iSpy iSpy

Ngundhuh Ngundhuh iSpy

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.




Operasi sistem: Windows
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

iSpy – lunak dirancang kanggo ndjogo video liwat area centrain. Software mbisakake kanggo nggunakake nomer akeh saka Mikrofon lan conventional IP utawa USB kamera. iSpy ngandhut web server dibangun ing kang ngijini sampeyan kanggo mirsani wilayah ing wektu nyata. Software dikirim laporan saka gerakan direkam utawa muni kanggo pangguna dening e-mail utawa telpon. iSpy ngijini sampeyan kanggo ngatur siji otomatis utawa mateni saka deteksi rekaman, wilayah saka gerakan webcams lan sensitivitas mikropon kanggo deteksi swara wajar ing kamar. Uga software bisa nggabungaken komputer menyang klompok sing nyedhiyani kontrol web-Manajemen kanthi nggunakake remot akses.

Fitur utama ing:

  • Bisa karo nomer Unlimited saka kamera lan Mikrofon
  • Pengamatan ing wektu nyata
  • Lapuran saka nglanggar wilayah saka obyek kontrol
  • Ndeleng saka materi direkam
  • A akèh pribadi kanggo ngatur

Komentar tumrap iSpy:


iSpy Lunak related:


Liyane  

Piranti lunak kanggo akses trep kanggo Camping kerep digunakake. Lunak nyedhiyakake akses cepet menyang favorit dening pinning pranala ing taskbar.

Ngundhuh
Gratis
English, Русский

Liyane  

Piranti lunak karo pesawat saka fitur linuwih bisa karo scaner. Piranti lunak nggunakake macem-macem saringan lan kolom kanggo entuk produktivitas ageng.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Graphics lan desain  

Pimpinan donya desain otomatis lan drawing ing macem-macem lingkungan. Piranti lunak ndhukung karya 2D lan 3D proyèk.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Liyane  

Populer klien kanggo entuk dhuwit virtual. Piranti lunak nggunakake jaringan khusus kanggo transfer dhuwit aman lan enkripsi data.

Ngundhuh
Gratis
English

Audio editor  

Paket driver kanggo mesthekake puter maneh bener lepen audio. Piranti lunak wis frekuensi bandwidth dhuwur lan ndhukung sambungan kanggo macem-macem piranti audio.

Ngundhuh
Gratis
English

Liyane  

Alat kanggo mbukak software ing lingkungan virtual sing kaisolasi. Piranti lunak ngalangi nyimpen data ing karya aplikasi mlaku ing sembarang panyimpenan informasi.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Liyane  

Piranti lunak kanggo nggawe lan ngatur wit kulawarga. Piranti lunak ndhukung nggawe denah kulawarga kang béda-béda lan nelusuri Alexa leluhur ing database umum.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Liyane  

Alat kanggo mati otomatis. Piranti lunak mbisakake kanggo ngalih komputer menyang mode beda lan mati ing jadwal a.

Ngundhuh
Gratis
English, Русский, فارسی, Magyar...

Liyane  

L'outil fonctionnel pour augmenter le nombre des visiteurs du situs web. Le logiciel est utilisé comme l'aplikasi marketing ou de layanan pour commercer les liens sur l'internet.

Ngundhuh
Tur
English

Liyane  

piranti lunak kanggo ngawasi tumindak karyawan ing komputer sak wektu apa. lunak nampilake statistik workload lan produktivitas Staff.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Русский

Game  

Platform game karo kemampuan kanggo nggawe jaringan lokal ing ndhuwur internet. Piranti lunak ndhukung nomer akeh game lan trep chatting kanggo komunikasi.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Cd  

Alat kanggo defrag hard drive lan ngoptimalake sistem. Piranti lunak ngidini sampeyan bisa nganggo kertu memori, floppy drive lan macem-macem piranti panyimpenan.

Ngundhuh
Gratis
English

Downloaders  

Alat kanggo proses Sederhana lan digawe cepet saka downloading file saka internet. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo ngundhuh musik utawa video saka layanan populer.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Chat   Komunikasi swara  

Piranti lunak kanggo swara lan komunikasi teks karo panganggo liya. Piranti lunak mbisakake kanggo nyetel sandhi kanggo akses kanggo ngobrol lan ngatur ing kothak dialog kanggo kabutuhan pangguna.

Ngundhuh
Gratis
English, 日本語, 한국어

Komunikasi swara   Webcams  

Piranti lunak kanggo mbukak lan ngatur sawetara akun Skype ing komputer siji. Piranti lunak mbisakake kanggo ngolah-ngalih ing antarane akun lan komunikasi ing sawetara chats ing wektu sing padha.

Ngundhuh
Gratis
English

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: