Folder Lock Folder Lock

Ngundhuh Ngundhuh Folder Lock

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.




Operasi sistem: Windows
Lisènsi: Ora mbayar
Review rating:

Gambaran:

Folder Kunci – lunak kanggo nglindhungi informasi rahasia saka panganggo marang offline lan Nyalin. Software mbisakake kanggo ndhelikake macem-macem file, folder lan drive lokal, kanggo encrypt utawa nyetel sandhi kanggo wong-wong mau. Folder Kunci bisa mblokir akses menyang data ing flash drive, kertu memori, CD, DVD lan piranti hotspot liyane. Software ngijini sampeyan kanggo data serep lan nyimpen informasi ing panyimpenan maya. Folder Kunci uga sekaligus sajarah, ampas file lan ngambah liyane saka kegiatan ing sistem.

Fitur utama ing:

  • enkripsi file
  • Ngunci folder lan file
  • Enkripsi data ing piranti hotspot
  • Pendhaftaran Proteksi

Komentar tumrap Folder Lock:


Folder Lock Lunak related:


Internet   Enkripsi  

Piranti lunak kanggo sambungan dilindhungi lan mau web aman ing internet. Rahasia samubarang operasi online ngrambah dening owah-owahan saka IP-alamat pangguna.

Ngundhuh
Adware, ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Internet   Enkripsi  

Piranti lunak kanggo bisa karo teknologi VPN. Lunak nduweni kolom kanggo nggawe saluran ndhelik minangka titik-kanggo-titik utawa server-kanggo-klien.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Internet   Enkripsi  

Piranti lunak kanggo kunjungan anonim situs web ing internet. Piranti lunak ndhukung teknologi khusus sing encrypts transfer data lan informasi saka pihak katelu.

Ngundhuh
Gratis
English

Internet   Enkripsi  

Iku njamin lan anonim lan aman Tetep ing internet. Software migunakake maya panyimpenan dhewe kanggo encrypt pitakonan internet.

Ngundhuh
Gratis
English

Internet   Enkripsi  

Piranti lunak kanggo ngakses menyang situs diblokir lan mateni censorship internet. Uga lunak ngijini kanggo nglindhungi akun pengguna lan sandhi marang hacking ing.

Ngundhuh
Gratis
English

Enkripsi  

Manager free sandi lan data rahasia. Piranti lunak nggunakake algoritma enkripsi khusus kanggo rahasia saka informasi sing disimpen.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Internet   Enkripsi  

Alat menehi lunak jaringan kemampuan kanggo bisa liwat proxy server ing cilik saka anané. Uga piranti lunak bypasses watesan firewall lan mbisakake kanggo ndhelikake IP-alamat.

Ngundhuh
Ora mbayar
English

Enkripsi  

Sarana kanggo nglindhungi folder lan file nggunakake sandi karo kamungkinan saka madegake beda tingkat saka pangayoman. Lunak nglindhungi informasi saka ora sengaja pambusakan lan infèksi virus.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Français...

Cd   Enkripsi  

Alat trep kanggo bisa karo DVD drive. Software ngijini sampeyan kanggo skip pangayoman saka DVD lan nyalin isi minangka pesawat file utawa ISO image.

Ngundhuh
Gratis
English

Enkripsi   Internet  

Piranti lunak kanggo karya aman lan prasaja karo VPN-server. Uga lunak ngijini akses Camping ditutup.

Ngundhuh
Gratis
English

Tèks editors  

Editor teks cepet karo pesawat saka migunani fitur. Piranti lunak ngandhut sistem golèk cerdas, keywords panggantos lan ngijini sampeyan kanggo Count karakter.

Ngundhuh
Gratis
English

Internet  

Alat menehi akses menyang Camping diblokir. Software mbisakake kanggo lulus pemblokiran censorship nggawe sambungan liwat proxy server pribadi.

Ngundhuh
Gratis
English, 中文, 文言

Cd  

Alat trep kanggo bisa karo disk images. Piranti lunak ndhukung format gambar populer lan ngijini sampeyan kanggo nggawe gambar utawa diobong kanggo disk.

Ngundhuh
Gratis
English

Telpon  

Piranti lunak kanggo nyedhiyani hak administratif kanggo samubarang fungsi piranti Android tanpa watesan saka produser. Piranti lunak ndhukung piranti saka manufaktur beda.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Português...

Jaringan   Internet  

piranti lunak kanggo nggawe jaringan pribadi virtual antarane komputer liwat internet. The enkripsi kalkulus beda digunakake kanggo Tetep dilindhungi ing jaringan lokal.

Ngundhuh
Gratis, ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: