Sony PC Companion Sony PC Companion

Ngundhuh Ngundhuh Sony PC Companion

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.




Operasi sistem: Windows
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

Sony PC Companion – lunak kanggo ngatur piranti seluler utawa tablet saka perusahaan Sony. Piranti lunak ndhukung sinkronisasi data ing antarane piranti lan komputer sing mbisakake kanggo ijol-ijolan file media, kontak, dokumen lan informasi liyane. Sony PC Companion ngijini sampeyan kanggo waras isi saka piranti, serep, nganyari sistem operasi lan piranti lunak piranti. Uga Sony PC Companion ngandhut manager saka kontrol piranti supaya gampang instalasi saka macem-macem software lan aplikasi. Sony PC Companion ngijini kanggo ngatur piranti lunak kanggo kabutuhan pangguna.

Fitur utama ing:

  • Beda jinis sambungan antarane komputer lan piranti
  • Sinkronisasi Data
  • Manajemen isi saka piranti
  • Serep
  • Update saka sistem operasi piranti

Komentar tumrap Sony PC Companion:


Sony PC Companion Lunak related:


Telpon  

Piranti lunak kanggo nyedhiyani hak administratif kanggo samubarang fungsi piranti Android tanpa watesan saka produser. Piranti lunak ndhukung piranti saka manufaktur beda.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Português...

Telpon  

Software disinkronake komputer karo piranti saka Samsung perusahaan. Wis kemungkinan sudhut kanggo bisa karo piranti lan ndhukung macem-macem jinis sambungan.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Telpon  

Piranti lunak kanggo ngontrol sistem file lan fitur nyetel saka Android-piranti. Kemampuan kanggo ngundhuh aplikasi lan game saka maneka warna layanan online.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français, Español...

Webcams   Komunikasi swara  

Piranti lunak kanggo nggawe telpon swara utawa video lan ngirim pesen teks. Ana sing sinkronisasi kontak kanthi otomatis ing piranti pengguna.

Ngundhuh
Gratis
English

Pamuter media   Telpon  

Pamuter populer kanggo puter maneh file media. Software ndhukung sinkronisasi data ing antarane komputer lan piranti Apple.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Telpon  

piranti lunak kanggo waras data ing iPhone, ipod lan iPad. Piranti lunak iku bisa waras data ilang saka iTunes lan iCloud serep.

Ngundhuh
Gratis, ora mbayar
English, 日本語

Telpon  

Piranti lunak kanggo manajemen isi saka piranti Android. Uga ndhukung ijol-ijolan file lan data serep piranti.

Ngundhuh
Gratis
English

Telpon  

piranti lunak kanggo ndeleng lan ngatur data ing telpon Sony Ericsson lan piranti adhedhasar sistem operasi Android.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Telpon  

Manager piranti iPod, iPhone iPad lan. Piranti lunak ndhukung kabeh versi kasedhiya saka sistem operasi iOS.

Ngundhuh
Gratis
English, 中文, 文言

Telpon  

piranti lunak kanggo ngirim data lan ngatur file saka macem-macem format saka piranti remot kanthi nggunakake nirkabel lan maya teknologi.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Emulators  

Piranti lunak kanggo emulate karya mouse lan keyboard nggunakake joysticks game. Piranti lunak ndhukung konfigurasi kombinasi tombol ing keyboard utawa mouse lan nyedhiyakake Emulation cepet ing joystick ing.

Ngundhuh
Gratis
English

Antiviruses  

Piranti lunak antivirus kanggo nglindhungi komputer marang spyware, Adware, ransomware, malware lan obyek duweni potensi mbebayani.

Ngundhuh
Gratis
English, Русский

Foto  

A alat kuat kanggo bisa karo gambar. Piranti lunak nduwe pesawat gedhe pribadi nggawe, ngowahi lan nyipta gambar.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Audio editor  

Gampang kanggo nggunakake alat kanggo bisa karo file audio. Piranti lunak ngandhut pesawat fitur migunani lan bisa ngluwihi wong-wong mau kanthi nyambungake tambahan.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

File komprèsi  

piranti lunak kanggo bisa karo arsip saka macem-macem. Piranti lunak menehi tingkat dhuwur saka komprèsi gambar lan nyawiji karo panuduh saka sistem operasi.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: