i-FunBox i-FunBox

Iki lunak dibutuhake iTunes kanggo mbukak mlaku

Ngundhuh Ngundhuh i-FunBox

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.




Operasi sistem: Windows
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

i-FunBox – lunak kanggo ndeleng isi saka Apple piranti. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo ngakses kanggo sistem file saka piranti lan ngatur aplikasi, audio lan video file, foto etc i-FunBox mbisakake kanggo serep file pesawat lan tambahan. Karo dibangun ing modul pangguna bisa nganyari versi lawas saka aplikasi. i-FunBox mbisakake kanggo ngundhuh macem-macem aplikasi saka dhaptar ngajokaken kategori lan nambah menyang perpustakaan dhewe.

Fitur utama ing:

  • Ngatur file piranti saka Apple
  • Kemampuan kanggo nganyarke versi lawas lunak
  • Gedhe dhaftar aplikasi kasedhiya kanggo download
  • Serep

Komentar tumrap i-FunBox:


i-FunBox Lunak related:


Telpon  

Software disinkronake komputer karo piranti saka Samsung perusahaan. Wis kemungkinan sudhut kanggo bisa karo piranti lan ndhukung macem-macem jinis sambungan.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Pamuter media   Telpon  

Pamuter populer kanggo puter maneh file media. Software ndhukung sinkronisasi data ing antarane komputer lan piranti Apple.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Telpon  

Piranti lunak kanggo ngontrol sistem file lan fitur nyetel saka Android-piranti. Kemampuan kanggo ngundhuh aplikasi lan game saka maneka warna layanan online.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français, Español...

Webcams   Komunikasi swara  

Piranti lunak kanggo nggawe telpon swara utawa video lan ngirim pesen teks. Ana sing sinkronisasi kontak kanthi otomatis ing piranti pengguna.

Ngundhuh
Gratis
English

Telpon  

Piranti lunak kanggo nyedhiyani hak administratif kanggo samubarang fungsi piranti Android tanpa watesan saka produser. Piranti lunak ndhukung piranti saka manufaktur beda.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Português...

Remote akses   Telpon  

Piranti lunak kanggo remot kontrol komputer kanthi nggunakake Android, iOS lan Windows piranti telpon. piranti lunak kanthi simulates fungsi saka mouse lan keyboard.

Ngundhuh
Gratis
English, 中文

Telpon  

Piranti lunak kanggo menehi hak ROOT kanggo piranti Android. Uga ndhukung nganyari pembalap lan nyuda mbukak ing macem-macem komponen saka piranti.

Ngundhuh
Gratis
English

Telpon  

Piranti lunak kanggo nyelarasake data antarane piranti HTC lan komputer. Nanging ndhukung nganyari otomatis saka pembalap piranti.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Telpon  

Piranti lunak kanggo transfer file loro-cara antarane iPhone, iPod, iPad lan komputer. Piranti lunak nduwe pesawat pribadi kanggo ngatur data.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Deutsch, 日本語

Pamuter media   Telpon  

Piranti lunak kanggo nyelarasake data ing antarane komputer lan piranti Windows Phone. Piranti lunak mbisakake kanggo nganyari sistem operasi piranti lan ngontrol dhaptar lagu ing perpustakaan media.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Français...

Video dinggo ngowahi  

Piranti lunak fungsi kanggo bisa karo file media. Isine pribadi kanggo ngowahi foto, file audio lan nambah macem-macem efek video.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

File komprèsi  

Software compresses file lan nggunakake cara komprèsi paling produktif kanggo entuk asil sing paling apik.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Ekstensi  

lingkungan kanggo nglakokaké web-layanan tanpa nggunakake browser. Software ndhukung karya aplikasi, game lan pribadi kanggo nambah kinerja.

Ngundhuh
Gratis
English

Desktop  

Alat kanggo nampilake sistem kinerja lan kanggo desain desktop. Software ngijini sampeyan kanggo ndeleng setelan komputer beda.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Pamuter media  

Pamuter multifunctional kanggo puter maneh file audio lan video karo support kanggo format modern tanpa perlu kanggo ngundhuh codecs tambahan.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: