Foxit Reader Foxit Reader

Ngundhuh Ngundhuh Foxit Reader

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.




Operasi sistem: Windows
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

Foxit Reader – lunak populer lan fungsi digarap file PDF. Piranti lunak ngemot nomer akeh pribadi, kalebu convertion file PDF, bisa kanthi milih pamblokiran dokumen, Kajaba saka gambar lan file video, audisi teks saka dokumen etc Foxit Reader mbisakake kedhaftar kanggo ngatur peserta karya ing dokumen liwat Internet. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo nyetel kaca ukuran Unit, tarik grafis lan nambah komentar menyang document. Foxit Reader uga ngijini sampeyan kanggo ngirim file dening e-mail lan sosial jaringan.

Fitur utama ing:

  • Wide kemungkinan saka karya karo file PDF - peserta karya karo dokumen liwat Internet - Kemampuan kanggo nyambung ekstensi tambahan

Komentar tumrap Foxit Reader:


Foxit Reader Lunak related:


PDF  

Alat kanggo Ngonversi file ing format PDF. Piranti lunak ngandhut sawetara saka sudhut pribadi sing nemen nggedhekake kemungkinan karya karo file PDF.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

PDF  

Piranti lunak kanggo ndeleng lan nyunting-file PDF. Piranti lunak ngandhut sawetara saka sudhut kolom kanggo ngatur karya paling produktif karo-file PDF.

Ngundhuh
Gratis
Українська, Français, Español, Deutsch...

Ekstensi   PDF  

piranti lunak kanggo bisa karo dokumen format PDF. Piranti lunak wis pesawat perlu pribadi kanggo ndeleng, print lan annotate file PDF.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

PDF  

Piranti lunak kanggo nggawe lan bisa karo-file PDF. Piranti lunak ndhukung nggawe PDF-file saka sembarang aplikasi sing ngemot fungsi print.

Ngundhuh
Gratis
English

PDF  

Alat kanggo Ngonversi file Dugi format PDF. Program ngijini sampeyan kanggo milih kualitas konversi file lan ngandhut modul printer virtual.

Ngundhuh
Gratis
English

PDF  

Alat Functional Ngonversi file Dugi format PDF. Piranti lunak wis akeh fungsi migunani lan kalebu modul remot kontrol.

Ngundhuh
Ora mbayar
English

Enkripsi  

Alat kanggo nglindhungi informasi marang njaba. Software njamin pangayoman data dipercaya dening nggunakake enkripsi kalkulus kuat.

Ngundhuh
Ora mbayar
English

Torrent  

Alat kanggo ngundhuh lan enggo bareng file karo torrent extension. Piranti lunak ngandhut dhaptar file media populer lan search engine ditempelake.

Ngundhuh
Gratis
English

Ekstensi  

lingkungan kanggo nglakokaké web-layanan tanpa nggunakake browser. Software ndhukung karya aplikasi, game lan pribadi kanggo nambah kinerja.

Ngundhuh
Gratis
English

Emulators  

Ing emulator Sony PlayStation console game. Piranti lunak njamin muter cd game lan gambar sing nggunakake macem-macem tambahan.

Ngundhuh
Gratis
English, Español

Game  

Popular aplikasi kanggo download game saka Electronic Arts. Piranti lunak interaksi karo gudang maya lan migunani fitur.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Graphics lan desain  

Editor Graphic kanggo anak umur sadurunge sekolah karo pesawat gedhe efek lan pribadi. Software diprecaya saben tumindak dening efek swara lucu.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Pembangunan  

Alat kuat kanggo otomatis panelusuran, kanggo proses lan ngawasi gedhe Jumlah saka informasi saka internet. Software ngijini sampeyan kanggo ngekspor data dijupuk kanggo macem-macem format.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Русский

Game  

Piranti lunak kanggo ngganti setelan game lan nggunakake Cidra kanggo Xbox 360 console. Piranti lunak ndhukung nomer akeh game populer saka aliran beda.

Ngundhuh
Gratis
English

Pembangunan  

Alat kanggo nggawe installer file karo dhukungan saka macem-macem paramèter. Uga nemtokake kabeh entri ing file saka sistem registry lan initialization.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: