R-Studio R-Studio

Ngundhuh Ngundhuh R-Studio

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.




Operasi sistem: Windows
Lisènsi: Tur
Review rating:

Gambaran:

R-Studio – lunak banget kanggo waras data ilang lan file. R-Studio ngijini sampeyan kanggo waras file saka hard drive, lampu kilat drive, drive optik lan piranti liyane. Piranti lunak ndhukung sistem file populer lan ngijini kanggo mindhai ing ngarsane data ilang. R-Studio recovers data sing padha ilang minangka asil saka serangan virus utawa rusak lan dibusak sekat. Piranti lunak ndhukung remot kontrol lan ngijini sampeyan kanggo nggawe gambar saka Recovery. R-Studio uga klebu dibangun ing panampil, kang ndhukung format file populer.

Fitur utama ing:

  • Recovery trep data lan file ilang
  • Dhukungan kanggo file sistem populer
  • Kontrol remot
  • Dibangun ing panampil

Komentar tumrap R-Studio:


R-Studio Lunak related:


File  

sarana kanggo waras file dibusak ing komputer lan macem-macem pelaku usaha data. Uga ana fungsi saka Recovery data ing drive rusak utawa format.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Cd  

Alat kanggo ngatur sekat hard disk. Piranti lunak kalebu pribadi digarap njaba lan ngijini sampeyan kanggo nggawe cakram bootable.

Ngundhuh
Gratis, tur
English, Français, Español, Deutsch...

Cd  

Piranti lunak multifungsi kanggo ngrekam lan ngowahi cd. Piranti lunak wis akeh tambahan fitur bisa karo data cd.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Cd  

Alat kanggo bisa karo cd format sing beda. Piranti lunak ndhukung serep lan Recovery saka data ilang.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Cd  

Pangatur kuat kanggo karya full-ukuran karo hard drive. Piranti lunak kalebu pesawat pribadi kanggo karya gampang karo jinis drive.

Ngundhuh
Gratis
English

Cd   Foto  

Piranti lunak kanggo nggawe gelaran lan ngrekam asil ing njaba. Piranti lunak kalebu beda pribadi kanggo ngatur proses tumitah.

Ngundhuh
Ora mbayar
English

Cd  

Alat trep kanggo ngenali file curiga didhelikake ing macem-macem pelaku usaha informasi. Piranti lunak nampilake laporan kemajuan lan file ketemu.

Ngundhuh
Gratis
English, Español

Cd  

Instrument kanggo defragment hard drive lan file kapisah. Mindai lunak lan nampilake informasi rinci babagan disk.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Cd  

Piranti lunak nggawe bootable DVD utawa USB drive. Lunak iki uga digunakake dening pemilik saka komputer tanpa drive optik.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Cd  

Lan lunak kanggo nggunakake gampang waras data saka macem-macem ing komputer lan macem-macem pelaku usaha data. Piranti lunak ndhukung hard drive lan sistem file saka macem-macem.

Ngundhuh
Gratis
English

Downloaders  

Lunak kuat kanggo ngundhuh file kanthi cepet. Software ngijini sampeyan kanggo nelusuri ing direktori gedhe file media lan ndeleng informasi bab mau.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Audio dinggo ngowahi  

Alat kanggo Ngonversi file audio menyang macem-macem format. Software ngijini sampeyan kanggo nyetel paramèter kanggo nindakake file audio lan ngandhut editor tag.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Graphics lan desain  

Editor Graphic kanggo anak umur sadurunge sekolah karo pesawat gedhe efek lan pribadi. Software diprecaya saben tumindak dening efek swara lucu.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Cd  

Alat kuat kanggo bisa karo macem-macem format gambar CD lan DVD. Uga lunak ndhukung nitahaken saka pelaku usaha data bootable.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Downloaders   File  

The multifunctional klien file-nuduhake sing mbisakake kanggo ndeleng isi direktori kedhaftar lan ngundhuh file sing dipilih.

Ngundhuh
Gratis
English, Русский

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: