GoldWave GoldWave

Ngundhuh Ngundhuh GoldWave

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.




Operasi sistem: Windows
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

GoldWave – lunak kuat kanggo bisa karo file audio ing macem-macem format. GoldWave ngandhut akèh kolom lan Plugins kanggo ngowahi trek audio, mulihake kualitas cathetan lawas, gawé swara utawa sinyal, ngresiki munggah audio, Ngonversi file kanggo macem-macem format audio lan sapiturute Software ngijini sampeyan kanggo ngrekam swara saka mikropon utawa piranti external liyane disambungake menyang kertu swara komputer. GoldWave mbisakake kanggo nemtokke efek swara ing trek audio, nyetel frekuensi swara lan equalize volume. Uga GoldWave ndhukung tombol panas kanggo nindakake tumindak beda saka piranti lunak.

Fitur utama ing:

  • Editing file audio
  • Cathetan audio saka piranti external
  • Ndhukung macem-macem efek swara
  • Setelan jumlah audio lan tingkat volume
  • Processing kumpulan file

Komentar tumrap GoldWave:


GoldWave Lunak related:


Audio dinggo ngowahi   Audio editor  

Prasaja audio editor bisa karo-file MP3. Piranti lunak kalebu pribadi kanggo compress trek audio tanpa mundhut kualitas.

Ngundhuh
Gratis
Bahasa Indonesia, Українська, Français, Español...

Audio editor  

Piranti lunak kuat kanggo nggawe musik lan macem-macem campur. Software ndhukung spektrum sudhut pribadi lan efek kanggo DJing profesional.

Ngundhuh
Ora mbayar
English

Video dinggo ngowahi   Audio editor  

Salah siji saka editors video anjog karo dhukungan kuat stream audio. Piranti lunak menehi kemungkinan sudhut kanggo nggawe video profesional kualitas dhuwur.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Audio editor  

Gampang kanggo nggunakake alat kanggo bisa karo file audio. Piranti lunak ngandhut pesawat fitur migunani lan bisa ngluwihi wong-wong mau kanthi nyambungake tambahan.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Audio editor  

Alat profesional kanggo nggawe lan nyampur file audio. lunak tabet kesempatan sudhut kanggo DJs experienced lan musisi.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Audio editor  

piranti lunak kanggo nggawe anggota suling génré. Piranti lunak wis sawetara efek studio, profesional pribadi lan Cithakan siap.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Audio editor  

Piranti lunak kanggo nggawe music studio saka aliran beda. Piranti lunak ndhukung pesawat gedhe instruments Musical sing nomer akeh efek swara beda.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Audio editor  

Piranti lunak kanggo ngowahi tags format audio beda. Uga lunak ngijini kanggo ngganti informasi ing file asli.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Audio editor  

Ing Dj-studio kanggo nggawe anggota musik lan campur karo sawetara saka sudhut pribadi. Lunak njamin kualitas Reproduksi swara format audio beda.

Ngundhuh
Ora mbayar
English

Audio editor  

Editor music sakabehane nilai musik karo fungsi sudhut. Piranti lunak menehi daya utawa download saka macem-macem gaya saka unsur musik karo sistem tlusur linuwih.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Pamuter media  

Pamuter trep kanggo puter maneh format populer. Software ngijini sampeyan kanggo nyalin music kanggo piranti hotspot lan ngrungokake radio layanan populer.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Pembangunan   Tèks editors  

Editor teks fungsi. Piranti lunak iku bisa kanggo nindakake operasi dhasar saka editor lan ngatur mode operasi kanggo program basa tartamtu.

Ngundhuh
Gratis
English

Telpon  

Piranti lunak kanggo transfer file loro-cara antarane iPhone, iPod, iPad lan komputer. Piranti lunak nduwe pesawat pribadi kanggo ngatur data.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Deutsch, 日本語

Cd  

Alat kanggo defrag hard drive lan ngoptimalake sistem. Piranti lunak ngidini sampeyan bisa nganggo kertu memori, floppy drive lan macem-macem piranti panyimpenan.

Ngundhuh
Gratis
English

Ekstensi  

lingkungan kanggo nglakokaké web-layanan tanpa nggunakake browser. Software ndhukung karya aplikasi, game lan pribadi kanggo nambah kinerja.

Ngundhuh
Gratis
English

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: