KakaoTalk KakaoTalk

Ngundhuh Ngundhuh KakaoTalk

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.




Operasi sistem: Windows, Android
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

KakaoTalk – lunak kanggo komunikasi donya karo kanca-kanca. KakaoTalk ngijini sampeyan kanggo ijolan pesen teks lan nggawe telpon utawa telpon grup. Piranti lunak mbisakake kanggo ngirim file audio utawa video, gambar lan macem-macem dokumen ukuran gedhe. KakaoTalk ndhukung sinkronisasi saka dhaptar kontak lan setelan lunak ing antarane piranti lan komputer. Piranti lunak ngandhut mode kunci kang menehi pangayoman kanggo chats dening sandhi. KakaoTalk uga ngijini kanggo ngganti font teks lan ngatur gaya utawa transparan kothak dialog.

Fitur utama ing:

  • Olahpesen teks lan ijol-ijolan file
  • Panggilan pribadi lan klompok
  • Nglindhungi chatting dening sandhi
  • Customizes katon

Komentar tumrap KakaoTalk:


KakaoTalk Lunak related:


Webcams   Komunikasi swara  

Piranti lunak kanggo nggawe telpon swara utawa video lan ngirim pesen teks. Ana sing sinkronisasi kontak kanthi otomatis ing piranti pengguna.

Ngundhuh
Gratis
English

Webcams   Komunikasi swara  

Alat kanggo komunikasi antarane kedhaftar kabeh ndonya. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo nggawe telpon swara, panggilan video lan pesen teks exchange.

Ngundhuh
Gratis
English, Español, 中文, 日本語...

Komunikasi swara  

Piranti lunak kanggo nindakake komunikasi swara karo kualitas swara dhuwur ing telat minimal. Lunak iki uga digunakake dening pemain lan ndhukung nggawe kelompok tematik ing macem-macem game komputer.

Ngundhuh
Gratis
English, Русский

Komunikasi swara  

Alat trep kanggo komunikasi swara ing internet. Software ngijini sampeyan kanggo nggawé utawa ngatur server dhewe lan kanggo menehi hak moderator situs.

Ngundhuh
Gratis
English, Deutsch

Webcams   Komunikasi swara  

Piranti lunak sing paling populer kanggo komunikasi karo kanca sak donya. Lunak njamin kualitas dhuwur saka komunikasi swara lan video, lan uga exchange trep saka pesen teks.

Ngundhuh
Adware
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Downloaders   Chat  

Klien free ijolan lan ngundhuh file. Piranti lunak mbisakake kanggo nelusuri lan download data saka macem-macem jaringan berkas-fungsi enggo bareng.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Chat  

Populer lan gampang kanggo nggunakake piranti lunak kanggo ijolan massanges teks. Uga ndhukung telpon swara lan video.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Deutsch, Português...

Komunikasi swara  

Alat fungsi kanggo komunikasi swara. Piranti lunak otomatis mundhak kajelasan saka swara lan mbusak gangguan, nyediakake banget kualitas komunikasi.

Ngundhuh
Gratis
English

Chat  

Utusan trep kanggo rembugan karo kanca-kanca sak planet. Uga ndhukung ijol-ijolan file, panggilan video lan ngobrol karo kanca-kanca saka Facebook.

Ngundhuh
Gratis
Bahasa Indonesia, Français, Español, Deutsch...

Webcams   Komunikasi swara  

Alat kanggo rembugan karo kedhaftar donya. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo nggawe telpon swara lan komunikasi ing mode videoconference.

Ngundhuh
Gratis
English

Ekstensi   PDF  

piranti lunak kanggo bisa karo dokumen format PDF. Piranti lunak wis pesawat perlu pribadi kanggo ndeleng, print lan annotate file PDF.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Downloaders  

Alat kanggo ngundhuh lan enggo bareng file ing internet. Software ngijini sampeyan kanggo ngundhuh file saka layanan populer lan muter file media.

Ngundhuh
Gratis
English, Español, Deutsch, 中文...

Chat  

Alat kanggo olahpesen cepet ing internet. Lunak nduweni fungsi migunani lan ngidini komunikasi aman karo kedhaftar.

Ngundhuh
Gratis
English

Chat  

Ing entuk klien popularitas kanggo rembugan nganggo chatting. Piranti lunak nduwe pesawat fitur kang digunakake ing jaringan sosial.

Ngundhuh
Gratis
English, Español, Deutsch, Português...

Optimization sistem  

A lunak populer kanggo ngresiki lan ngoptimalake sistem. Software ngijini sampeyan kanggo mbusak data pendaptaran lan ngresiki sajarah kegiatan internet.

Ngundhuh
Gratis, ora mbayar
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: