Miro Miro

Ngundhuh Ngundhuh Miro

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.




Operasi sistem: Windows
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

Miro – a pamuter media fungsi karo dhukungan saka format populer kanggo muter file audio lan video. Software ngijini sampeyan kanggo ndeleng video ing dhuwur kualitas lan nelusuri utawa ndownload file video saka macem-macem layanan. Miro bisa ngowahi file media menyang format populer lan macem-macem format kanggo piranti portebel. Piranti lunak ndhukung fungsi langganan kanggo saluran utawa blog video lan mbisakake kanthi otomatis ngundhuh file anyar.

Fitur utama ing:

  • Playing file video in high quality
  • Searches lan undhuhan file video saka layanan populer
  • Ngowahi file menyang macem-macem format

Komentar tumrap Miro:


Miro Lunak related:


Pamuter media   Telpon  

Pamuter populer kanggo puter maneh file media. Software ndhukung sinkronisasi data ing antarane komputer lan piranti Apple.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Pamuter media  

Pamuter multifunctional karo dhukungan saka format media populer. Piranti lunak menehi puter maneh kualitas file media lan karya karo subtitles.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Pamuter media  

Gampang kanggo nggunakake pamuter audio sing ndhukung format ing populer. Software ngijini sampeyan kanggo ngrungokake radio online lan kanggo ngobong music kanggo disk.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Deutsch...

Streaming video   Pamuter media  

Alat kanggo Ngonversi komputer menyang media center utawa ngarep bioskop. Piranti lunak ndhukung remot kontrol lan ngijini sampeyan kanggo nyambung tambahan.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Pamuter media  

Pamuter kanggo puter maneh file media ing kualitas tinggi karo pesawat gedhe pribadi kanggo ngganti. Uga lunak ndhukung fungsi puter maneh video stream.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Downloaders   Internet  

Piranti lunak kanggo bisa karo jaringan FreeNet anonim decentralized. Lunak njamin ijol-ijolan aman saka file lan download saka macem-macem data.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Pamuter media  

Pamuter fungsi karo dhukungan saka format media populer. Piranti lunak ngandhut pesawat saka fungsi migunani lan ngijini sampeyan kanggo ngatur subtitles.

Ngundhuh
Gratis, ora mbayar
English, Українська, Français, Español...

Downloaders  

Piranti lunak kanggo ngundhuh file saka layanan video lan Camping saka macem-macem jinis. Piranti lunak interaksi karo browser paling populer lan ndhukung fungsi kanggo dijupuk video streaming.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Downloaders  

Alat kanggo ngundhuh lan enggo bareng file ing internet. Software ngijini sampeyan kanggo ngundhuh file saka layanan populer lan muter file media.

Ngundhuh
Gratis
English, Español, Deutsch, 中文...

Downloaders  

piranti lunak kanggo ngundhuh data saka maneka warna layanan file-sharing. Piranti lunak iku bisa kanggo ngundhuh data tanpa watesan saka paywall ing.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français, Español...

Chat   Webcams  

Alat populer kanggo olahpesen, nggawe telpon lan ngatur Konferensi video. Piranti lunak interaksi karo layanan populer saka Yahoo.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français, Español...

Tèks editors  

A alat kuat kanggo tata letak dokumen ing tingkat profesional. Software dilengkapi pribadi khusus kanggo Processing document majeng.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Jupuk Layar  

Alat kanggo nggawe gambar lan ngrekam bagéan kapisah saka layar komputer. Uga lunak ngandhut dibangun ing editor bisa karo gambar lan efek.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Deutsch, 日本語

Foto  

Piranti lunak kanggo ngatur nglumpukke potret lan bahan video. Uga lunak nyedhiyakake tlusur lan sudhut kemungkinan gampang kanggo proses file.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Pembangunan   Tèks editors  

Editor fungsi kanggo bisa karo kode. Piranti lunak ngandhut pesawat fitur kuat lan kemampuan kanggo ngunggah file lokal kanggo FTP-server.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, 한국어

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: