasalahan, entri kosong utawa ora ana guna ing pendaptaran.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Optimization sistem  

Piranti lunak kanggo nambah kinerja komputer. Piranti lunak ngandhut sawetara kolom kanggo nyepetake lan ngoptimalake sistem.

Ngundhuh
Gratis
English

Cd  

Piranti lunak kanggo nyalin DVD tanpa mundhut kualitas. Uga lunak kalebu pribadi kanggo compress, mbusak lan Ngonversi isi drive.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Українська, Français, Español...

Internet   Enkripsi  

Iku njamin lan anonim lan aman Tetep ing internet. Software migunakake maya panyimpenan dhewe kanggo encrypt pitakonan internet.

Ngundhuh
Gratis
English

Foto  

Alat kanggo nggawe kolase foto. Piranti lunak ngandhut pesawat dhasar pribadi editing, akèh cithakan kasedhiya lan efek tambahan.

Ngundhuh
Ora mbayar
English

Audio editor  

Paket driver kanggo mesthekake puter maneh bener lepen audio. Piranti lunak wis frekuensi bandwidth dhuwur lan ndhukung sambungan kanggo macem-macem piranti audio.

Ngundhuh
Gratis
English

Webcams   Komunikasi swara  

Piranti lunak kanggo nggawe telpon swara utawa video lan ngirim pesen teks. Ana sing sinkronisasi kontak kanthi otomatis ing piranti pengguna.

Ngundhuh
Gratis
English

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: