Connectify Hotspot Connectify Hotspot

Iki lunak dibutuhake .NET Framework kanggo mbukak mlaku

Ngundhuh Ngundhuh Connectify Hotspot

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.




Operasi sistem: Windows
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

Connectify Hotspot – paket lunak kang komputer performs peran saka titik akses menyang internet, yen ana kertu LAN utawa adaptor sing ndhukung Wi-Fi. Piranti lunak otomatis configures komputer minangka dalan virtual sing mbisakake kanggo ngakses internet saka piranti beda. Connectify Hotspot mbisakake kanggo ndeleng dhaptar piranti sing kasambung, statistik akses titik panggunaan lan jumlah data sing ditransfer. Piranti lunak ngidini pangguna kanggo njamin safety saka jaringan, nggunakake macem-macem kalkulus enkripsi. Connectify Hotspot ndhukung nomer akeh tambahan, kang ngidini pangguna kanggo ngluwihi software.

Fitur utama ing:

  • Ndandani komputer menyang dalan virtual
  • Akses menyang internet saka piranti beda
  • Dhukungan kanggo macem-macem kalkulus enkripsi

Komentar tumrap Connectify Hotspot:


Connectify Hotspot Lunak related:


Internet  

Alat menehi akses menyang Camping diblokir. Software mbisakake kanggo lulus pemblokiran censorship nggawe sambungan liwat proxy server pribadi.

Ngundhuh
Gratis
English, 中文, 文言

Internet   Enkripsi  

Piranti lunak kanggo kunjungan anonim situs web ing internet. Piranti lunak ndhukung teknologi khusus sing encrypts transfer data lan informasi saka pihak katelu.

Ngundhuh
Gratis
English

Internet   Enkripsi  

Piranti lunak kanggo ngakses menyang situs diblokir lan mateni censorship internet. Uga lunak ngijini kanggo nglindhungi akun pengguna lan sandhi marang hacking ing.

Ngundhuh
Gratis
English

Jaringan   Internet  

piranti lunak kanggo nggawe jaringan pribadi virtual antarane komputer liwat internet. The enkripsi kalkulus beda digunakake kanggo Tetep dilindhungi ing jaringan lokal.

Ngundhuh
Gratis, ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Internet   Enkripsi  

Piranti lunak kanggo sambungan dilindhungi lan mau web aman ing internet. Rahasia samubarang operasi online ngrambah dening owah-owahan saka IP-alamat pangguna.

Ngundhuh
Adware, ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Enkripsi   Internet  

Piranti lunak kanggo karya aman lan prasaja karo VPN-server. Uga lunak ngijini akses Camping ditutup.

Ngundhuh
Gratis
English

Internet  

piranti lunak kanggo ngoptimalake sambungan internet. Piranti lunak iku bisa kanggo ngoptimalake kabel lan sambungan Wi-Fi, jaringan P2P lan aplikasi VoIP.

Ngundhuh
Gratis, ora mbayar
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Testing   Internet  

Manager lalu lintas internet. Uga lunak ngijini kanggo nyetel kacepetan transfer data lan alat sambungan internet.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Internet   Enkripsi  

Alat menehi lunak jaringan kemampuan kanggo bisa liwat proxy server ing cilik saka anané. Uga piranti lunak bypasses watesan firewall lan mbisakake kanggo ndhelikake IP-alamat.

Ngundhuh
Ora mbayar
English

Internet  

Gampang kanggo nggunakake generator tombol kanggo router jinis beda. Piranti lunak mbisakake decrypt sandi jaringan Wi-Fi nggunakake database tartamtu kanggo model tartamtu saka router.

Ngundhuh
Gratis
English

Cd  

Gampang nggunakake piranti lunak kanggo ngowahi isi DVD lan Blu-ray cd menyang format mvk. Software nyimpen metadata lan bagean informasi saka disk.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Cd  

Sarana kanggo nggawe gambar disk karo dhukungan saka macem-macem format. Piranti lunak mbisakake kanggo ngobong data ing disk lan lulus pangayoman salinan.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Web browser  

browser Web kang ndhukung majeng CSS lan HTML standar. Piranti lunak wis akèh pribadi èfèktif tetep ing jaringan.

Ngundhuh
Gratis
English

Kantor  

Kantor Suite bisa karo dokumen teks lan tabel. Nanging ndhukung nomer akeh format lan fungsi minangka alternatif kanggo Microsoft Office.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Pendidikan  

Piranti lunak kanggo bisa karo macem-macem petungan matématika. Akeh pribadi lan komponen kanggo nggawe gambar kasedhiya kanggo pangguna.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: