Rainmeter Rainmeter

Ngundhuh Ngundhuh Rainmeter

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.




Operasi sistem: Windows
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

Nengsemaken – lunak kanggo nampilake kinerja sistem lan desain desktop. Software ngijini sampeyan kanggo ndeleng jumlah digunakake lan bebas memori, jumlah disk lan memori virtual, mbukak grafik saka prosesor tengah, tanggal saiki lan wektu, informasi saka cuaca lan sapiturute nengsemaken mbisakake kanggo ndeleng informasi jaringan, kalebu IP lan alamat DNS, lalu lintas lan kacepetan panggunaan saluran. Piranti lunak uga ngijini sampeyan kanggo mriksa isi mailboxes, ndeleng kaset saka warta lan ngontrol pamuter media. Nengsemaken ngandhut akèh pribadi kanggo ngatur Kapabilitas saka piranti lunak lan rancangan desktop.

Fitur utama ing:

  • Tampilan saka sistem kinerja
  • Kemampuan kanggo desain desktop
  • Akeh pribadi kanggo ngatur

Komentar tumrap Rainmeter:


Rainmeter Lunak related:


Liyane  

Alat kanggo mati otomatis. Piranti lunak mbisakake kanggo ngalih komputer menyang mode beda lan mati ing jadwal a.

Ngundhuh
Gratis
English, Русский, فارسی, Magyar...

Desktop  

piranti lunak kanggo nampilake kondisi cuaca kabeh ndonya. Software mbisakake kanggo tindakake macem-macem pratondho weather lan nampilake animasi owahan ing peta.

Ngundhuh
Gratis
English

Desktop  

piranti lunak kanggo ndandani windows milih ing ndhuwur jendhela liyane. Software ngijini sampeyan kanggo nonton TV, film lan siaran video ing ndhuwur windows dibukak.

Ngundhuh
Gratis
English, Español, Deutsch, Italiano...

Desktop  

Piranti lunak kanggo desain klasik saka menu Windows. Uga lunak ndhukung nomer akeh pribadi tambahan kanggo nguatake menu.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Desktop   Optimization sistem  

Piranti lunak kanggo ngoptimalake lan tuning kinerja sistem. Piranti lunak ngandhut sawetara saka sudhut pribadi kanggo ngatur sistem lan ngganti setelan keamanan.

Ngundhuh
Gratis
English

Desktop  

Pesawat saka widget migunani lan informers kanggo desktop. Antawisipun instruments ana tanggalan, panjadwal, wong sing lapur saka sistem kinerja lan liyane.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Français, Español...

Desktop  

Akses cepet lan trep kanggo aplikasi utawa folder. Software ngijini sampeyan kanggo menakake nambah item menyang panel lan ngidini kanggo nggedhekake kesempatan dening nyambungake tambahan.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Desktop  

Piranti lunak kanggo ngatur lambang desktop dening kelompokan mau ing macem-macem kategori. Piranti lunak mbisakake kanggo ngatur tampilan pemblokiran karo lambang kanggo kabutuhan pangguna.

Ngundhuh
Ora mbayar
English

Testing   Optimization sistem  

Alat kanggo ndeteksi lan ndandani kasalahan ing sistem. Piranti lunak mbisakake kanggo ngirim pitakonan karo gambaran rinci error ing sisteme lan gambar forum gawe.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Game  

Piranti lunak ndeteksi lan nglindhungi marang cheaters. Uga ndhukung pangayoman marang tukang game sing nggunakake basa saru.

Ngundhuh
Gratis
English

Antiviruses  

Piranti lunak antivirus lengkap saka Microsoft. Antivirus nglindhungi sistem marang virus saka macem-macem jinis, spyware lan ancaman liyane.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Webcams  

Alat kanggo nggedhekake kesempatan sak karya karo webcam. Program kalebu pesawat saka efek beda lan ngijini sampeyan kanggo nambah menyang chats video.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Pamuter media  

Pamuter legendaris karo dhukungan saka format media kaping. Piranti lunak iku bisa kanggo nggedhekake kemungkinan dhewe kanthi nyambungake tambahan.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français, Español...

Pamuter media  

Berkas lunak enggo bareng kanggo nelusuri lan ndownload file media. Piranti lunak ngandhut search engine kuat kanggo cepet golek file perlu.

Ngundhuh
Gratis
English

Internet  

Alat kuat kanggo nyegat Paket jaringan. Uga lunak nduweni fungsi paket nyaring lan ndhukung Jupuk paket remot.

Ngundhuh
Gratis
English

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: