DC++ DC++

Ngundhuh Ngundhuh DC++

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.




Operasi sistem: Windows
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

DC ++ – lunak kanggo ijolan file saka macem-macem jinis ing jaringan file-fungsi enggo bareng. Software ngijini sampeyan kanggo ndeleng isi direktori kedhaftar sing mbisakake kanggo download data ana utawa file individu. DC ++ njamin kacepetan dhuwur saka file download, sambungan kanggo sawetara pusat bebarengan lan Recovery saka download karo search for sumber alternatif. Piranti lunak ngandhut pribadi kanggo search file majeng ing pusat beda dening jeneng, jinis utawa ukuran. Uga DC ++ mbisakake komunikasi karo kedhaftar ing chatting general utawa windows dialog pribadi.

Fitur utama ing:

  • kacepetan dhuwur saka downloading
  • Sambungan kanggo macem-macem pusat bebarengan
  • konfigurasi majeng situs download
  • Komunikasi ing chatting utawa dialog jendhela

Komentar tumrap DC++:


DC++ Lunak related:


Downloaders  

piranti lunak kanggo download video HD saka layanan web populer. Piranti lunak ngandhut search engine dibangun ing browser kanggo nemokake isi dening keywords.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Downloaders  

Pangatur kanggo cepet lan efisien downloads file. Software ngijini sampeyan kanggo ngundhuh file saka file hosting layanan populer lan kalebu tambahan kanggo wong-wong mau.

Ngundhuh
Gratis
Basa Jawa

Downloaders  

Lunak kuat kanggo ngundhuh file kanthi cepet. Software ngijini sampeyan kanggo nelusuri ing direktori gedhe file media lan ndeleng informasi bab mau.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Torrent  

piranti lunak kanggo ngundhuh file saka jaringan torrent lan server FTP. Software mbisakake kanggo download sawetara file bebarengan lan pratinjau wong.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Downloaders  

Piranti lunak kanggo ngundhuh file saka layanan video lan Camping saka macem-macem jinis. Piranti lunak interaksi karo browser paling populer lan ndhukung fungsi kanggo dijupuk video streaming.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Downloaders  

piranti lunak kanggo ngundhuh data saka maneka warna layanan file-sharing. Piranti lunak iku bisa kanggo ngundhuh data tanpa watesan saka paywall ing.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français, Español...

Downloaders  

Alat kanggo download video saka layanan Dailymotion. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo ngundhuh saluran, dhaptar lagu lan Ngonversi kanggo format populer.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Torrent  

piranti lunak kanggo download lan nuduhake file ing jaringan BitTorrent. Piranti lunak ngandhut setelan fleksibel saka download lan upload file kanggo kabutuhan pangguna.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Downloaders  

Manager kuat kanggo ngundhuh file saka internet. Piranti lunak ndhukung macem-macem protokol lan nyedhiyakake scan antivirus saka file sing didownload.

Ngundhuh
Gratis
English, 中文

File  

sarana kanggo waras file dibusak ing komputer lan macem-macem pelaku usaha data. Uga ana fungsi saka Recovery data ing drive rusak utawa format.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Tèks editors  

A alat kuat kanggo tata letak dokumen ing tingkat profesional. Software dilengkapi pribadi khusus kanggo Processing document majeng.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Antiviruses  

Piranti lunak kanggo mbusak virus, Trojan lan spyware. Piranti lunak mindai ancaman sing tak sistem ing asil nggunakake jaringan.

Ngundhuh
Gratis
English

Chat   Komunikasi swara  

Piranti lunak kanggo swara lan komunikasi teks karo panganggo liya. Piranti lunak mbisakake kanggo nyetel sandhi kanggo akses kanggo ngobrol lan ngatur ing kothak dialog kanggo kabutuhan pangguna.

Ngundhuh
Gratis
English, 日本語, 한국어

Emulators  

Ing emulator Sony PlayStation console game. Piranti lunak njamin muter cd game lan gambar sing nggunakake macem-macem tambahan.

Ngundhuh
Gratis
English, Español

Cd  

Piranti lunak nggawe bootable DVD utawa USB drive. Lunak iki uga digunakake dening pemilik saka komputer tanpa drive optik.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: