Midori Midori

Ngundhuh Ngundhuh Midori

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.




Operasi sistem: Windows
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

Midori – browser kanggo pastime nyaman ing internet. Software mbisakake kanggo bisa karo tab lan tetenger, ngatur mau lan windows, nganggo Tulisan dhewe, etc. Midori ngandhut dibangun ing modul kanggo mblokir iklan, nyetel hotkeys lan kalebu luwih ekstensi. Software ngijini sampeyan kanggo ngatur paramèter search, ukuran font lan sajarah Camping dibukak. Midori wis antarmuka intuisi kang bisa selaras kanggo kabutuhan pribadi saka panganggo ing.

Fitur utama ing:

  • loading Fast kaca web
  • Manajemen sesi Lanjut
  • Gunakake Tulisan lan gaya dhewe
  • Nyambungake ekstensi

Komentar tumrap Midori:


Midori Lunak related:


Web browser  

The browser populer saka Apple Inc. lunak wis anjog teknologi lan fitur kanggo operasi gampang ing internet.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Web browser  

The browser dhasar kanggo sistem operasi saka Microsoft. Piranti lunak kalebu pesawat pribadi kanggo nyaman Tetep online.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Web browser  

Salah browser anjog sing ndhukung teknologi web Newest. Piranti lunak ngandhut akeh fitur kanggo paling nyaman Tetep ing internet.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Web browser  

Cepet lan populer browser trep Tetep online. Piranti lunak ndhukung teknologi modern lan nduweni fungsi migunani.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Web browser  

The browser free lan cepet kanggo njamin Tetep nyaman ing internet. Software interaksi karo kabeh layanan web saka perusahaan Google.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Web browser  

Browser fungsi karo pesawat saka modul beda kanggo trep Tetep ing internet. Lunak nyedhiyakake Blok jendhela pop lan disables downloads gambar.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Web browser  

Cepet browser karo pesawat gedhe kemungkinan. Software ngijini sampeyan kanggo mblokir iklan, pop-ups lan mbusak file sauntara.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Web browser  

A pesawat saka piranti lunak kanggo nindakake tugas saben dinten ing internet. Antarane software ana browser, klien email, media player, transfer data klien etc.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Español

Web browser  

browser dibangun kanggo aman lan anonim Tetep ing internet. Piranti lunak iku bisa kanggo encrypt lalu lintas mlebu lan metu.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Français...

Web browser  

Browser oriented akses trep kanggo jaringan sosial populer. Uga lunak dianggo rapet karo fungsi layanan saka Mail.Ru Group.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Telpon  

piranti lunak kanggo ndeleng lan ngatur data ing telpon Sony Ericsson lan piranti adhedhasar sistem operasi Android.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Pembangunan  

Setel keperluan migunani kanggo nggawe server web lengkap. Piranti lunak ngandhut modul saka pitungan rinci statistik kunjungan Webalizer lan FTP-klien FileZilla.

Ngundhuh
Gratis
English, Deutsch

Telpon  

piranti lunak kanggo nransfer file media antarane komputer lan piranti iOS. Piranti lunak nduwe pesawat pribadi kanggo ngatur file musik lan video.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Webcams   Komunikasi swara  

Piranti lunak sing paling populer kanggo komunikasi karo kanca sak donya. Lunak njamin kualitas dhuwur saka komunikasi swara lan video, lan uga exchange trep saka pesen teks.

Ngundhuh
Adware
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Remote akses  

Instrument kanggo remot akses menyang komputer utawa server liwat internet. Piranti lunak mbisakake kanggo ngontrol mouse utawa keyboard lan ngatur data saka komputer remot.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: