Driver Genius Driver Genius

Ngundhuh Ngundhuh Driver Genius

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.




Operasi sistem: Windows
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

Driver Genius – lunak kanggo ngontrol pembalap lan mrekso hardware. Software ngijini sampeyan kanthi otomatis nemokake sing pembalap kanggo kabeh piranti lan nindakake download, nganyari utawa mbusak pembalap rasah. Driver Genius mbisakake kanggo gawe serep utawa mbalèkaké pembalap, kanggo gawe jadwal mindai kanggo pembalap kuna lan nggunakake antivirus kanthi otomatis mriksa pembalap sing diundhuh. Piranti lunak uga ngandhut modul sing bisa nambah kinerja sistem lan ngoptimalake urutane critane game.

Fitur utama ing:

  • Downloads, nganyari lan mbusak pembalap
  • Diagnostics saka hardware
  • Gawe serep lan Recovery saka pembalap
  • Ngapikake kinerja sistem lan Optimization saka urutane critane game

Komentar tumrap Driver Genius:


Driver Genius Lunak related:


Pembalap  

Paket aplikasi kanggo fungsi efektif saka file media lan game. Piranti lunak mengaruhi Processing saka obyek Graphic, stream swara lan Optimization saka game.

Ngundhuh
Gratis
English

Pembalap  

piranti lunak kanggo golek lan nginstal driver sing kadaluwarsa utawa ilang. Piranti lunak ngandhut basa pembalap gedhe lan modern saka manufaktur peralatan.

Ngundhuh
Tur
English, Українська, Français, Español...

Pembalap  

Piranti lunak kanggo nelusuri lan nganyari versi stale pembalap. Uga lunak ndhukung nganyari driver piranti external.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Pembalap  

Piranti lunak kanggo nganyari pembalap kanggo versi paling anyar ing sistem. Piranti lunak ndhukung fungsi serep lan mulihake nggawe titik sistem.

Ngundhuh
Gratis
English

Pembalap  

Alat kanggo loading cepet lan efisien saka pembalap. Piranti lunak analisis informasi rinci babagan piranti lan nampilake pembalap required.

Ngundhuh
Ora mbayar
English

Pembalap  

Alat kanggo bisa karo pembalap piranti internal lan eksternal ing komputer. Piranti lunak otomatis nganalisa sistem kanggo driver kasedhiya kanggo nganyarke.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Pembalap  

A alat migunani kanggo ngundhuh pembalap lan nganyari ana gedhe. Piranti lunak kalebu modul serep lan mulihake pembalap.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch

Cd  

Alat kanggo nggawe gambar disk lan drive virtual Emulation. Piranti lunak ndhukung format gambar populer lan liya kanggo macem-macem circumvention saka pangayoman salinan.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Video dinggo ngowahi  

Alat fungsi Ngonversi file audio lan video kanggo format populer. Piranti lunak bisa ngowahi file menyang format khusus kanggo piranti beda.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Jupuk Layar  

Pribadi kuat kanggo dijupuk video saka layar. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo ngrekam video utawa audio, nggawe gambar, ngowahi lan nambah macem-macem efek.

Ngundhuh
Ora mbayar
English

Downloaders  

Pangatur kanggo cepet lan efisien downloads file. Software ngijini sampeyan kanggo ngundhuh file saka file hosting layanan populer lan kalebu tambahan kanggo wong-wong mau.

Ngundhuh
Gratis
Basa Jawa

Nonton E-book  

Alat trep kanggo maca buku elektronik. Piranti lunak ndhukung format populer, dianggo karo arsip kalebu fitur kanggo ngrungokake buku.

Ngundhuh
Gratis
English, Русский

Jaringan   Internet  

Piranti lunak kanggo nguatake clipboard. Uga piranti lunak tukeran data liwat jaringan lokal utawa internet.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Emulators  

Salah siji saka emulators anjog saka PlayStation game Laptop console. Piranti lunak ndhukung akeh game lan Manajemen layanan PlayStation Network.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Cd  

Piranti lunak nggawe bootable DVD utawa USB drive. Lunak iki uga digunakake dening pemilik saka komputer tanpa drive optik.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: