Sandboxie Sandboxie

Ngundhuh Ngundhuh Sandboxie

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.




Operasi sistem: Windows
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

Sandboxie – lunak kanggo mbukak file beda lan aplikasi ing lingkungan virtual. Piranti lunak mbisakake kanggo mbukak macem-macem piranti lunak lan file kapisah saka layanan liyane saka sistem saéngga nyegah pengawetan data saka piranti lunak mlaku ing folder sistem utawa storages liyane. Sandboxie toko data saka mlaku lunak ing lingkungan Dibuwang kang bisa dibusak sawise completion karya. Piranti lunak mbisakake kanggo puter maneh browser ing lingkungan sing nglindhungi sistem saka macem-macem virus lan situs angkoro. Sandboxie uga ngandhut pribadi kanggo ngatur otomatis wiwitan aplikasi liwat lingkungan virtual.

Fitur utama ing:

  • Nganggo piranti lunak lan file ing lingkungan virtual
  • Cleans data sing disimpen sawise karya karo piranti lunak
  • Akses internet liwat lingkungan virtual
  • Setelan saka otomatis wiwitan aplikasi ing lingkungan virtual

Komentar tumrap Sandboxie:


Sandboxie Lunak related:


Graphics lan desain  

Pimpinan donya desain otomatis lan drawing ing macem-macem lingkungan. Piranti lunak ndhukung karya 2D lan 3D proyèk.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Liyane  

Piranti lunak karo pesawat saka fitur linuwih bisa karo scaner. Piranti lunak nggunakake macem-macem saringan lan kolom kanggo entuk produktivitas ageng.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Audio editor  

Paket driver kanggo mesthekake puter maneh bener lepen audio. Piranti lunak wis frekuensi bandwidth dhuwur lan ndhukung sambungan kanggo macem-macem piranti audio.

Ngundhuh
Gratis
English

Liyane  

Piranti lunak kanggo akses trep kanggo Camping kerep digunakake. Lunak nyedhiyakake akses cepet menyang favorit dening pinning pranala ing taskbar.

Ngundhuh
Gratis
English, Русский

Liyane  

Populer klien kanggo entuk dhuwit virtual. Piranti lunak nggunakake jaringan khusus kanggo transfer dhuwit aman lan enkripsi data.

Ngundhuh
Gratis
English

Liyane  

Alat kanggo mati otomatis. Piranti lunak mbisakake kanggo ngalih komputer menyang mode beda lan mati ing jadwal a.

Ngundhuh
Gratis
English, Русский, فارسی, Magyar...

Liyane  

Alat efektif kanggo ngontrol dana. Software ngijini sampeyan kanggo nglacak pangeluaran utawa bathi lan nuduhaké informasi saka posisi financial ing wangun gambar.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Liyane  

Piranti lunak kanggo nggawe lan ngatur wit kulawarga. Piranti lunak ndhukung nggawe denah kulawarga kang béda-béda lan nelusuri Alexa leluhur ing database umum.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Liyane  

L'outil fonctionnel pour augmenter le nombre des visiteurs du situs web. Le logiciel est utilisé comme l'aplikasi marketing ou de layanan pour commercer les liens sur l'internet.

Ngundhuh
Tur
English

Liyane  

The multifungsi lunak karo dhukungan saka teknologi modern, kang dirancang kanggo ndjogo video liwat barang tartamtu utawa wilayah.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Torrent  

Alat migunani kanggo search cepet lan efisien file torrent ing internet. Software ngijini sampeyan kanggo file nelusuri ing nglacak torrent kapilih.

Ngundhuh
Gratis
English, Русский

Pamuter media  

Pamuter lengkap puter maneh file audio lan video. Uga pamuter ndhukung puter maneh podcast lan stasiun radio.

Ngundhuh
Gratis
English

File komprèsi  

Alat fungsi dibangun kanggo bisa nganggo arsip. Piranti lunak ndhukung populer format lan ngidini sampeyan kanggo nambah watermarks hak cipta.

Ngundhuh
Gratis, ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Webcams   Komunikasi swara  

Alat kanggo komunikasi antarane kedhaftar kabeh ndonya. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo nggawe telpon swara, panggilan video lan pesen teks exchange.

Ngundhuh
Gratis
English, Español, 中文, 日本語...

Cd  

Piranti lunak nggawe bootable DVD utawa USB drive. Lunak iki uga digunakake dening pemilik saka komputer tanpa drive optik.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: