IrfanView IrfanView

Ngundhuh Ngundhuh IrfanView

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.




Operasi sistem: Windows
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

IrfanView – lunak kanggo ndeleng lan nyunting gambar. software dianggo karo paling saka format Graphic lan bisa kanggo muter maneh ing format audio lan video utama. IrfanView nduweni pribadi dhasar kanggo nyalin, Motong, mutar gambar, ngganti ukuran, etc. Software mbisakake kanggo nggunakake macem-macem efek, masang watermarks lan nambah teks kanggo gambar. IrfanView ngandhut pesawat saka saringan kanggo nyetel kontras lan padhang saka foto. Uga IrfanView ngijini sampeyan kanggo ngowahi gambar menyang format Graphic liyane ing mode kumpulan.

Fitur utama ing:

  • Ndhukung paling grafis, format audio lan video
  • editing gambar
  • akeh efek
  • slideshow
  • Processing kumpulan file

Komentar tumrap IrfanView:


IrfanView Lunak related:


Foto  

Editor kuat karo pesawat pribadi bisa karo gambar. Piranti lunak ngandhut mode kanggo Pick munggah paramèter perlu kanggo asil paling luweh.

Ngundhuh
Gratis
English

Foto  

Piranti lunak kanggo ngatur nglumpukke potret lan bahan video. Uga lunak nyedhiyakake tlusur lan sudhut kemungkinan gampang kanggo proses file.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Foto  

piranti lunak kanggo ndeleng, ngowahi lan Ngonversi gambar. Piranti lunak ndhukung format ing Graphic utama lan akeh fungsi beda.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Foto  

Alat kanggo bisa karo gambar lan ngatur foto. Software ngijini sampeyan ngowahi gambar, aplikasi macem-macem efek lan nerbitaké mau ing layanan populer.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Foto  

piranti lunak kanggo ndeleng lan nyunting gambar. Piranti lunak ngandhut pribadi kanggo proses kumpulan gambar lan gambar, nggawe kolase lan GIF-animasi.

Ngundhuh
Gratis
English

Foto  

Alat kanggo ndeleng lan bisa karo file grafis. Software ngijini sampeyan kanggo aplikasi macem-macem efek lan Ngonversi file kanggo format populer.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Foto  

Editor Graphic karo pesawat pribadi trep kanggo bisa karo gambar. Software ngijini sampeyan kanggo nggunakake Processing kumpulan nalika nggunakake saringan.

Ngundhuh
Gratis
English, Français

Foto  

Editor grafis kuat kanggo nggawe lan ngedit gambar. Software ngijini sampeyan kanggo ngundhuh efek tambahan lan pribadi digarap gambar.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Foto  

Piranti lunak kanggo komprèsi kumpulan lan konversi file gambar. Piranti lunak mbisakake kanggo nyetel kualitas gambar, ukuran lan opsi liyane sak konversi file.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Foto  

Piranti lunak kanggo nggawe passport foto ukuran lan ngoptimalake menyang standar negara beda. Piranti lunak mbisakake Ngonversi foto menyang format perlu kanggo printing.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Antiviruses  

Alat kanggo ndeteksi lan mbusak virus utawa ancaman beda. Software ngijini sampeyan kanggo mbusak beda jinis virus lan ndandani masalah pendaptaran ing sistem kasebut.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia

Optimization sistem   Game  

Alat kanggo nambah kinerja sistem lan ngoptimalake urutane critane game. Piranti lunak ngidini kanggo nindakake Optimization ing mode otomatis utawa manual.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

File komprèsi  

piranti lunak kanggo compress, ngowahi lan unpack arsip saka macem-macem jinis lan ukuran. Piranti lunak nduwe pesawat pribadi kanggo operasi efektif saka arsip.

Ngundhuh
Gratis
English

Game  

Platform game karo kemampuan kanggo nggawe jaringan lokal ing ndhuwur internet. Piranti lunak ndhukung nomer akeh game lan trep chatting kanggo komunikasi.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Pamuter media  

The audio pamuter sing ndhukung format audio populer, wis pesawat saka efek swara, dibangun ing audio converter lan tags editor.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: