Photo! Editor Photo! Editor

Ngundhuh Ngundhuh Photo! Editor

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.




Operasi sistem: Windows
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

Foto! Editor – a editor kuat sing ngandhut pesawat gedhe pribadi bisa gambar lan foto digital. Fitur utama saka piranti lunak kalebu: abang mripat njabut, gambar werna nambah, karikatur nggawe, nambah saka cahya efek, digital gangguan aman, sharpening utawa kajelasan saka gambar, gambar cropping etc Photo! Editor ngandhut mode ngendi piranti lunak otomatis migunakake kabeh pribadi lan milih setelan perlu kanggo asil optimal. Piranti lunak nawakake pesawat kebak saringan retouching kanggo ndandani foto lawas.

Fitur utama ing:

  • A pesawat gedhe pribadi kanggo nggarap gambar
  • Mode nggunakake otomatis pribadi
  • Njabut saka cahya lan werna gembrebek ing foto
  • Kumpulan Processing saka gambar

Komentar tumrap Photo! Editor:


Photo! Editor Lunak related:


Foto  

piranti lunak kanggo ndeleng, ngowahi lan Ngonversi gambar. Piranti lunak ndhukung format ing Graphic utama lan akeh fungsi beda.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Foto  

Piranti lunak kanggo ngatur nglumpukke potret lan bahan video. Uga lunak nyedhiyakake tlusur lan sudhut kemungkinan gampang kanggo proses file.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Foto  

Alat kanggo bisa karo gambar lan ngatur foto. Software ngijini sampeyan ngowahi gambar, aplikasi macem-macem efek lan nerbitaké mau ing layanan populer.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Foto  

piranti lunak kanggo ndeleng lan nyunting gambar. Piranti lunak ngandhut pribadi kanggo proses kumpulan gambar lan gambar, nggawe kolase lan GIF-animasi.

Ngundhuh
Gratis
English

Foto  

A alat kuat kanggo bisa karo gambar. Piranti lunak nduwe pesawat gedhe pribadi nggawe, ngowahi lan nyipta gambar.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Foto  

Editor gambar grafis karo pesawat sakabehane pribadi kanggo proses gambar. Piranti lunak wis efek beda lan saringan.

Ngundhuh
Gratis
English, Deutsch

Foto  

Piranti lunak kanggo ngatur katajeman foto surem. Lunak njamin Recovery saka kualitas gambar kanthi kiat utawa weakening saka ngarahke.

Ngundhuh
Gratis
English

Cd   Foto  

Piranti lunak kanggo nggawe gelaran lan ngrekam asil ing njaba. Piranti lunak kalebu beda pribadi kanggo ngatur proses tumitah.

Ngundhuh
Ora mbayar
English

Foto  

Editor grafis kuat kanggo bisa karo lukisan digital. Piranti lunak wis akeh pribadi lan fitur kanggo nggawe kriya profesional.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Foto  

Piranti lunak kanggo nggawe passport foto ukuran lan ngoptimalake menyang standar negara beda. Piranti lunak mbisakake Ngonversi foto menyang format perlu kanggo printing.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Komunikasi swara  

Alat fungsi kanggo komunikasi swara. Piranti lunak otomatis mundhak kajelasan saka swara lan mbusak gangguan, nyediakake banget kualitas komunikasi.

Ngundhuh
Gratis
English

Pendidikan   Game  

Piranti lunak kanggo mbentuk lan ngatasi cryptographs. Lunak klebu kolom kanggo nggawe macem-macem jinis cryptographs.

Ngundhuh
Ora mbayar
English

Pamuter media  

Alat kanggo nelusuri lan muter musik. Piranti lunak nganakake perpustakaan musik lan banjur sampeyan bisa enggo bareng karo kanca-kanca.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Français, Español...

Video dinggo ngowahi  

Gampang kanggo nggunakake rate kang ngowahi file ing format sing beda. Piranti lunak ndhukung nomer akeh pribadi kanggo ngatur sak konversi.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Français...

File komprèsi  

Alat fungsi dibangun kanggo bisa nganggo arsip. Piranti lunak ndhukung populer format lan ngidini sampeyan kanggo nambah watermarks hak cipta.

Ngundhuh
Gratis, ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: