KaraFun Player KaraFun Player

Ngundhuh Ngundhuh KaraFun Player

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.




Operasi sistem: Windows
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

KaraFun Player – pemain karaoke sing ndhukung format ing musik populer. Piranti lunak ngandhut perpustakaan akeh songs dibagi dening aliran beda, popularitas lan basa. KaraFun Player mbisakake kanggo nyetel tempo trek, ngganti swara saka anjog lan bali vokal, tampilan teks, bisa karo dhaptar lagu, ngganti padhange latar mburi, etc. KaraFun Player ndhukung mode khusus kanggo mbukak jendhela karaoke tambahan lan pindhah menyang monitor njaba utawa video-proyektor. KaraFun Player uga ngijini sampeyan kanggo nambah lan puter maneh trek karaoke dhewe.

Fitur utama ing:

  • A akèh trek kualitas-studio
  • Ndhukung macem-macem format music
  • Nyetel saka tempo song
  • mode layar Dual
  • sink Offline trek

Komentar tumrap KaraFun Player:


KaraFun Player Lunak related:


Pamuter media  

Pamuter multifunctional karo dhukungan saka format media populer. Piranti lunak menehi puter maneh kualitas file media lan karya karo subtitles.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Pamuter media  

Gampang kanggo nggunakake pamuter audio sing ndhukung format ing populer. Software ngijini sampeyan kanggo ngrungokake radio online lan kanggo ngobong music kanggo disk.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Deutsch...

Pamuter media  

Pamuter kanggo puter maneh file media ing kualitas tinggi karo pesawat gedhe pribadi kanggo ngganti. Uga lunak ndhukung fungsi puter maneh video stream.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Streaming video   Pamuter media  

Alat kanggo Ngonversi komputer menyang media center utawa ngarep bioskop. Piranti lunak ndhukung remot kontrol lan ngijini sampeyan kanggo nyambung tambahan.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Pamuter media   Telpon  

Pamuter populer kanggo puter maneh file media. Software ndhukung sinkronisasi data ing antarane komputer lan piranti Apple.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Pamuter media  

Pamuter media karo dhukungan saka format audio lan video populer. Piranti lunak mbisakake kanggo ndeleng informasi rinci babagan file lan nggawe gambar.

Ngundhuh
Gratis
English

Pamuter media  

The media player karo dhukungan saka populer format. Software ngijini sampeyan kanggo nambah file menyang panyimpenan maya lan ndeleng wong ing piranti beda.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Pamuter media  

Player saka Apple muter file audio lan video. Software ngijini sampeyan kanggo ndeleng video streaming lan ngatur kualitas puter maneh Broadcast.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Pamuter media  

Berkas lunak enggo bareng kanggo nelusuri lan ndownload file media. Piranti lunak ngandhut search engine kuat kanggo cepet golek file perlu.

Ngundhuh
Gratis
English

Pamuter media  

Gampang kanggo nggunakake pamuter audio. Piranti lunak ndhukung format audio lan mbisakake kanggo nginstal komponen tambahan bisa karo file audio.

Ngundhuh
Gratis
English

Nonton E-book  

piranti lunak kanggo maca buku elektronik. Piranti lunak wis sawetara pribadi kanggo kontrol majeng koleksi buku dhewe.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

File  

sarana kanggo waras file dibusak ing komputer lan macem-macem pelaku usaha data. Uga ana fungsi saka Recovery data ing drive rusak utawa format.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Webcams  

Gampang nggunakake piranti lunak mundhak kesempatan saka webcam sak komunikasi ing chats video beda utawa utusan.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Español, Deutsch...

Optimization sistem  

Pesawat pribadi kanggo ngresiki lan ngoptimalake sistem operasi. Software ngijini sampeyan kanggo ngatur sistem lan mbusak file rasah.

Ngundhuh
Gratis, ora mbayar
English, Українська, Français, Español...

File komprèsi  

piranti lunak kanggo compress, ngowahi lan unpack arsip saka macem-macem jinis lan ukuran. Piranti lunak nduwe pesawat pribadi kanggo operasi efektif saka arsip.

Ngundhuh
Gratis
English

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: