Google Earth Google Earth

Ngundhuh Ngundhuh Google Earth

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.




Operasi sistem: Windows, Android
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

Google Earth – lunak dibangun kanggo bisa nganggo model virtual saka planet. Google Earth nduwe pesawat pribadi kanggo nampilake bangunan lan mujur nengen ing 3D-grafis, tampilan panorama lurung-lurung, nyilem ing ambane samodra, riset informasi bab landmark, lan sapiturute lunak ngijini sampeyan kanggo nemtokke tandha dhewe ing ndhuwur gambar satelit lan peta rute antarane landmark ditetepake. Google Earth uga ngijini kanggo ndeleng gambar galaksi adoh lan njelajah lumahing Mars utawa Bulan nggunakake pesawat simulasi. Google Earth ngijini sampeyan kanggo mindhah data geografis lan nemtokke menyang map 3D.

Fitur utama ing:

  • isi geografis gedhe
  • Ringkesan rinci terrain a
  • model bangunan 3D
  • Nampilake lumahing Mars lan Bulan
  • Diving ing lumahing papan banyu
  • Ndeleng potret sajarah

Komentar tumrap Google Earth:


Google Earth Lunak related:


Maps  

Alat kanggo ngontrol lan proses informasi GPS. Piranti lunak ngandhut pesawat pribadi migunani lan ngijini sampeyan kanggo ijolan data karo aplikasi liyane utawa piranti.

Ngundhuh
Gratis
English

Maps  

Manager piranti saka Garmin. Uga piranti lunak ngundhuh nganyari peta lan isi liyane piranti.

Ngundhuh
Gratis
English

Maps  

Alat kanggo ngontrol piranti GPS-pandhu arah dikembangaké dening TomTom. Software ngijini sampeyan kanggo ngontrol sistem navigasi lan diwenehi akses menyang isi piranti.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Français, Español...

Downloaders  

Alat kanggo proses Sederhana lan digawe cepet saka downloading file saka internet. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo ngundhuh musik utawa video saka layanan populer.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Chat   Webcams  

Alat populer kanggo olahpesen, nggawe telpon lan ngatur Konferensi video. Piranti lunak interaksi karo layanan populer saka Yahoo.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français, Español...

Remote akses  

Piranti lunak kanggo Manajemen komputer kadohan kanthi nggunakake ekstensi khusus kanggo ngoptimalake bandwidth saka saluran komunikasi alon.

Ngundhuh
Gratis
English

Optimization sistem  

Sarana prasaja kanggo ngresiki sistem saka file rasah lan ndandani kasalahan pendaptaran. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo ndeleng kabeh masalah ditemokake ing rinci tampilan jendhela.

Ngundhuh
Gratis
English

Game  

Alat kanggo bisa karo game saka console game Xbox 360. Modio ngijini sampeyan kanggo ngowahi file lan akses kanggo basis game disimpen saka sak donya.

Ngundhuh
Gratis
English

Telpon  

Piranti lunak kanggo nyedhiyani hak administratif kanggo samubarang fungsi piranti Android tanpa watesan saka produser. Piranti lunak ndhukung piranti saka manufaktur beda.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Português...

Testing  

Alat kanggo ngawasi kahanan saka macem-macem komponen komputer. Piranti lunak iku bisa kanggo nampilake saiki, maksimal lan tithik Nilai voltase komponen komputer.

Ngundhuh
Gratis
English

Testing  

Piranti lunak nemtokake data teknis saka unsur constituent komputer. Sarana ndhukung karya karo akeh jinis komponen gabungan.

Ngundhuh
Gratis
English, 中文

Downloaders  

Alat kanggo ngundhuh lan golèk file media. Software ngijini sampeyan kanggo ngundhuh file saka layanan populer lan extract trek audio saka video.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français, Español...

Pendidikan  

Alat kuat kanggo nggoleki tembung lan phrases perlu. Piranti lunak nampilake penjelasan lan pronunciation bener saka tembung ketemu lan uga milih padhanane utawa antonyms kanggo wong-wong mau.

Ngundhuh
Gratis
English

File  

Piranti lunak kanggo pamisah file menyang bagean lan gabung sesampunipun. Piranti lunak ndhukung file macem-macem ukuran lan format.

Ngundhuh
Gratis
English

Pendidikan  

A pesawat pribadi kanggo komputasi analitis utawa angka lan bangunan saka gambar. Piranti lunak ngidini sampeyan bisa nganggo macem-macem jinis petungan.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: