FFDShow FFDShow

Ngundhuh Ngundhuh FFDShow

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.




Operasi sistem: Windows
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

FFDShow – lunak kanggo dekoding, komprèsi utawa Processing saka audio lan video. FFDShow dipérang dadi modul kanggo ngatur lan deсoder audio, video decoder lan antarmuka VFW sing nggunakake nomer saka codecs lan saringan bisa lan sing didhukung dening paling pemain. FFDShow mbisakake kanggo milih pesawat perlu codecs kanggo nggunakake, ngganti padhang lan kontras video, nambah kualitas swara, bisa alih lan sapiturute lunak ndhukung video kirim-Processing kanggo ndeleng gambar kualitas dhuwur. FFDShow uga ngijini sampeyan kanggo nggunakake dibangun ing audio saringan, Ekualiser lan mixers.

Fitur utama ing:

  • Dhukungan kanggo macem-macem codecs lan saringan
  • Processing saka hue, kahanan kang gawe jenuh lan padhang saka sinyal luminance
  • Dhukungan kanggo macem-macem format subtitles
  • Kontrol kualitas otomatis

Komentar tumrap FFDShow:


FFDShow Lunak related:


Codecs  

A pesawat saka codecs lan decoders kanggo puter maneh mayoritas format audio lan file video ing sembarang pemain media.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Codecs  

A pesawat saka codecs kanggo muter maneh ing format modern saka file audio lan video. lunak nyedhiyakake kompatibilitas ing antarane codecs lan mbisakake kanggo ngatur konfigurasi sing.

Ngundhuh
Gratis
English

Codecs  

Piranti lunak kanggo ndeleng data bab codecs lan saringan saka macem-macem jinis. Piranti lunak nganalisa sistem kanggo ngarsane codecs kuna lan nyedhiyakake download versi paling anyar kanggo nganyari sing.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Codecs  

A pesawat saka codecs audio lan video mbantu puter maneh paling saka format file media lan interaksi karo sembarang pemain.

Ngundhuh
Gratis
English

Video dinggo ngowahi   Pamuter media   Codecs  

Paket pesawat free bisa karo codecs lan file video. Piranti lunak nggunakake teknologi kanggo nelusur file media karo tingkat dhuwur komprèsi.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Pembangunan  

Editor multifunctional kanggo nggawe game 2D benten aliran lan kerumitan. Piranti lunak menehi proses pembangunan prasaja kanggo kedhaftar tanpa program skills.

Ngundhuh
Gratis
English

Cd  

Gampang kanggo nggunakake alat kanggo Recovery data. Software ngijini sampeyan kanggo serep, mulihake hard drive lan file.

Ngundhuh
Gratis, ora mbayar
English, Français, Deutsch, 中文...

Internet   Enkripsi  

Piranti lunak kanggo sambungan dilindhungi lan mau web aman ing internet. Rahasia samubarang operasi online ngrambah dening owah-owahan saka IP-alamat pangguna.

Ngundhuh
Adware, ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

PDF  

Piranti lunak kanggo ndeleng lan nyunting-file PDF. Piranti lunak ngandhut sawetara saka sudhut kolom kanggo ngatur karya paling produktif karo-file PDF.

Ngundhuh
Gratis
Українська, Français, Español, Deutsch...

Video dinggo ngowahi  

Piranti lunak kanggo Ngonversi direkam video saka kamera video HD ing macem-macem format video. Piranti lunak mbisakake kanggo ngatur opsi konversi file output video.

Ngundhuh
Gratis
English

Kantor  

Kantor Suite bisa karo dokumen teks lan tabel. Nanging ndhukung nomer akeh format lan fungsi minangka alternatif kanggo Microsoft Office.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Testing  

Software tes Kapabilitas kertu video. Piranti lunak ngandhut dibangun ing sarana kanggo ngatonake informasi rinci babagan paramèter saka kertu video.

Ngundhuh
Gratis
English

Pendidikan  

Piranti lunak kanggo bisa karo macem-macem petungan matématika. Akeh pribadi lan komponen kanggo nggawe gambar kasedhiya kanggo pangguna.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Jaringan   Internet  

Piranti lunak kanggo nguatake clipboard. Uga piranti lunak tukeran data liwat jaringan lokal utawa internet.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Game  

Layanan game kanggo mbukak game saka badaisalju. Uga lunak ndhukung kemampuan saka game peserta liwat internet.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: