Emacs Emacs

Ngundhuh Ngundhuh Emacs

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.




Operasi sistem: Windows
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

Emacs – editor teks karo dhukungan saka fungsi-fungsi dhasar lan mode tambahan. Piranti lunak iku bisa kanggo ngowahi beda jinis file lan bisa karo akeh program basa. Emacs enbales kanggo reassign paling saka tombol keyboard lan kombinasi sing menehi nggunakake trep saka tumindak seneng dileksanakake. Software ngijini sampeyan kanggo ngatur akeh paramèter saka piranti lunak kanggo kabutuhan pribadi saka panganggo. Uga Emacs bisa nggedhekake kemungkinan dhewe dening sambungan saka macem-macem tambahan.

Fitur utama ing:

  • mode operasi beda
  • Reassignment saka tombol keyboard
  • Konfigurasi setelan sing selaras kabutuhan
  • Sambungan saka ekstensi

Komentar tumrap Emacs:


Emacs Lunak related:


Pembangunan  

Alat kuat kanggo otomatis panelusuran, kanggo proses lan ngawasi gedhe Jumlah saka informasi saka internet. Software ngijini sampeyan kanggo ngekspor data dijupuk kanggo macem-macem format.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Русский

Pembangunan  

Piranti lunak kanggo nyambung menyang server remot utawa komputer liwat protokol beda. Uga ing software ana keperluan kanggo generate tombol SSH lan bukti asli.

Ngundhuh
Gratis
English

Pembangunan   Tèks editors  

Editor teks kuat karo pesawat saka fitur kanggo karya liyane produktif karo file teks. Piranti lunak iku bisa kanggo nemen akselerasi karya karo file teks.

Ngundhuh
Gratis
English

Pembangunan   Tèks editors  

editor kanggo ngoptimalake lan menakake proses pembangunan PHP. Software ngijini sampeyan ngowahi file lan kalebu pribadi kanggo karya nyaman karo kode.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Pembangunan   Tèks editors  

Editor fungsi kanggo bisa karo kode. Piranti lunak ngandhut pesawat fitur kuat lan kemampuan kanggo ngunggah file lokal kanggo FTP-server.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, 한국어

Kantor   Tèks editors  

Alat kanggo golek informasi ing basis perpustakaan lan institusi ilmiah ing donya. Piranti lunak ndhukung sinkronisasi karo perpustakaan online layanan.

Ngundhuh
Ora mbayar
English

Tèks editors  

piranti lunak kanggo nulis buku, artikel ilmiah lan buku-buku ing èlmu pas isi kang kalebu rumus matematika angel.

Ngundhuh
Gratis
English, Русский

Pembangunan  

Alat lengkap game pembangunan kanggo sistem operasi beda. Piranti lunak nduwe pesawat efek grafis lan swara kanggo entuk desain kualitas paling game.

Ngundhuh
Ora mbayar
English

Pembangunan  

Alat olahraga typing cepet ing keyboard. Piranti lunak ngandhut beda mode sing dibagi dening Kursus kanggo ngelingi tata letak tombol.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Русский

Tèks editors  

A alat kuat kanggo tata letak dokumen ing tingkat profesional. Software dilengkapi pribadi khusus kanggo Processing document majeng.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Telpon  

piranti lunak kanggo waras data ing iPhone, ipod lan iPad. Piranti lunak iku bisa waras data ilang saka iTunes lan iCloud serep.

Ngundhuh
Gratis, ora mbayar
English, 日本語

Optimization sistem  

Alat kuat kanggo ngresiki lan ngoptimalake sistem. Software ngijini sampeyan kanggo ngresiki sistem mati file rasah lan tumindak aman lengkap lunak.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Pamuter media  

Pamuter media karo dhukungan saka format audio lan video populer. Piranti lunak mbisakake kanggo ndeleng informasi rinci babagan file lan nggawe gambar.

Ngundhuh
Gratis
English

Remote akses  

Piranti lunak kanggo ngatur komputer remot. Piranti lunak menehi hak akses menyang komputer kanggo kualitas layanan.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Webcams  

Piranti lunak populer wis fokus ing tumitah, komunikasi sing paling nglipur ing webcam. Piranti lunak wis nomer akeh efek visual beda.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Deutsch, 中文...

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: