Songr Songr

Ngundhuh Ngundhuh Songr

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.




Operasi sistem: Windows
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

Paradise – lunak kanggo ngundhuh lan nelusuri file media. Piranti lunak mbisakake kanggo golek lan ngundhuh file saka populer layanan kayata YouTube, VK, Mp3, Soso, Wrzuta, Lagu etc paradise ngijini sampeyan kanggo nelusuri lyrics sing ngidini kanggo mbukak sing dipengini audio file. Piranti lunak ngandhut pribadi kanggo extraction kanthi otomatis audio saka file video nalika ngundhuh saka YouTube layanan. Paradise uga ngijini sampeyan kanggo tuku musik liwat Amazon, eMusic, Rhapsody lan Zune.

Fitur utama ing:

  • Nelusuri lan ndownload saka layanan populer
  • Nelusur lirik audio
  • Menyuling audio saka file video
  • Kemampuan kanggo tuku music

Komentar tumrap Songr:


Songr Lunak related:


Downloaders  

Piranti lunak kanggo ngundhuh file saka layanan video lan Camping saka macem-macem jinis. Piranti lunak interaksi karo browser paling populer lan ndhukung fungsi kanggo dijupuk video streaming.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Torrent  

piranti lunak kanggo ngundhuh file saka jaringan torrent lan server FTP. Software mbisakake kanggo download sawetara file bebarengan lan pratinjau wong.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Downloaders  

Lunak kuat kanggo ngundhuh file kanthi cepet. Software ngijini sampeyan kanggo nelusuri ing direktori gedhe file media lan ndeleng informasi bab mau.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Downloaders  

piranti lunak kanggo download video HD saka layanan web populer. Piranti lunak ngandhut search engine dibangun ing browser kanggo nemokake isi dening keywords.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Downloaders  

Pangatur kanggo cepet lan efisien downloads file. Software ngijini sampeyan kanggo ngundhuh file saka file hosting layanan populer lan kalebu tambahan kanggo wong-wong mau.

Ngundhuh
Gratis
Basa Jawa

Downloaders  

piranti lunak kanggo ngundhuh data saka maneka warna layanan file-sharing. Piranti lunak iku bisa kanggo ngundhuh data tanpa watesan saka paywall ing.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français, Español...

Downloaders   Internet  

Piranti lunak kanggo bisa karo jaringan FreeNet anonim decentralized. Lunak njamin ijol-ijolan aman saka file lan download saka macem-macem data.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Downloaders  

A alat populer kanggo nuduhake file ing internet. Software ngijini sampeyan kanggo nambah kacepetan download nggunakake sistem ratings.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Downloaders  

Alat kanggo ngundhuh lan enggo bareng file ing internet. Software ngijini sampeyan kanggo ngundhuh file saka layanan populer lan muter file media.

Ngundhuh
Gratis
English, Español, Deutsch, 中文...

Downloaders  

Alat kanggo download video saka layanan Dailymotion. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo ngundhuh saluran, dhaptar lagu lan Ngonversi kanggo format populer.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Komunikasi swara   Webcams  

piranti lunak kanggo nerjemahake pesen mlebu lan metu ing Skype. Software ndhukung layanan populer saka terjemahan karo akeh basa.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Antiviruses  

Salah manufaktur anjog saka piranti lunak antivirus. Piranti lunak nggunakake solusi inovatif paling anyar ing lapangan pangayoman marang virus beda lan ancaman jaringan.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Chat  

Klien kanggo rembugan lan ijolan file ing jaringan IRC. Piranti lunak ngecek penggunane lan ngalangi downloading file angkoro menyang jaringan.

Ngundhuh
Gratis
English

File   Chat  

Alat kanggo ngundhuh lan enggo bareng file ing internet. Software ngijini sampeyan kanggo ngundhuh file kanthi cepet lan kalebu pamuter ditempelake kanggo muter file media.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Cd  

Alat kanggo ngatur sekat hard disk. Piranti lunak kalebu pribadi digarap njaba lan ngijini sampeyan kanggo nggawe cakram bootable.

Ngundhuh
Gratis, tur
English, Français, Español, Deutsch...

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: