Quicktime Quicktime

Ngundhuh Ngundhuh Quicktime

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.




Operasi sistem: Windows
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

QuickTime – pamuter kanggo muter audio lan video file saka perusahaan Apple. Piranti lunak nduwe pesawat pribadi, kalebu kemampuan kanggo ndeleng video ing macem-macem jendhela, setelan saka ukuran memori cache, support kanggo tarjamahan, setelan file media muter kualitas etc QuickTime ngijini sampeyan kanggo ndeleng streaming video lan ngatur puter maneh kualitas utawa kacepetan sambungan karo internet. Piranti lunak otomatis kir nganyari kasedhiya lan nganggo minimal sistem sumber daya.

Fitur utama ing:

  • Dhukungan kanggo format media populer
  • Dhukungan kanggo tarjamahan
  • Otomatis nganyari saka piranti lunak
  • Minimal sistem resourses konsumsi

Komentar tumrap Quicktime:


Quicktime Lunak related:


Pamuter media  

Gampang kanggo nggunakake pamuter audio sing ndhukung format ing populer. Software ngijini sampeyan kanggo ngrungokake radio online lan kanggo ngobong music kanggo disk.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Deutsch...

Pamuter media  

Pamuter multifunctional karo dhukungan saka format media populer. Piranti lunak menehi puter maneh kualitas file media lan karya karo subtitles.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Pamuter media   Telpon  

Pamuter populer kanggo puter maneh file media. Software ndhukung sinkronisasi data ing antarane komputer lan piranti Apple.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Pamuter media  

Pamuter kanggo puter maneh file media ing kualitas tinggi karo pesawat gedhe pribadi kanggo ngganti. Uga lunak ndhukung fungsi puter maneh video stream.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Streaming video   Pamuter media  

Alat kanggo Ngonversi komputer menyang media center utawa ngarep bioskop. Piranti lunak ndhukung remot kontrol lan ngijini sampeyan kanggo nyambung tambahan.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Pamuter media  

The audio pamuter sing ndhukung format audio populer, wis pesawat saka efek swara, dibangun ing audio converter lan tags editor.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Pamuter media  

Pamuter fungsi karo dhukungan saka format media populer. Piranti lunak ngandhut pesawat saka fungsi migunani lan ngijini sampeyan kanggo ngatur subtitles.

Ngundhuh
Gratis, ora mbayar
English, Українська, Français, Español...

Pamuter media  

Pamuter fungsi kanggo muter file media. Piranti lunak ndhukung populer format lan ngidini sampeyan kanggo extract trek audio saka file video.

Ngundhuh
Gratis, ora mbayar
English, Українська, Español, 中文...

Pamuter media  

The media player karo pesawat saka fungsi dhasar. Piranti lunak ndhukung subtitles, telusuran isi ing YouTube lan puter maneh SHOUTcast lepen.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Pamuter media  

Berkas lunak enggo bareng kanggo nelusuri lan ndownload file media. Piranti lunak ngandhut search engine kuat kanggo cepet golek file perlu.

Ngundhuh
Gratis
English

Jupuk Layar  

Pribadi kuat kanggo dijupuk video saka layar. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo ngrekam video utawa audio, nggawe gambar, ngowahi lan nambah macem-macem efek.

Ngundhuh
Ora mbayar
English

Web browser  

Cepet browser karo pesawat gedhe kemungkinan. Software ngijini sampeyan kanggo mblokir iklan, pop-ups lan mbusak file sauntara.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Antiviruses  

Piranti lunak antivirus lengkap saka Microsoft. Antivirus nglindhungi sistem marang virus saka macem-macem jinis, spyware lan ancaman liyane.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Antiviruses  

Alat kanggo nglindhungi komputer marang macem-macem ancaman. Piranti lunak mbisakake kanggo ndeteksi macem-macem jinis virus lan nemokake file kasebut ing quarantine.

Ngundhuh
Gratis
English

Antiviruses  

piranti lunak kanggo ndeteksi lan siksa proses digunakake saka malware, sing impedes operasi lengkap antivirus utama.

Ngundhuh
Gratis
English

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: