Dropbox Dropbox

Ngundhuh Ngundhuh Dropbox

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.




Operasi sistem: Windows, Android
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

DROPBOX – lunak populer kanggo bisa karo server clouded. Piranti lunak otomatis nyimpen data ing remot server lan mbisakake kanggo ngakses file disimpen karo kemampuan kanggo ngunggah, malah dening pangguna access. Fitur DROPBOX iku sawijining sinkronisasi otomatis data antarane piranti beda kanthi akun. Pengguna bisa nyetel kacepetan ngundhuh lan unloading selaras kabutuhan individu. Uga DROPBOX nyimpen sajarah download lan mbisakake kanggo waras data sawise mbusak file karo server.

Fitur utama ing:

  • Sinkronisasi data otomatis
  • Akses kontrol kanggo server data maya
  • Serep
  • Kamungkinan kanggo nyedhiyani akses kanggo ngundhuh file kanggo pangguna non-sah

Komentar tumrap Dropbox:


Dropbox Lunak related:


File  

Alat kanggo bisa karo data saka panyimpenan maya saka layanan Google. Software njamin kacepetan dhuwur lan produktivitas saka karya karo file.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

File  

piranti lunak kanggo nyalin lan mindhah file cepet. Struktur software termasuk akeh beda sing nyedhiyani penak maksimum Nyalin ing.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Bahasa Indonesia, Français, Español...

File  

Alat populer kanggo ngatur file lan macem-macem unsur saka sistem. Software ndhukung akeh Plugins migunani lan dibangun ing keperluan.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

File  

sarana kanggo waras file dibusak ing komputer lan macem-macem pelaku usaha data. Uga ana fungsi saka Recovery data ing drive rusak utawa format.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

File  

Alat kanggo Nyalin aman saka file antarane komputer lan server. Software ngijini sampeyan kanggo ngowahi file teks lokal lan remot.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

File  

piranti lunak kanggo waras data ilang saka macem-macem format saka komputer lan disambungake menyang pelaku usaha external.

Ngundhuh
Gratis
English

File  

Piranti lunak kanggo download lan upload file menyang layanan berkas-fungsi enggo bareng. Uga aplikasi mbisakake gampang ngatur file saka panyimpenan maya.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Français...

File  

Piranti lunak kanggo transfer cepet saka file saka macem-macem jinis utawa ukuran. Software ndhukung ijol-ijolan data ing antarane sawetara piranti lan komputer bebarengan.

Ngundhuh
Gratis
English

File  

piranti lunak kanggo nyinkronake data ing antarane komputer lan piranti liyane. Uga ndhukung serep ing server beda.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

File  

piranti lunak kanggo nyimpen file ing panyimpenan maya. Software ndhukung sinkronisasi file ing antarane piranti liwat internet.

Ngundhuh
Gratis
English, Русский, Türkçe

Torrent  

Popular torrent klien kanggo download lan nuduhake file ing internet. Piranti lunak wis fungsi migunani lan ngijini sampeyan kanggo nyambung tambahan.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Pembangunan  

Piranti lunak kanggo pangembangan game kanggo sistem operasi beda lan nyenengake game. Ana dhukungan saka 3D Graphics lan sistem animasi kuat.

Ngundhuh
Gratis
English

Kantor  

Gampang nggunakake piranti lunak karo pesawat gedhe pribadi lan dhukungan saka format file populer kanggo ngatasi macem-macem tugas kantor.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Pamuter media  

Pamuter legendaris karo dhukungan saka format media kaping. Piranti lunak iku bisa kanggo nggedhekake kemungkinan dhewe kanthi nyambungake tambahan.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français, Español...

Antiviruses  

Alat kanggo ngreksa komputer saka malware lan virus saka macem-macem jinis. Software ngijini sampeyan kanggo mindhai sistem lan nyeleh file kasebut ing quarantine.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: