Hetman Partition Recovery Hetman Partition Recovery

Ngundhuh Ngundhuh Hetman Partition Recovery

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.




Operasi sistem: Windows
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

Hetman pemisahan Recovery – lunak kanggo waras data ilang lan dibusak. Lunak njamin kanggo mulihake file sawise format utawa karusakan saka hard drive, reresik saka basket, sistem kacilakan lsp Hetman pemisahan Recovery ndhukung kaping mode analisis saka sistem kanggo ngarsane data dibusak lan mbisakake kanggo ndeleng isi file sadurunge restorasi. Ing mburi proses Recovery piranti lunak mbisakake kanggo nyimpen file ing hard drive, upload data kanggo server remot utawa nggawe ISO image sing. Hetman pemisahan Recovery njamin cara sing paling trep kanggo mulihake file kanthi nggunakake master phased.

Fitur utama ing:

  • Waras data dibusak saka cd rusak
  • Mulihake file saka pelaku usaha data beda lan komponen sistem
  • Tlusur linuwih data dibusak
  • View of isi file sadurunge pemugaran
  • Nyimpen data mbalekake ing macem-macem format

Komentar tumrap Hetman Partition Recovery:


Hetman Partition Recovery Lunak related:


Cd  

Alat kanggo ngatur sekat hard disk. Piranti lunak kalebu pribadi digarap njaba lan ngijini sampeyan kanggo nggawe cakram bootable.

Ngundhuh
Gratis, tur
English, Français, Español, Deutsch...

File  

sarana kanggo waras file dibusak ing komputer lan macem-macem pelaku usaha data. Uga ana fungsi saka Recovery data ing drive rusak utawa format.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Cd  

Pangatur kuat kanggo karya full-ukuran karo hard drive. Piranti lunak kalebu pesawat pribadi kanggo karya gampang karo jinis drive.

Ngundhuh
Gratis
English

Cd  

Alat kanggo bisa karo cd format sing beda. Piranti lunak ndhukung serep lan Recovery saka data ilang.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Cd  

Piranti lunak multifungsi kanggo ngrekam lan ngowahi cd. Piranti lunak wis akeh tambahan fitur bisa karo data cd.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Cd  

Alat kanggo nggawe gambar disk lan drive virtual Emulation. Piranti lunak ndhukung format gambar populer lan liya kanggo macem-macem circumvention saka pangayoman salinan.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Cd  

Alat dipriksa cakram lan gambar disk kanggo Xbox 360. lunak ndhukung mode otomatis saka kesalahan-koreksi saka gambar disk sawise lulus saka pangayoman.

Ngundhuh
Gratis
English

Cd  

Gampang kanggo nggunakake alat kanggo Recovery data. Software ngijini sampeyan kanggo serep, mulihake hard drive lan file.

Ngundhuh
Gratis, ora mbayar
English, Français, Deutsch, 中文...

Cd  

Lan lunak kanggo nggunakake gampang waras data saka macem-macem ing komputer lan macem-macem pelaku usaha data. Piranti lunak ndhukung hard drive lan sistem file saka macem-macem.

Ngundhuh
Gratis
English

Cd  

Piranti lunak kanggo waras file sengaja dibusak utawa ilang. Piranti lunak wis sistem golèk fleksibel sing mesti ngirit wektu ing panelusuran informasi sing penting.

Ngundhuh
Gratis
English

File komprèsi  

piranti lunak kanggo bisa karo arsip saka macem-macem. Piranti lunak menehi tingkat dhuwur saka komprèsi gambar lan nyawiji karo panuduh saka sistem operasi.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Video dinggo ngowahi  

Piranti lunak kanggo Ngonversi file video Ipod. Piranti lunak ndhukung format video populer lan ngandhut pamuter kanggo puter maneh sing.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français, Español...

Game  

Popular aplikasi kanggo download game saka Electronic Arts. Piranti lunak interaksi karo gudang maya lan migunani fitur.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Downloaders  

Alat kanggo proses Sederhana lan digawe cepet saka downloading file saka internet. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo ngundhuh musik utawa video saka layanan populer.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Enkripsi  

Sarana kanggo nglindhungi folder lan file nggunakake sandi karo kamungkinan saka madegake beda tingkat saka pangayoman. Lunak nglindhungi informasi saka ora sengaja pambusakan lan infèksi virus.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Français...

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: