iLivid iLivid

Ngundhuh Ngundhuh iLivid

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.



Operasi sistem: Windows
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

iLivid – perangkat lunak dirancang kanggo ngundhuh file saka Internet. Perangkat lunak ngijini sampeyan kanggo ngundhuh macem-macem audio lan video format file media stream, arsip, file PDF dll iLivid ngandhut dibangun VLC pamuter karo kabeh alat kanggo muter format media populer. Perangkat lunak uga ngijini kanggo ngundhuh file saka populer layanan berbagi kayata 4shared, Megashare, SendSpace, RapidShare lan liyane. iLivid ngijini sampeyan kanggo ndeleng data sadurunge ngundhuh lan nuduhake informasi karo kanca-kanca ing Facebook lan Twitter.

Fitur utama ing:

  • Download saka macem-macem file saka internet
  • Setelan kecepatan download
  • Dibangun ing media player

Komentar tumrap iLivid:


iLivid Lunak related:


Downloaders  

Pangatur kanggo cepet lan efisien downloads file. Software ngijini sampeyan kanggo ngundhuh file saka file hosting layanan populer lan kalebu tambahan kanggo wong-wong mau.

Ngundhuh
Gratis
Basa Jawa

Downloaders  

The download file saka layanan video populer lan jaringan sosial. Software ngijini sampeyan kanggo mriksa file nggunakake macem-macem antivirus lan extract lan trek audio saka file video.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Français...

Downloaders  

Pangatur kuat kanggo downloads berkas cepet. Software ditempelake ing browser populer lan intercepts download kanthi otomatis.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Downloaders  

Pangatur populer kanggo ngatur downloading file saka macem-macem. Software ditempelake ing mayoritas browser lan kanthi otomatis intercepts download.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Downloaders  

Lunak kuat kanggo ngundhuh file kanthi cepet. Software ngijini sampeyan kanggo nelusuri ing direktori gedhe file media lan ndeleng informasi bab mau.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Downloaders  

Manager kuat kanggo ngundhuh file saka internet. Piranti lunak ndhukung macem-macem protokol lan nyedhiyakake scan antivirus saka file sing didownload.

Ngundhuh
Gratis
English, 中文

Downloaders  

Manager trep kanggo ngundhuh file video saka Facebook lan layanan liyane populer. Piranti lunak mbisakake Ngonversi video ing macem-macem format audio lan extract trek audio saka file video.

Ngundhuh
Ora mbayar
English

Downloaders  

Piranti lunak kanggo ngundhuh file saka layanan video lan Camping saka macem-macem jinis. Piranti lunak interaksi karo browser paling populer lan ndhukung fungsi kanggo dijupuk video streaming.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Downloaders  

Alat kanggo download video saka layanan Dailymotion. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo ngundhuh saluran, dhaptar lagu lan Ngonversi kanggo format populer.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Downloaders  

Download manager free jinis beda file saka internet. Piranti lunak nggantosaken modul standar downloads lan nyedhiyakake speed download tambah.

Ngundhuh
Gratis
Українська, Русский, Беларуская

Pembangunan  

Alat kanggo kinerja otomatis tumindak seneng bola ing sistem operasi. Software ndhukung fungsi kanggo mbukak, ngowahi lan ngumpulake ing Tulisan.

Ngundhuh
Gratis
English

Pamuter media  

Pamuter fungsi kanggo muter file media. Piranti lunak ndhukung populer format lan ngidini sampeyan kanggo extract trek audio saka file video.

Ngundhuh
Gratis, ora mbayar
English, Українська, Español, 中文...

File  

piranti lunak kanggo ngirim data lan software saka komputer siji liyane liwat jaringan lokal utawa dening nggawe gambar file.

Ngundhuh
Gratis, ora mbayar
English, Français, Deutsch, 日本語

Cd  

Piranti lunak nggawe bootable DVD utawa USB drive. Lunak iki uga digunakake dening pemilik saka komputer tanpa drive optik.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Jupuk Layar  

Piranti lunak kanggo ngrekam acara kang dumadi ing layar komputer. Uga lunak ngijini kanggo nambah macem-macem efek lan muni kanggo video.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Deutsch

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: