CuteDJ CuteDJ

Ngundhuh Ngundhuh CuteDJ

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.




Operasi sistem: Windows
Lisènsi: Ora mbayar
Review rating:

Gambaran:

CuteDJ – lunak kanggo nggawe musik lan Remix saka aliran beda. CuteDJ mbukak kemungkinan sudhut kanggo panjang lan profesional DJs kanggo tiyang pesawat saka efek perlu lan kolom cumawis. Piranti lunak ngidini sampeyan bisa nganggo audio lan video file macem-macem format, gabungke mau menyang klip video lan diobong kanggo cd. CuteDJ ndhukung sambungan nganti 8 hardware controller sing nyedhiyakake lengkap kontrol liwat mix music tanpa nggunakake komputer. CuteDJ punika sampurna kanggo nggunakake ing stasiun radio, klub lan macem-macem wilayah rekreasi.

Fitur utama ing:

  • Kesempatan sudhut kanggo nggawe music
  • Ndhukung nomer akeh format media
  • Akeh instruments lan efek
  • Engine mix kuat
  • Ndhukung pengontrol hardware

Komentar tumrap CuteDJ:


CuteDJ Lunak related:


Audio editor  

Alat profesional kanggo nggawe lan nyampur file audio. lunak tabet kesempatan sudhut kanggo DJs experienced lan musisi.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Video dinggo ngowahi   Audio editor  

Salah siji saka editors video anjog karo dhukungan kuat stream audio. Piranti lunak menehi kemungkinan sudhut kanggo nggawe video profesional kualitas dhuwur.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Audio editor  

Gampang kanggo nggunakake alat kanggo bisa karo file audio. Piranti lunak ngandhut pesawat fitur migunani lan bisa ngluwihi wong-wong mau kanthi nyambungake tambahan.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Audio dinggo ngowahi   Audio editor  

Prasaja audio editor bisa karo-file MP3. Piranti lunak kalebu pribadi kanggo compress trek audio tanpa mundhut kualitas.

Ngundhuh
Gratis
Bahasa Indonesia, Українська, Français, Español...

Audio editor  

Piranti lunak kuat kanggo nggawe musik lan macem-macem campur. Software ndhukung spektrum sudhut pribadi lan efek kanggo DJing profesional.

Ngundhuh
Ora mbayar
English

Audio editor  

Paket driver kanggo mesthekake puter maneh bener lepen audio. Piranti lunak wis frekuensi bandwidth dhuwur lan ndhukung sambungan kanggo macem-macem piranti audio.

Ngundhuh
Gratis
English

Audio editor  

Piranti lunak kanggo bisa karo musik aliran beda. Piranti lunak wis akeh pribadi lan efek kanggo nggawe music profesional.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Українська, Français, Español...

Audio editor  

Editor kuat file audio saka macem-macem format. Piranti lunak ngemot nomer akeh pribadi kanggo ngatur trek swara lan puter maneh produktif file.

Ngundhuh
Gratis
English

Audio editor  

Piranti lunak kanggo ngowahi tags format audio beda. Uga lunak ngijini kanggo ngganti informasi ing file asli.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Audio editor  

Piranti lunak kanggo nggawe music studio saka aliran beda. Piranti lunak ndhukung pesawat gedhe instruments Musical sing nomer akeh efek swara beda.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Webcams  

piranti lunak kanggo nemtokke efek visual beda kanggo Broadcast video. piranti bisa nganggo webcam kanggo siaran ing macem-macem aplikasi.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Optimization sistem  

Alat kanggo ngontrol loading otomatis aplikasi, layanan lan komponen. Software ngijini sampeyan kanggo ngatur wiwitan otomatis kanggo macem-macem akun.

Ngundhuh
Gratis
English

Jupuk Layar  

Piranti lunak kanggo ngrekam tumindak ing layar komputer kanggo file video. Uga lunak ngijini kanggo ngrekam audio kanggo nggawe presentations kualitas.

Ngundhuh
Gratis
English, Deutsch

Web browser  

The browser cepet wis fokus ing keamanan lan privasi pangguna. Software pamblokiran situs angkoro, spyware lan ngijini sampeyan kanggo nyambung ekstensi.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Foto  

Alat kanggo nggawe kolase foto. Piranti lunak ngandhut pesawat dhasar pribadi editing, akèh cithakan kasedhiya lan efek tambahan.

Ngundhuh
Ora mbayar
English

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: