Dolphin Dolphin

Iki lunak dibutuhake DirectX kanggo mbukak mlaku

Ngundhuh Ngundhuh Dolphin

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.




Operasi sistem: Windows
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

Lumba – lumba perangkat lunak kanggo playback jumlah gedhe saka game saka game konsol GameCube lan Wii. Perangkat lunak ngijini sampeyan kanggo playback game ing HD lan ngurangi gambar cetho. Nggunakake dibangun ing modul, Dolphin mbenakake kualitas tekstur grafis komputer 3D nyimpen detail gambar. Perangkat lunak ngijini sampeyan kanggo ngatur keyboard komputer ing game kabutuhan lan nggunakake beda pengontrol game. Perangkat lunak wis antarmuka sing prasaja lan gampang kanggo nggunakake.

Fitur utama ing:

  • Playback game GameCube lan Wii ing komputer
  • Support kanggo online game
  • Apik kualitas gambar
  • Support kanggo macem-macem pengontrol game

Komentar tumrap Dolphin:


Dolphin Lunak related:


Emulators  

Ing emulator gratis sistem operasi Android. Lunak njamin puter maneh kualitas aplikasi Android lan piranti lunak.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Emulators  

Alat gambaran multifunctional saka sistem operasi beda. Lunak njamin puter maneh lingkungan virtual karo paramèter saka sembarang komputer.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Emulators  

Salah siji saka emulators anjog saka PlayStation game Laptop console. Piranti lunak ndhukung akeh game lan Manajemen layanan PlayStation Network.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Maps  

piranti lunak kanggo ndeleng lumahing bumi ing rinci karo dhukungan saka satelit lan nampilake obyek ing grafis 3D.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Emulators  

Piranti lunak kanggo emulate karya mouse lan keyboard nggunakake joysticks game. Piranti lunak ndhukung konfigurasi kombinasi tombol ing keyboard utawa mouse lan nyedhiyakake Emulation cepet ing joystick ing.

Ngundhuh
Gratis
English

Emulators  

Alat kanggo mbukak aplikasi Android lan game. Uga ndhukung download saka macem-macem isi saka layanan free.

Ngundhuh
Ora mbayar
English

Emulators  

Ing emulator Sony PlayStation console game. Piranti lunak njamin muter cd game lan gambar sing nggunakake macem-macem tambahan.

Ngundhuh
Gratis
English, Español

Emulators  

Android emulator kanggo mbukak aplikasi seluler ing komputer. Piranti lunak ndhukung jinis beda piranti Android lan versi sing.

Ngundhuh
Gratis
English, Français

Jaringan   Internet   Game  

Populer antarane tukang game emulator jaringan lokal. Lunak njamin sambungan aman karo pemain lan wis akeh kolom kanggo ngganti.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Deutsch, Italiano...

Antiviruses   Optimization sistem  

Alat kuat kanggo ndeteksi ancaman didhelikake lan mbusak spyware angkoro. Sarana migunakake teknologi maya kanggo nglindhungi ing wektu nyata.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français, Español...

Web browser  

The browser free lan cepet kanggo njamin Tetep nyaman ing internet. Software interaksi karo kabeh layanan web saka perusahaan Google.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Tèks editors  

A alat kuat kanggo tata letak dokumen ing tingkat profesional. Software dilengkapi pribadi khusus kanggo Processing document majeng.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

File  

Piranti lunak kanggo pamisah file menyang bagean lan gabung sesampunipun. Piranti lunak ndhukung file macem-macem ukuran lan format.

Ngundhuh
Gratis
English

Video dinggo ngowahi   Pamuter media   Codecs  

Paket pesawat free bisa karo codecs lan file video. Piranti lunak nggunakake teknologi kanggo nelusur file media karo tingkat dhuwur komprèsi.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Foto  

Piranti lunak kanggo ngatur katajeman foto surem. Lunak njamin Recovery saka kualitas gambar kanthi kiat utawa weakening saka ngarahke.

Ngundhuh
Gratis
English

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: