EndNote EndNote

Ngundhuh Ngundhuh EndNote

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.




Operasi sistem: Windows
Lisènsi: Ora mbayar
Review rating:

Gambaran:

EndNote – lunak kanggo nelusuri pranala bibliographic utawa informasi ing basis perpustakaan lan institusi ilmiah ing donya. EndNote ngijini sampeyan kanggo nelusuri data bibliographic, jurnal ilmiah, buku utawa artikel, kang nemen menakake karya ing nulis macem-macem publikasi ilmiah lan dissertations. EndNote ngandhut database gedhe gaya kanggo desain proyèk karo kemampuan kanggo nggawe gaya dhewe utawa ngganti sing gedhe-gedhe sing wis ana. Piranti lunak ndhukung sinkronisasi karo perpustakaan online layanan. Uga EndNote uga ngijini kanggo ngawèhaké akses kanggo liyane kedhaftar kanggo kerjo bareng ing project.

Fitur utama ing:

  • Telusuri data bibliographic
  • Ngurutake sumber dening kelompok
  • Sinkronisasi perpustakaan
  • Dhukungan kanggo format PDF

Komentar tumrap EndNote:


EndNote Lunak related:


Kantor  

Salah siji saka analogues leading lan free Microsoft Office. Piranti lunak ndhukung format sing paling populer kanggo entuk kompatibilitas maksimum karo kantor lunak liyane.

Ngundhuh
Gratis
English

Kantor  

Piranti lunak kanggo mbukak, tampilan lan print tabel elektronik ing format Excel. Piranti lunak mbisakake kanggo ndeleng dokumen ing macem-macem mode lan ngganti sawetara rincian first.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Kantor  

Gampang nggunakake piranti lunak karo pesawat gedhe pribadi lan dhukungan saka format file populer kanggo ngatasi macem-macem tugas kantor.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Kantor  

Alat trep kanggo ndeleng, nyalin lan print dokumen doc utawa docx format. Lunak dianggo tanpa masang Microsoft Word.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Kantor  

Kantor Suite bisa karo dokumen teks lan tabel. Nanging ndhukung nomer akeh format lan fungsi minangka alternatif kanggo Microsoft Office.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Pembangunan   Tèks editors  

Editor teks kuat karo pesawat saka fitur kanggo karya liyane produktif karo file teks. Piranti lunak iku bisa kanggo nemen akselerasi karya karo file teks.

Ngundhuh
Gratis
English

Tèks editors  

piranti lunak kanggo nulis buku, artikel ilmiah lan buku-buku ing èlmu pas isi kang kalebu rumus matematika angel.

Ngundhuh
Gratis
English, Русский

Tèks editors  

editor ing teks kang digunakake digunakake ing antarane programer. lunak fokus ing editing lan format teks sing ditulis ing C ++ program basa.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Pembangunan   Tèks editors  

Editor teks fungsi. Piranti lunak iku bisa kanggo nindakake operasi dhasar saka editor lan ngatur mode operasi kanggo program basa tartamtu.

Ngundhuh
Gratis
English

Pembangunan   Tèks editors  

Editor fungsi kanggo bisa karo kode. Piranti lunak ngandhut pesawat fitur kuat lan kemampuan kanggo ngunggah file lokal kanggo FTP-server.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, 한국어

Ekstensi  

Himpunan komponen sing perlu kanggo operasi ing aplikasi software lan adhedhasar arsitektur NET. Software ndhukung basa warna program.

Ngundhuh
Gratis
English

Streaming video  

piranti lunak kanggo ndeleng ing televisi streaming saka sak donya. Piranti lunak kalebu akeh saluran TV internasional lan stasiun radio benten aliran.

Ngundhuh
Gratis
English, Español, Português

Audio editor  

Piranti lunak kanggo nggawe music studio saka aliran beda. Piranti lunak ndhukung pesawat gedhe instruments Musical sing nomer akeh efek swara beda.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Liyane  

Piranti lunak karo pesawat saka fitur linuwih bisa karo scaner. Piranti lunak nggunakake macem-macem saringan lan kolom kanggo entuk produktivitas ageng.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Graphics lan desain  

piranti lunak kanggo nemtokake werna saka piksel kang kursor mouse nuduhake kanggo. lunak nampilake warna piksel ing sawetara format umum.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: