DVD Shrink DVD Shrink

Ngundhuh Ngundhuh DVD Shrink

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.




Operasi sistem: Windows
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

DVD Shrink – lunak kanggo nggawe serep DVD. Software ngijini sampeyan kanggo ngobong lan nggawe salinan DVD nggunakake piranti lunak dirancang kanggo ngobong file ing njaba optik. DVD Shrink mbisakake kanggo nyimpen file video kang direksa marang Nyalin nggunakake kalkulus dibangun ing. Software ngijini sampeyan kanggo nyuda ukuran file video kanthi cara komprèsi. DVD Stretch uga ngijini sampeyan kanggo nggawe kumpulan file saka disk dhisikan lan nyalin bagean perlu file video.

Fitur utama ing:

  • DVD serep
  • Nyimpen file video kang copy dilindhungi
  • Komprèsi saka ukuran berkas
  • Nyalin saka bagean perlu file video

Komentar tumrap DVD Shrink:


DVD Shrink Lunak related:


Cd  

Alat kanggo bisa karo cd format sing beda. Piranti lunak ndhukung serep lan Recovery saka data ilang.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Cd  

Piranti lunak multifungsi kanggo ngrekam lan ngowahi cd. Piranti lunak wis akeh tambahan fitur bisa karo data cd.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

File  

sarana kanggo waras file dibusak ing komputer lan macem-macem pelaku usaha data. Uga ana fungsi saka Recovery data ing drive rusak utawa format.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Cd  

Alat kanggo ngatur sekat hard disk. Piranti lunak kalebu pribadi digarap njaba lan ngijini sampeyan kanggo nggawe cakram bootable.

Ngundhuh
Gratis, tur
English, Français, Español, Deutsch...

Cd  

Pangatur kuat kanggo karya full-ukuran karo hard drive. Piranti lunak kalebu pesawat pribadi kanggo karya gampang karo jinis drive.

Ngundhuh
Gratis
English

Cd  

Piranti lunak kanggo serep lan mulihake data ing cilik saka kahanan sing ora dikarepke. Piranti lunak iku bisa kanggo serep sistem karo setelan saiki.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Cd  

Alat kanggo nggawe gambar disk lan drive virtual Emulation. Piranti lunak ndhukung format gambar populer lan liya kanggo macem-macem circumvention saka pangayoman salinan.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Cd  

Alat trep kanggo ngenali file curiga didhelikake ing macem-macem pelaku usaha informasi. Piranti lunak nampilake laporan kemajuan lan file ketemu.

Ngundhuh
Gratis
English, Español

Cd  

Instrument kanggo defragment hard drive lan file kapisah. Mindai lunak lan nampilake informasi rinci babagan disk.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Cd  

piranti lunak kanggo ngowahi DVD menyang video digital ing kualitas dhuwur. Piranti lunak iku bisa kanggo ngganti setelan audio lan video kanggo file output.

Ngundhuh
Gratis
English

Video dinggo ngowahi  

Lan editor video banget karo persil saka saringan beda lan efek kanggo ngrampungake Processing file video lan nyimpen ing format media perlu.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Game  

Alat dirancang kanggo ngatur hotkeys. Software ngijini sampeyan kanggo ngawasi keystrokes ing keyboard, gerakan saka mouse lan karya saka piranti kontrol liyane.

Ngundhuh
Gratis
English

Desktop  

Akses cepet lan trep kanggo aplikasi utawa folder. Software ngijini sampeyan kanggo menakake nambah item menyang panel lan ngidini kanggo nggedhekake kesempatan dening nyambungake tambahan.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Game  

Alat kanggo download game saka perusahaan Ubisoft. Software ngijini sampeyan kanggo komunikasi karo pemain lan ngajak wong kanggo muter.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Pamuter media  

Gampang kanggo nggunakake pamuter audio. Piranti lunak ndhukung format audio lan mbisakake kanggo nginstal komponen tambahan bisa karo file audio.

Ngundhuh
Gratis
English

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: