McAfee LiveSafe McAfee LiveSafe

Ngundhuh Ngundhuh McAfee LiveSafe

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.




Operasi sistem: Windows
Lisènsi: Ora mbayar
Review rating:

Gambaran:

McAfee LiveSafe – lunak antivirus populer kang nggunakake solusi linuwih ing bidhang pertahanan. Lunak njamin pangayoman saka data rahasia utawa informasi liyane kanthi loro-cara firewall lan inti scanner generasi sabanjuré. McAfee LiveSafe bisa kanggo nglindhungi Tetep ing internet, mblokir spam ing layanan mail, nglindhungi hardware lan software. Piranti lunak tandha pranala asil panelusuran karo lambang khusus kang ngandhani pengguna babagan sarjana saka bebaya. McAfee LiveSafe ndhukung layanan Manajemen pangayoman saka piranti pangguna nggunakake fungsi saka rong tahapan aktifitas bukti asli lan panggantos saka sandhi gampang utawa ambalan. Uga lunak ngandhut kontrol modul Parental sing nyedhiyani nyaring isi lan perencanaan nggunakake lalu lintas.

Fitur utama ing:

  • Pangayoman data Komplek
  • Scan Cepet sistem ing wektu nyata
  • Aman Tetep ing internet
  • Information about jurusan pranala bebaya
  • Modul kontrol Parental

Komentar tumrap McAfee LiveSafe:


McAfee LiveSafe Lunak related:


Antiviruses  

Alat kanggo ngreksa marang virus, spyware lan rootkit. Piranti lunak menehi aman Tetep ing internet lan ngecek lalu lintas kanggo ancaman bisa.

Ngundhuh
Gratis, ora mbayar
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Français...

Antiviruses  

Cara trep kanggo golek lan mbusak data mbebayani. Antivirus ndeteksi ancaman paling lazim sistem lan nuduhake ing laporan rinci.

Ngundhuh
Gratis
English

Antiviruses  

The antivirus misuwur kanggo pangayoman saka sistem marang werna-werna jinis ancaman. Piranti lunak iku bisa kanggo nyimpen sandhi pangguna ing safety lan nglindhungi jaringan asal marang spyware.

Ngundhuh
Gratis, ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Antiviruses  

piranti lunak kanggo nglindhungi data pribadi marang ancaman jaringan. Antivirus menehi pangayoman marang malware lan spyware.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Українська, Français, Español...

Antiviruses  

piranti lunak kanggo ndeteksi lan mbusak virus. Software ngijini sampeyan kanggo mindhai sistem kanggo macem-macem jinis virus, spyware lan ancaman.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français, Español...

Antiviruses  

Alat kanggo ndeteksi lan mbusak virus lan Malware. Software ngidini kanggo ngobati file kasebut utawa sijine wong ing quarantine.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Українська, Français, Español...

Antiviruses  

Piranti lunak antivirus dipercaya karo teknologi modern kanggo mesthekake Proteksi lengkap sistem. Uga lunak ndhukung sawetara pribadi tambahan kanggo ngresiki lan ngoptimalake sistem.

Ngundhuh
Gratis
English, Español, Deutsch, 中文...

Antiviruses  

Alat fungsi kanggo ndeteksi lan mbusak virus. Software nglindhungi marang werna-werna ancaman lan ngijini sampeyan kanggo matesi akses menyang situs diwasa.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Antiviruses  

Scanner antivirus kuat kanggo ndeteksi lan mbusak virus. Piranti lunak dianyari kerep kanggo mesthekake negara saiki data antivirus.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Antiviruses  

Alat kanggo ngreksa komputer saka malware lan virus saka macem-macem jinis. Software ngijini sampeyan kanggo mindhai sistem lan nyeleh file kasebut ing quarantine.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Game  

Piranti lunak karo database gedhe saka Cidra kanggo nggampangake wacana komputer game. Software ngijini sampeyan kanggo ngetik kode lan sandhi ing game.

Ngundhuh
Gratis
English

File  

Piranti lunak kanggo pamisah file menyang bagean lan gabung sesampunipun. Piranti lunak ndhukung file macem-macem ukuran lan format.

Ngundhuh
Gratis
English

Torrent   Streaming video  

Piranti lunak kanggo nonton online film lan TV nuduhake ing proses download. Piranti lunak nduwe pesawat gedhe isi video saka aliran beda lan njamin dhuwur puter maneh kualitas.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Internet   Jaringan   Testing  

Pesawat free keperluan jaringan sing digabungake menyang lunak single. Kesempatan sudhut saka kontrol jaringan sing kasedhiya kanggo pangguna.

Ngundhuh
Ora mbayar
English

Pembangunan  

Planetarium desktop kanggo ndeleng langit Nangkapaway pa in 3D. Lunak nyedhiyakake kualitas tampilan dhuwur saka rasi lintang beda, lintang lan obyek ing papan njaba.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: