Free Screen Video Recorder Free Screen Video Recorder

Iki lunak dibutuhake .NET Framework kanggo mbukak mlaku

Ngundhuh Ngundhuh Free Screen Video Recorder

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.




Operasi sistem: Windows
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

Free layar recorder Video – lunak kompak kanggo nangkep video saka gambar layar lan jupuk Panjenengan. Piranti lunak ngidini kanggo nyimpen file video ing format AVI lan gambar ing format BMP, JPEG, GIF, TGA, PNG lan sapiturute recorder Screen Video mbisakake kanggo njupuk gambar saka layar wutuh, dibukak jendhela utawa obyek individu lan ngowahi ukuran, potong utawa muter gambar. Piranti lunak uga ngijini sampeyan kanggo nyimpen gambar menyang berkas utawa kanggo clipboard lan ngirim menyang print langsung saka piranti lunak.

Fitur utama ing:

  • Ngrekam video saka layar
  • Lanjut nalika nggawe gambar
  • Nyimpen file ing format populer
  • Pribadi editing gambar

Komentar tumrap Free Screen Video Recorder:


Free Screen Video Recorder Lunak related:


Streaming video   Jupuk Layar  

Piranti lunak nyiaraken bahan video kanggo internet. Piranti lunak ndhukung Broadcast video streaming saka layar komputer lan kamera ing layanan populer video.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Jupuk Layar  

Piranti lunak nelukaké video saka layar lan counts fps ing. Uga piranti lunak iki uga digunakake déning tukang game profesional.

Ngundhuh
Ora mbayar
English

Jupuk Layar   Streaming video  

Instrument kanggo dijupuk video saka layar komputer. Piranti lunak mbisakake kanggo siaran tumindak saka layar menyang layanan populer video.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Streaming video   Jupuk Layar  

Popular instrument kanggo siaran stream media kanggo internet. Piranti lunak ndhukung setelan Broadcast kanggo nggedhekake kualitas video.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Jupuk Layar  

Piranti lunak kanggo dijupuk video saka layar komputer. Uga ndhukung rekaman bagean tartamtu ing layar lan nggawe gambar.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Jupuk Layar  

Alat kanggo ngrekam Skype telpon swara lan video ing kualitas tinggi. Software ngijini sampeyan kanggo nyetel rekaman otomatis telpon lan ngrekam nomer dipilih interlocutors.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Jupuk Layar  

Alat fungsi kanggo ngrekam tumindak ing layar. Software ngijini sampeyan ngowahi file direkam lan cepet nggawe presentations video.

Ngundhuh
Gratis
English, Español, Deutsch, Português...

Jupuk Layar  

Piranti lunak kanggo ngrekam tumindak ing layar komputer kanggo file video. Uga lunak ngijini kanggo ngrekam audio kanggo nggawe presentations kualitas.

Ngundhuh
Gratis
English, Deutsch

Jupuk Layar  

Alat kanggo nggawe gambar lan ngrekam bagéan kapisah saka layar komputer. Uga lunak ngandhut dibangun ing editor bisa karo gambar lan efek.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Deutsch, 日本語

Jupuk Layar  

Piranti lunak kanggo ngrekam acara kang dumadi ing layar komputer. Uga lunak ngijini kanggo nambah macem-macem efek lan muni kanggo video.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Deutsch

Optimization sistem  

piranti lunak kanggo ngresiki sistem registry metu saka uwuh file. Software ndeteksi aplikasi nonexistent ing hard drive lan ngijini sampeyan kanggo mbusak tombol saka pendaptaran.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

E-mail  

Klien email Popular saka perusahaan Microsoft. Piranti lunak ngandhut pesawat pribadi migunani lan ngidini sampeyan bisa karo macem-macem akun.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Chat  

Ing entuk klien popularitas kanggo rembugan nganggo chatting. Piranti lunak nduwe pesawat fitur kang digunakake ing jaringan sosial.

Ngundhuh
Gratis
English, Español, Deutsch, Português...

Internet  

Alat kuat kanggo nyegat Paket jaringan. Uga lunak nduweni fungsi paket nyaring lan ndhukung Jupuk paket remot.

Ngundhuh
Gratis
English

Downloaders   File  

The multifunctional klien file-nuduhake sing mbisakake kanggo ndeleng isi direktori kedhaftar lan ngundhuh file sing dipilih.

Ngundhuh
Gratis
English, Русский

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: