Microsoft Office Excel Viewer Microsoft Office Excel Viewer

Ngundhuh Ngundhuh Microsoft Office Excel Viewer
Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.




Operasi sistem: Windows
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

Microsoft Office Excel Viewer – a alat Handy kanggo mbukak file Excel. Piranti lunak mbisakake kanggo ndeleng lan print wae document format Excel tanpa perlu kanggo nginstal versi lengkap Microsoft Office Excel. Pengguna wis diwenehi kesempatan kanggo nyalin isi dokumen utawa bagéan sing kapisah kanggo nyeleh ing aplikasi liyane. Microsoft Office Excel Viewer mbisakake kanggo ndeleng dokumen beda mode, ngganti orientasi first, muter teks, nyetel ukuran lan opsi liyane first. Microsoft Office Excel Viewer wis fungsi winates kang ana pribadi diowahi, disimpen utawa nggawe tabel elektronik anyar. Piranti lunak ngandhut pesawat pribadi beda lan fungsi kang nemen nggampangake offline dokumen Excel.

Fitur utama ing:

  • Ndeleng lan printing file Excel
  • Search gampang document
  • Nyalin saka isi document
  • Nyetel setelan first
  • Pangguna-loropaken antarmuka

Komentar tumrap Microsoft Office Excel Viewer:


Microsoft Office Excel Viewer Lunak related:


Kantor  

Salah siji saka analogues leading lan free Microsoft Office. Piranti lunak ndhukung format sing paling populer kanggo entuk kompatibilitas maksimum karo kantor lunak liyane.

Ngundhuh
Gratis
English

Kantor  

Kantor Suite bisa karo dokumen teks lan tabel. Nanging ndhukung nomer akeh format lan fungsi minangka alternatif kanggo Microsoft Office.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Kantor  

Alat trep kanggo ndeleng, nyalin lan print dokumen doc utawa docx format. Lunak dianggo tanpa masang Microsoft Word.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Kantor   Tèks editors  

Alat kanggo golek informasi ing basis perpustakaan lan institusi ilmiah ing donya. Piranti lunak ndhukung sinkronisasi karo perpustakaan online layanan.

Ngundhuh
Ora mbayar
English

Kantor  

Gampang nggunakake piranti lunak karo pesawat gedhe pribadi lan dhukungan saka format file populer kanggo ngatasi macem-macem tugas kantor.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Kantor  

software dianggo karo file kantor macem-macem format lan fungsi wujud lan ngandhut pesawat saka Cithakan dhuwur.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français, Español...

PDF  

Alat Functional Ngonversi file Dugi format PDF. Piranti lunak wis akeh fungsi migunani lan kalebu modul remot kontrol.

Ngundhuh
Ora mbayar
English

Pendidikan  

Alat trep wis dirancang kanggo sinau kanggo muter piano. Piranti lunak nggunakake proses learning efektif kanggo entuk kasil sing paling cepet.

Ngundhuh
Gratis
English

Game  

Piranti lunak ndeteksi lan nglindhungi marang cheaters. Uga ndhukung pangayoman marang tukang game sing nggunakake basa saru.

Ngundhuh
Gratis
English

Telpon  

Alat kanggo ndeleng isi saka piranti saka Apple. Piranti lunak ngidini sampeyan ngakses kanggo sistem file saka piranti lan kanggo ngatur aplikasi.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Deutsch, 中文...

File komprèsi  

piranti lunak kanggo compress, ngowahi lan unpack arsip saka macem-macem jinis lan ukuran. Piranti lunak nduwe pesawat pribadi kanggo operasi efektif saka arsip.

Ngundhuh
Gratis
English

Telpon  

piranti lunak kanggo nransfer file media antarane komputer lan piranti iOS. Piranti lunak nduwe pesawat pribadi kanggo ngatur file musik lan video.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Maps  

Alat kanggo ngontrol piranti GPS-pandhu arah dikembangaké dening TomTom. Software ngijini sampeyan kanggo ngontrol sistem navigasi lan diwenehi akses menyang isi piranti.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Français, Español...

Pamuter media  

Pamuter fungsi kanggo muter file media. Piranti lunak ndhukung populer format lan ngidini sampeyan kanggo extract trek audio saka file video.

Ngundhuh
Gratis, ora mbayar
English, Українська, Español, 中文...

Telpon  

piranti lunak kanggo waras data ilang utawa sengaja dibusak ing Android telpon, tablet lan SD-kertu nang piranti.

Ngundhuh
Gratis, ora mbayar
English, Français, Deutsch

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: