Pale Moon Pale Moon

Ngundhuh Ngundhuh Pale Moon

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.




Operasi sistem: Windows
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

Pale Moon – browser fokus ing Tambah kacepetan lan operasi stabil ing internet. Fitur utama saka piranti lunak kanggo nggunakake paling saka fitur Firefox lan pribadi. Pale Moon menehi kinerja dandan pinunjul kanthi mateni fitur khusus saka browser populer. Software mbisakake kanggo nransfer beda setelan, tetenger lan paling ekstensi saka browser Firefox. Pale Bulan wis antarmuka intuisi lan nganggo sumber minimal sistem.

Fitur utama ing:

  • kacepetan dhuwur Processing
  • Kompatibel karo paling setelan Firefox
  • Konsumsi tithik saka sumber sistem

Komentar tumrap Pale Moon:


Pale Moon Lunak related:


Web browser  

The browser free lan cepet kanggo njamin Tetep nyaman ing internet. Software interaksi karo kabeh layanan web saka perusahaan Google.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Web browser  

Salah browser anjog sing ndhukung teknologi web Newest. Piranti lunak ngandhut akeh fitur kanggo paling nyaman Tetep ing internet.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Web browser  

Cepet lan populer browser trep Tetep online. Piranti lunak ndhukung teknologi modern lan nduweni fungsi migunani.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Web browser  

The browser dhasar kanggo sistem operasi saka Microsoft. Piranti lunak kalebu pesawat pribadi kanggo nyaman Tetep online.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Web browser  

The browser populer saka Apple Inc. lunak wis anjog teknologi lan fitur kanggo operasi gampang ing internet.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Web browser  

Browser karo teknologi modern kanggo nyaman Tetep ing jaringan sosial populer. Ing software ana pilihan gedhe topik-topik kaca noto.

Ngundhuh
Gratis
English

Web browser  

Cepet browser kang wis sawetara fungsi-fungsi dhasar lan akeh setelan kanggo pilihan lan syarat dhewe kanggo Surf web gampang.

Ngundhuh
Gratis
English, Español, Deutsch, 中文...

Web browser  

Gampang kanggo nggunakake browser sing ndhukung nomer akeh pribadi kanggo nyaman Tetep ing internet.

Ngundhuh
Gratis
English, Русский

Web browser  

Browser oriented akses trep kanggo jaringan sosial populer. Uga lunak dianggo rapet karo fungsi layanan saka Mail.Ru Group.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Web browser  

Browser fungsi karo pesawat saka modul beda kanggo trep Tetep ing internet. Lunak nyedhiyakake Blok jendhela pop lan disables downloads gambar.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Pamuter media   Audio editor   Video dinggo ngowahi  

Pamuter media fungsi karo dhukungan saka kolom kanggo proses file audio lan video. Piranti lunak ngandhut ekualiser multiband kanggo ngatur kualitas puter maneh file media.

Ngundhuh
Ora mbayar
English

Remote akses  

Piranti lunak karo pesawat gedhe pribadi kanggo Manajemen sakabehane komputer remot kanthi nggunakake jaringan lokal utawa global.

Ngundhuh
Gratis
English

Pamuter media  

The audio pamuter sing ndhukung format audio populer, wis pesawat saka efek swara, dibangun ing audio converter lan tags editor.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

File komprèsi  

piranti lunak kanggo compress, ngowahi lan unpack arsip saka macem-macem jinis lan ukuran. Piranti lunak nduwe pesawat pribadi kanggo operasi efektif saka arsip.

Ngundhuh
Gratis
English

Komunikasi swara  

Piranti lunak kanggo nindakake komunikasi swara karo kualitas swara dhuwur ing telat minimal. Lunak iki uga digunakake dening pemain lan ndhukung nggawe kelompok tematik ing macem-macem game komputer.

Ngundhuh
Gratis
English, Русский

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: