EaseUS MobiSaver EaseUS MobiSaver

Iki lunak dibutuhake iTunes kanggo mbukak mlaku

Ngundhuh Ngundhuh EaseUS MobiSaver

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.




Operasi sistem: Windows
Review rating:

Gambaran:

Easeus MobiSaver – lunak kanggo waras data ing piranti iOS. Software ngijini sampeyan kanggo waras file audio lan video, gambar, kontak, SMS, cathetan, etc. Easeus MobiSaver mindai piranti lan nampilake ketemu file miturut kategori cocok. Piranti lunak ndhukung versi populer saka piranti iPhone, ipod lan iPad. Uga Easeus MobiSaver bisa waras data saka iTunes lan iCloud serep.

Fitur utama ing:

  • Recovery saka file saka macem-macem jinis
  • Preview
  • Recovery data saka iTunes lan iCloud serep
  • Kompatibel karo paling saka piranti iOS

Komentar tumrap EaseUS MobiSaver:


EaseUS MobiSaver Lunak related:


Telpon  

Piranti lunak kanggo nyedhiyani hak administratif kanggo samubarang fungsi piranti Android tanpa watesan saka produser. Piranti lunak ndhukung piranti saka manufaktur beda.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Português...

Telpon  

Software disinkronake komputer karo piranti saka Samsung perusahaan. Wis kemungkinan sudhut kanggo bisa karo piranti lan ndhukung macem-macem jinis sambungan.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Telpon  

Piranti lunak kanggo ngontrol sistem file lan fitur nyetel saka Android-piranti. Kemampuan kanggo ngundhuh aplikasi lan game saka maneka warna layanan online.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français, Español...

Webcams   Komunikasi swara  

Piranti lunak kanggo nggawe telpon swara utawa video lan ngirim pesen teks. Ana sing sinkronisasi kontak kanthi otomatis ing piranti pengguna.

Ngundhuh
Gratis
English

Pamuter media   Telpon  

Pamuter populer kanggo puter maneh file media. Software ndhukung sinkronisasi data ing antarane komputer lan piranti Apple.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Telpon  

Piranti lunak kanggo transfer file loro-cara antarane iPhone, iPod, iPad lan komputer. Piranti lunak nduwe pesawat pribadi kanggo ngatur data.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Deutsch, 日本語

Telpon  

piranti lunak kanggo waras data ilang utawa sengaja dibusak ing Android telpon, tablet lan SD-kertu nang piranti.

Ngundhuh
Gratis, ora mbayar
English, Français, Deutsch

Telpon  

Piranti lunak kanggo menehi hak ROOT kanggo piranti Android. Uga ndhukung nganyari pembalap lan nyuda mbukak ing macem-macem komponen saka piranti.

Ngundhuh
Gratis
English

Telpon  

Pangatur kanggo telpon seluler saka perusahaan Nokia. Software ngijini sampeyan kanggo ngatur file, kontak, pesen lan nyelarasake data karo komputer.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Français...

Telpon  

Piranti lunak kanggo nyelarasake data antarane piranti HTC lan komputer. Nanging ndhukung nganyari otomatis saka pembalap piranti.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Pendidikan   Pembangunan  

Alat kanggo nggawe diagrams struktural lan peta konsep. Piranti lunak èfèktif cocok kanggo pendidikan, koleksi informasi lan brainstorming.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Optimization sistem  

Alat kanggo ngoptimalake lan ngresiki sistem saka rasah file. Software ngijini sampeyan kanggo mbusak file sak wentoro lan tumindak defragmentation saka hard disk.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Remote akses  

Piranti lunak karo pesawat gedhe pribadi kanggo Manajemen sakabehane komputer remot kanthi nggunakake jaringan lokal utawa global.

Ngundhuh
Gratis
English

Pendidikan  

Alat kuat kanggo nggoleki tembung lan phrases perlu. Piranti lunak nampilake penjelasan lan pronunciation bener saka tembung ketemu lan uga milih padhanane utawa antonyms kanggo wong-wong mau.

Ngundhuh
Gratis
English

Optimization sistem  

Piranti lunak kanggo nambah kinerja komputer. Piranti lunak ngandhut sawetara kolom kanggo nyepetake lan ngoptimalake sistem.

Ngundhuh
Gratis
English

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: