Crypto! Crypto!

Ngundhuh Ngundhuh Crypto!

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.




Operasi sistem: Windows
Lisènsi: Ora mbayar
Review rating:

Gambaran:

Kripto! – Perangkat lunak dirancang kanggo digarap kriptohrams. Kripto! milih kutipan utawa frasa, kaleksanane metu proses enkripsi lan nawakake pengguna kanggo ngatasi kawangun teka-teki. Kripto! ngijini sampeyan kanggo nggawe jenis kriptohrams, Nyetel wektu kanggo ther pemecahan lan dendo kanggo petunjuk. Perangkat lunak uga ngijini kanggo ngatur font, ukuran utawa warna teks, efek swara lan skor kanggo jawaban sing bener supaya cocog karo kabutuhan.

Fitur utama ing:

  • Tatanan béda jenis kriptohram
  • Kemampuan kanggo nggawe teka-teki
  • Kemampuan kanggo print teka-teki
  • A nomer akeh alat kanggo ngatur

Komentar tumrap Crypto!:


Crypto! Lunak related:


Pendidikan  

Piranti lunak kanggo mulang anak prinsip dhasar saka Pemrograman. Piranti lunak nggunakake antarmuka Sederhana kanggo pembangunan trep saka macem-macem proyèk.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Pendidikan  

Piranti lunak kanggo bisa karo rencana saka werna-werna tingkat kangelan. Uga ndhukung njongko lan karya karo lapisan.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Pendidikan  

Cara trep kanggo berkembang memori lan sinau basa manca. Software nganalisa mastering informasi saka pangguna lan nemtokake algoritma learning paling sarujuk.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Pendidikan  

Kamus elektronik karo dhukungan saka pirang-pirang basa beda. Piranti lunak nerjemahake words siji utawa phrases lan ngandhut database gedhe tembung saka macem-macem dictionaries.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français, Español...

Pendidikan  

Piranti lunak kanggo bisa karo macem-macem petungan matématika. Akeh pribadi lan komponen kanggo nggawe gambar kasedhiya kanggo pangguna.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Pendidikan  

Piranti lunak kanggo niru game ing virtual MIDI-keyboard. Piranti lunak mbisakake kanggo nemtokake tonality musik lan ngatur piranti musik kanggo kabutuhan pangguna.

Ngundhuh
Ora mbayar
English

Jupuk Layar   Game  

Piranti lunak fungsi kanggo dijupuk video saka layar komputer. Piranti lunak sing klebu kalkulus khusus sing nyegah impact ing kacepetan aplikasi sak rekaman.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, 日本語

Game  

Platform game sing emulates jaringan lokal kanggo main game beda. Piranti lunak ngidini kanggo nggawe kamar adat kanggo muter peserta karo kanca-kanca.

Ngundhuh
Gratis
English

Emulators  

Salah siji saka emulators anjog saka PlayStation game Laptop console. Piranti lunak ndhukung akeh game lan Manajemen layanan PlayStation Network.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Game  

Piranti lunak migunani dibangun kanggo wong sing main game. Software ngijini sampeyan kanggo ngganti ing game: tingkat, sawetara gesang, dhuwit, senjata, etc.

Ngundhuh
Gratis
English

Remote akses  

Piranti lunak karo pesawat gedhe pribadi kanggo Manajemen sakabehane komputer remot kanthi nggunakake jaringan lokal utawa global.

Ngundhuh
Gratis
English

Pamuter media  

Pamuter lengkap puter maneh file audio lan video. Uga pamuter ndhukung puter maneh podcast lan stasiun radio.

Ngundhuh
Gratis
English

Optimization sistem  

Piranti lunak kanggo nambah kinerja komputer. Piranti lunak ngandhut sawetara kolom kanggo nyepetake lan ngoptimalake sistem.

Ngundhuh
Gratis
English

Testing   Internet  

Manager lalu lintas internet. Uga lunak ngijini kanggo nyetel kacepetan transfer data lan alat sambungan internet.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Enkripsi   Internet  

Piranti lunak kanggo karya aman lan prasaja karo VPN-server. Uga lunak ngijini akses Camping ditutup.

Ngundhuh
Gratis
English

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: