CPU-Z CPU-Z

Ngundhuh Ngundhuh CPU-Z

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.




Operasi sistem: Windows, Android
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

CPU-Z – lunak kanggo ngatonake informasi bab bagéan saka PC. Piranti lunak nemtokake paramèter ing ngisor prosesor: jeneng, arsitektur, multiplier, jam kacepetan etc CPU-Z mbisakake kanggo njaluk informasi babagan motherboard, kalebu Produsèn lan model, versi BIOS lan specification saben modul. Piranti lunak uga nampilake informasi bab kertu video lan acak akses memori, kang kalebu: jeneng, tipe, technical pangolahan, jam kacepetan etc CPU-Z mbisakake kanggo nggawe laporan ing macem-macem format lan tata letak data bab sistem ing website resmi sing ngandhut database informasi beda.

Fitur utama ing:

  • Tampilan setelan piranti
  • Definisi saka model lan Produsèn saka piranti
  • Kemampuan kanggo nggawe laporan ing TXT lan HTML format

Komentar tumrap CPU-Z:


CPU-Z Lunak related:


Pembangunan   Testing  

Alat kanggo desain lan ngatur piranti elektronik. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo nggawe Circuit ing editor Graphic lan tumindak uji.

Ngundhuh
Tur
English

Testing  

Alat Handy kanggo ngatur lan ngawasi kartu grafis saka macem-macem gawe. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo nyetel sawetara setelan lan nggawe nyepetake grafis komputer.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Testing   Jaringan  

Alat kanggo mindhai komputer ing jaringan. Piranti lunak mbisakake kanthi otomatis mindai jaringan lan nampa data ing komputer interconnected.

Ngundhuh
Gratis
English

Testing   Jaringan  

Alat tes sambungan jaringan lan aplikasi. Piranti lunak nampilake informasi rinci bab protokol tingkat beda.

Ngundhuh
Gratis
English, Deutsch

Testing  

Alat kanggo Recovery drive hard. Lunak dianggo karo sistem file beda lan ngijini sampeyan kanggo mindhai hard drive kanggo kerusakan kasalahan utawa.

Ngundhuh
Gratis
English

Internet   Jaringan   Testing  

Pesawat free keperluan jaringan sing digabungake menyang lunak single. Kesempatan sudhut saka kontrol jaringan sing kasedhiya kanggo pangguna.

Ngundhuh
Ora mbayar
English

Testing  

Alat kanggo ngawasi kahanan saka macem-macem komponen komputer. Piranti lunak iku bisa kanggo nampilake saiki, maksimal lan tithik Nilai voltase komponen komputer.

Ngundhuh
Gratis
English

Testing  

Piranti lunak kanggo ngawasi status komputer. Uga lunak ngandhut pribadi kanggo ngontrol lan nyetel paramèter saka komponen komputer.

Ngundhuh
Gratis
English

Testing  

Software tes Kapabilitas kertu video. Piranti lunak ngandhut dibangun ing sarana kanggo ngatonake informasi rinci babagan paramèter saka kertu video.

Ngundhuh
Gratis
English

Testing  

Piranti lunak kanggo ngumpulake informasi rinci babagan kertu video, prosesor, kertu grafis lan komponen. Piranti lunak mbisakake kanggo ndeleng lan nyoba mbukak ing prosesor grafis.

Ngundhuh
Gratis
English

Optimization sistem  

Alat kanggo ngontrol loading otomatis aplikasi, layanan lan komponen. Software ngijini sampeyan kanggo ngatur wiwitan otomatis kanggo macem-macem akun.

Ngundhuh
Gratis
English

Pendidikan  

Cara trep kanggo berkembang memori lan sinau basa manca. Software nganalisa mastering informasi saka pangguna lan nemtokake algoritma learning paling sarujuk.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Pamuter media  

Pamuter kanggo muter maneh lagu karaoke benten aliran. Piranti lunak iku bisa kanggo nyetel mungel, tempo, vokal lan indeks saka anggota musik.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch

Pamuter media  

Pamuter trep kanggo muter video ing format MKV. Piranti lunak ndhukung fitur standar lan ngijini sampeyan kanggo nggawé utawa nyunting daftar lagu.

Ngundhuh
Gratis
English

Pembangunan  

Planetarium desktop kanggo ndeleng langit Nangkapaway pa in 3D. Lunak nyedhiyakake kualitas tampilan dhuwur saka rasi lintang beda, lintang lan obyek ing papan njaba.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: