iTunes iTunes

Ngundhuh Ngundhuh iTunes

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.




Operasi sistem: Windows
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

iTunes – pemain karo dhukungan saka fungsi kanggo ngatur file media perpustakaan. lunak nyedhiyakake sinkronisasi file media lan macem-macem aplikasi karo piranti Apple. Software ngijini sampeyan kanggo muter file media saka paling format lan ndeleng siaran streaming video. iTunes ngandhut nyimpen dibangun ing interaksi karo jaringan musik lan mbisakake kanggo ngundhuh file media. iTunes njelasno file perpustakaan, whereupon nawakake arah utawa film musik aliran ing basis saka pilihan pangguna.

Fitur utama ing:

  • Ndhukung macem-macem format media
  • Sinkronisasi karo piranti Apple
  • Nonton video streaming
  • Akses kanggo AppStore lan iTunes nyimpen digital
  • setelan

Komentar tumrap iTunes:


iTunes Lunak related:


Pamuter media  

Pamuter kanggo puter maneh file media ing kualitas tinggi karo pesawat gedhe pribadi kanggo ngganti. Uga lunak ndhukung fungsi puter maneh video stream.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Pamuter media   Telpon  

Piranti lunak kanggo nyelarasake data ing antarane komputer lan piranti Windows Phone. Piranti lunak mbisakake kanggo nganyari sistem operasi piranti lan ngontrol dhaptar lagu ing perpustakaan media.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Français...

Pamuter media  

Gampang kanggo nggunakake pamuter audio sing ndhukung format ing populer. Software ngijini sampeyan kanggo ngrungokake radio online lan kanggo ngobong music kanggo disk.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Deutsch...

Pamuter media  

Pamuter multifunctional karo dhukungan saka format media populer. Piranti lunak menehi puter maneh kualitas file media lan karya karo subtitles.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Streaming video   Pamuter media  

Alat kanggo Ngonversi komputer menyang media center utawa ngarep bioskop. Piranti lunak ndhukung remot kontrol lan ngijini sampeyan kanggo nyambung tambahan.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Remote akses   Telpon  

Piranti lunak kanggo remot kontrol komputer kanthi nggunakake Android, iOS lan Windows piranti telpon. piranti lunak kanthi simulates fungsi saka mouse lan keyboard.

Ngundhuh
Gratis
English, 中文

Telpon  

Manager piranti BlackBerry. Piranti lunak wis sawetara kolom karya gampang karo piranti.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français, Español...

Pamuter media  

Piranti kanggo muter file audio lan ngatur kolèksi file media. Software ngijini sampeyan kanggo Ngonversi file media menyang macem-macem format banjur owahi informasi bab mau.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Pamuter media  

Pamuter fungsi karo dhukungan saka format media populer. Piranti lunak ngandhut pesawat saka fungsi migunani lan ngijini sampeyan kanggo ngatur subtitles.

Ngundhuh
Gratis, ora mbayar
English, Українська, Français, Español...

Telpon  

Alat kanggo ndeleng isi saka piranti saka Apple. Piranti lunak ngidini sampeyan ngakses kanggo sistem file saka piranti lan kanggo ngatur aplikasi.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Deutsch, 中文...

Komunikasi swara  

Piranti lunak kuat kanggo komunikasi swara ing jaringan. Lunak nyedhiyakake transmisi swara kualitas tinggi lan asring digunakake ing antarane tukang game profesional.

Ngundhuh
Gratis
English

Game  

Piranti lunak kanggo ngganti setelan game lan nggunakake Cidra kanggo Xbox 360 console. Piranti lunak ndhukung nomer akeh game populer saka aliran beda.

Ngundhuh
Gratis
English

Game  

Piranti lunak ndeteksi lan nglindhungi marang cheaters. Uga ndhukung pangayoman marang tukang game sing nggunakake basa saru.

Ngundhuh
Gratis
English

Enkripsi   Internet  

Alat kanggo njamin Proteksi dipercaya saka sambungan internet. Piranti lunak mbisakake kanggo milih server sing dipengini kanggo mundhut paling tithik kacepetan internet.

Ngundhuh
Gratis
English

Webcams  

Alat kanggo nggedhekake kesempatan sak karya karo webcam. Program kalebu pesawat saka efek beda lan ngijini sampeyan kanggo nambah menyang chats video.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: